γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

08-10-22

19:35
οκ καν τω...Τι χρειάζεται για αναστολή φοίτησης
με βαρια καρδια στο λεω γιατι πρεπει την σχολη να την τελειωσεις
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

08-10-22

20:06
νομίζω αν έχουν δηλωθεί μαθήματα δεν μπορείς...το χάνεις το εξάμηνο..
ή μπορείς? και μόνο αν έχεις πάρει βιβλία μπορείς αρκεί να τα επιστρέψεις?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

08-10-22

20:11
καλα οταν εχεις παρει βιβλια κατα τελος νοεμβρη το εχεις χασει.νομίζω αν έχουν δηλωθεί μαθήματα δεν μπορείς...το χάνεις το εξάμηνο..
αλλα και οταν εχεις δηλωσει μαθημτα τρως κλωτσιες εκτος και πεσεις σε γλυκουλα γραμματεα
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

08-10-22

20:13
καλα οταν εχεις παρει βιβλια κατα τελος νοεμβρη το εχεις χασει.
αλλα και οταν εχεις δηλωσει μαθημτα τρως κλωτσιες εκτος και πεσεις σε γλυκουλα γραμματεα
εε..ναι..
οπότε η κοπελιά παραπάνω σε τι φάση βρίσκεται?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

08-10-22

20:21
Λες για την εριφυλη?...νομιζω οτι ειναι νωρις για δηλωση μαθηματων στους παλιους..μαλλον μετα τις 15/10 θα τους καλεσουν ,,,η δηλωση μαθηματων ειναι επιπονη δουλεια για την γραμματεια. Πρεπει να τσεκαρουν τι εκανε καθε φοιτητης και να πουν το ΟΚ.εε..ναι..
οπότε η κοπελιά παραπάνω σε τι φάση βρίσκεται?
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα.

21-10-23

17:48
Καλησπερα ποσο καιρο σου δινουν αναστολη σπουδων λογω στρατευσης αν εισαι σε μεταπτυχιακο;
Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών Ιωαννίνων και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 246 μηνύματα.

21-10-23

18:01
Στα περισσότερα μεταπτυχιακα η μέγιστη αναστολή είναι δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Κοίταξε ομως για σιγουριά και στον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει.Καλησπερα ποσο καιρο σου δινουν αναστολη σπουδων λογω στρατευσης αν εισαι σε μεταπτυχιακο;
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα.

21-10-23

18:05
Αυτο ηξερα και εγω.Αλλα εκει γραφει για 1 εξαμηνο και με παραξενευει.Να ρωτησω καλυτερα στην γραμματεια για να βγαλω ακρη λες ή τον διευθυντη του μεταπτυχιακου;Σε ευχαριστω παντως που μου απαντησεςΣτα περισσότερα μεταπτυχιακα η μέγιστη αναστολή είναι δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Κοίταξε ομως για σιγουριά και στον οδηγό σπουδών, λογικά θα το γράφει.

Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών Ιωαννίνων και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 246 μηνύματα.

21-10-23

18:09
Προσωπικά θα ρωταγα τον διευθυντή γιατί οι γραμματείες δεν πολυφημιζονται για την βοήθεια τουςΑυτο ηξερα και εγω.Αλλα εκει γραφει για 1 εξαμηνο και με παραξενευει.Να ρωτησω καλυτερα στην γραμματεια για να βγαλω ακρη λες ή τον διευθυντη του μεταπτυχιακου;Σε ευχαριστω παντως που μου απαντησες![]()

Μήπως είναι ετήσιο μεταπτυχιακό ; γιατί όντως 1 εξάμηνο μου φαίνεται και εμένα πολύ παράξενο
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

21-10-23

18:56
Oχι ειναι εξαμηνιαιο μεταπτυχιακο ...δεν ειναι σε στυλ εαπ που ειναι ετησιαΠροσωπικά θα ρωταγα τον διευθυντή γιατί οι γραμματείες δεν πολυφημιζονται για την βοήθεια τους
Μήπως είναι ετήσιο μεταπτυχιακό ; γιατί όντως 1 εξάμηνο μου φαίνεται και εμένα πολύ παράξενο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Προσωπικά θα ρωταγα τον διευθυντή γιατί οι γραμματείες δεν πολυφημιζονται για την βοήθεια τους
Οχι ειναι εξαμηνιαιο μεταπτυχιακο οχι ετησιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kate45
- meh
- VasilisK00
- Morningstar
- Evdokia. p
- ch2006
- Eagle Eye
- Entropy24
- Νικολινα
- fraoulit
- Antonia Alexandra
- Frozensun
- Hased Babis
- carnage
- thecrazycretan
- aggorf
- Unboxholics
- Schlimazel
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- constansn
- Alessandra Eliza
- Joji
- damn
- Obi-Wan Kenobi
- Nala
- Scandal
- Theo2005
- snowy
- spring day
- panaman
- Arakasmekotopoulo
- Eeeee
- ggl
- Primary Care
- Alin22
- kiyoshi
- Georgekk
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- SoyN
- Αναστασία197
- oups
- Citylights
- PanPan
- alpha.kappa
- Vickyoustgl
- DimitrisGk
- Ελεν
- angies
- Paragontas7000
- Athens2002
- Chemwizard
- J.Cameron
- Praxis
- Phys39
- Arvacon
- thenutritionist
- T C
- EFIANA
- nicole1982
- P.Dam.
- Τρελας123
- Meow
- Pharmacist01
- angeloskar
- Sherlockina
- Miranda32
- Ryuzaki
- jorahtheexplorah
- Giii
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.