Ανακοίνωση για τη στέγαση στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

NemesisGR

Νεοφερμένος

Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Οι φοιτητές που εισάγονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ενδιαφέρονται να μείνουν σε δωμάτιο των Φοιτητικών Κατοικιών, μπορούν να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Εφορείας Φοιτητικών Κατοικιών (ισόγειο Α' Εστίας, απέναντι από το Φοιτητικό Εστιατόριο) σχετική αίτηση -(έντυπο χορηγεί η Γραμματεία της Εφορείας)- μαζί με τα ακόλουθα δικαιολογητικά στα Τμήματα εισαγωγής τους:


  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από την αρμόδια Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή.
  2. Αντίγραφο της Φορολογικής Δήλωσης 2009 (E1) των γονέων και του ιδίου του φοιτητή (εφόσον υποχρεούται να υποβάλει δήλωση και ο ίδιος) και το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος των γονέων και του ιδίου.
  3. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ύπαρξη ειδικών λόγων που επικαλείται κάποιος (πολυτεκνία, αδελφός φοιτητής ή στρατιώτης, ανεργία γονέα, άλλοι οικογενειακοί λόγοι, σοβαροί λόγοι υγείας μελών της οικογένειας, άλλοι έκτακτοι λόγοι που βαρύνουν οικονομικά την οικογένεια).

Η αίτηση με τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλεται στην παρακάτω προθεσμία ανεξάρτητα από το αν έχει γίνει η εγγραφή στο Τμήμα εισαγωγής. Οι εγγραφές στις Σχολές θα γίνουν σε προθεσμία που ανακοινώνεται από το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα Πανεπιστήμια.

Φοιτητές που πέρασαν σε άλλο Πανεπιστήμιο και σκοπεύουν να επιδιώξουν μετεγγραφή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν δικαιούνται να υποβάλλουν αίτηση πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους.

Προθεσμίες Υποβολής

Η υποβολή των παραπάνω δικαιολογητικών γίνεται από την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Γενικών Εξετάσεων μέχρι και την ημέρα λήξης των εγγραφών τους


*Περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις καθώς και έντυπο αίτησης δίνει η Γραμματεία της Εφορείας των φοιτητικών κατοικιών.

Τηλεφωνα: 26510-05466 και 26510-05467


Από τη
Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας


Δείτε ακόμη: Οδηγίες για την εγγραφή των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Τελευταία Ενημέρωση: 8 Σεπ. 2009
Σχετικό Link: https://www.uoi.gr/gr/students/social/anakoinosiAetwn2009.php
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top