Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Σε αυτό έχει δίκιο γι αυτό λένε οτι τα πολύ κολλητά εσώρουχα στην περιοχή αυτή προκαλεί στήρωση το άκουσα σε μια σοβαρή έρευνα γι αυτό αγόρια προτιμίστε τα μποξεράκια![]()
ακυρο μεν. ομως εχει ενα σημειο αρκετα σημαντικο. γενικοτερα τα ρουχα που φοραμε πρεπει να ειναι ανετα και οχι κολλητα, τοσο για τους αντρες οσο και για τις γυναικες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος

επισης κατι ακυρο!Με ερευνες που ειχαν γινει ειχε αποδειχθει οτι οι Σκοτσεζοι εξαιτιας της παραδοσιακης σκοτσεζικης φουστας ειναι πιο γονιμοι καθως δεν πιεζονται τα γενετικα τους οργανα!ακυρο μεν. ομως εχει ενα σημειο αρκετα σημαντικο. γενικοτερα τα ρουχα που φοραμε πρεπει να ειναι ανετα και οχι κολλητα, τοσο για τους αντρες οσο και για τις γυναικες
Anarki
Διάσημο μέλος

vickaki-4
Δραστήριο μέλος

τωρα οχι!παλιοτερα ομως...Δεν νομίζω να κυκλοφορούν με κιλτ οι περισσότεροι σκωτσέζοι όμως![]()

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πάλι φοβάμαι να τελειώσω μέσα παρόλο που φοράω προφυλακτικό..
Έχω ακούσει κι άλλους να λένε ότι το κάνουν αυτό. Εντάξει, υπάρχει φόβος μήπως σπάσει κατά τη διάρκεια κλπ και δεν το καταλάβεις στο τέλος, αλλά πιστεύω πως 1) αν είναι αρκετά καλής ποιότητας το προφυλακτικό 2) το έχεις βάλει καλά και 3) μετά την πράξη το ελέγξεις, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μην τελειώνεις μέσα κι ας το φοράς.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τι υπάρχει και εγκυμοσύνη για τους αντρεςΑνεπιθύμητη εγκυμοσύνη (ειδικά για κοπέλες)
vickaki-4
Δραστήριο μέλος

οχι αλλα το θεμα αφορα ΚΥΡΙΩΣ κοπελες!Για τι υπάρχει και εγκυμοσύνη για τους αντρες

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χμμ οκ...αλλά ο φόβος παραμένει πάλι...ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...τέσπα θα δείξει..Έχω ακούσει κι άλλους να λένε ότι το κάνουν αυτό. Εντάξει, υπάρχει φόβος μήπως σπάσει κατά τη διάρκεια κλπ και δεν το καταλάβεις στο τέλος, αλλά πιστεύω πως 1) αν είναι αρκετά καλής ποιότητας το προφυλακτικό 2) το έχεις βάλει καλά και 3) μετά την πράξη το ελέγξεις, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μην τελειώνεις μέσα κι ας το φοράς.
indrilgon
Νεοφερμένο μέλος

Όχι παιδί μου πως σου ήρθε η ιδέα? Η παλιά και αγαπημένη μέθοδος του κρίνου…μια ερώτηση σχετικα με τον τίτλο .
Για τι υπάρχει και εγκυμοσύνη για τους αντρες

Βασικά νομίζω πως απλά η κοπέλα ήθελε να ακούσει περισσότερο την γνώμη από γυναίκες…

gregory nub
Διάσημο μέλος

συμφωνω!!! :no1:Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη= ανευθυνότητα για εμενα
Αν δεν θελεις να εχεις ρισκο για εγκημωσηνη μεινε στο στοματικο (διαλυμα)

mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνω!!! :no1:
Αν δεν θελεις να εχεις ρισκο για εγκημωσηνη μεινε στο στοματικο (διαλυμα)![]()
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα συνγκρισης.
Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα. πηγα μια εβδομαδα με την κοπελα μου διακοπες. δεν καναμε σεξ, μονο αγκαλιες φιλια κτλπ. Αυτη, τις τελευταιες μερες εχει αρκετα συμπτωματα εγκυμωσυνης οπως λιποθυμια, πονος στο στηθος κτλπ και εχω τρομοκρατηθει.. τι λετε?
χαχαχαχαχα , πεθαίνω , η ερωτηση αυτη ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτη , αν καταπίνω τα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Αφού, όπως λες, δεν κάνατε σεξ, εμείς τι να πούμε;καλησπερα. πηγα μια εβδομαδα με την κοπελα μου διακοπες. δεν καναμε σεξ, μονο αγκαλιες φιλια κτλπ. Αυτη, τις τελευταιες μερες εχει αρκετα συμπτωματα εγκυμωσυνης οπως λιποθυμια, πονος στο στηθος κτλπ και εχω τρομοκρατηθει.. τι λετε?
α) Δεν είναι έγκυος και τα συμπτώματα είναι κάτι άλλο.
β) Κάνατε σεξ όταν κοιμόσασταν και δεν το καταλάβατε.
γ) Έκανε σεξ με άλλον και δεν σου το είπε.
δ) Την επισκέφτηκε ο άγγελος και της έδωσε τον κρίνο.
--- ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΜΟΝΑΔΕΣ 5)

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

καλησπερα. πηγα μια εβδομαδα με την κοπελα μου διακοπες. δεν καναμε σεξ, μονο αγκαλιες φιλια κτλπ. Αυτη, τις τελευταιες μερες εχει αρκετα συμπτωματα εγκυμωσυνης οπως λιποθυμια, πονος στο στηθος κτλπ και εχω τρομοκρατηθει.. τι λετε?
Μηπως το ειχατε κανει μια εβδομαδα πριν πατε διακοπες?

Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.