Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.831 μηνύματα σε 105.888 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 264 άτομα.
Η υγιεινή βγαίνει χωρίς φροντιστήριοΓεια σας, ειμαι μαθήτρια γ επαλ και δίνω φέτος πανελλήνιες. Ειμαι προβληματισμένη σχετικά με το θέμα για το αν είναι απαραίτητο να εγγραφώ σε κάποιο φροντιστηριο για αυτά τα 2 μαθήματα (ανατομία και υγιεινή). Λόγω του ότι είναι θεωρητικά πιστεύω μέχρι στιγμής και από όσο τα εχω διαβάσει πως είναι περιττό. Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα αν κάποιος συνομήλικος ή μεγαλύτερος που έχει βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση μου έδινε κάποια απάντηση. Ευχαριστω πολυ!
Αν σκεφτεις οτι για να εχεις τυχη στο τομεα αυτο πρεπει να γραψεις 19.000 μορια τοτε οχι δεν ειναι περιττό. Δεν ειμαι συνομήλικος ουτε απο επαλ.Γεια σας, ειμαι μαθήτρια γ επαλ και δίνω φέτος πανελλήνιες. Ειμαι προβληματισμένη σχετικά με το θέμα για το αν είναι απαραίτητο να εγγραφώ σε κάποιο φροντιστηριο για αυτά τα 2 μαθήματα (ανατομία και υγιεινή). Λόγω του ότι είναι θεωρητικά πιστεύω μέχρι στιγμής και από όσο τα εχω διαβάσει πως είναι περιττό. Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα αν κάποιος συνομήλικος ή μεγαλύτερος που έχει βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση μου έδινε κάποια απάντηση. Ευχαριστω πολυ!