Αναζήτηση συνεργάτη (Φυσικού/Μαθηματικού) για καινοτόμο εκπαιδευτικό Project (Blog/Platform)

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.233 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!

Είμαι Μαθηματικός (για όσους δεν με γνωρίζετε στο φόρουμ) και ετοιμάζω ένα εκπαιδευτικό project που αφορά την ασύγχρονη διδασκαλία των Μαθηματικών Γυμνασίου / Λυκείου με έναν πιο εναλλακτικό και ψηφιακό τρόπο (blog με εξειδικευμένες σημειώσεις, συμβουλές εξετάσεων, και premium υλικό) χρησιμοποιώντας και ενσωματωμένη τεχνολογία συστημάτων αλγεβρικών υπολογισμών και γεωμετρικών προτύπων. Έχω ως χόμπυ τη συγγραφή μαθηματικών λύσεων με τη χρήση γραφικών που επικοινωνούν με τη σκέψη του μαθητή.

Επειδή θέλω το υλικό να είναι ολοκληρωμένο και με επαγγελματική ποιότητα, ψάχνω έναν Φυσικό (ή και Μαθηματικό με μεράκι στη συγγραφή και δημιουργία) που να έχει όρεξη να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε μαζί ένα 'πακέτο' μαθημάτων για τη Β' Γυμνασίου αρχικά. Η ιδέα βασίζεται σε πάθος για δημιουργία από το μηδέν.

Στόχος μου δεν είναι απλά τα ιδιαίτερα ή μια από τα ίδια, αλλά η δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα πουλάει το υλικό ψηφιακά και θα έχουμε πλήρη επαγγελματική απασχόληση και ημερήσια αφοσίωση. Αν κάποιος-α έχει όρεξη για κάτι δημιουργικό πέρα από τα κλασικά φροντιστήρια με προοπτική να επεκταθούμε μελλοντικά και στην αγγλόφωνη αγορά, ας μου στείλει ένα μήνυμα να τα πούμε και να δούμε πως θα υλοποιήσουμε εμπορικά τη συγκεκριμένη ιδέα!

Δεν με ενδιαφέρει να επικοινωνήσω με άτομα που σκέφτονται τη μερική απασχόληση ή δεν έχουν σίγουρη ιδέα για κάτι τέτοιο. Είμαι ανοικτός για οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει τη συγκεκριμένη σκέψη.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back