mt3 Νεοφερμένο μέλος Ο mt3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:53 Ο mt3 έγραψε: #1 03-09-22 16:53 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τις τελευταίες εκδόσεις των βοηθημάτων της β λυκείου. Συγκεκριμενα: Άλγεβρα, γεωμετρία κ μαθηματικά κατεύθυνσης του Παπαδάκη, Φυσική γενικής κ κατεύθυνσης των Μαθιουδάκη-Παναγιωτακοπουλου (ή αφών Σαββάλα) και Χημεία γενικής του σαλτερη. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να τα πουλήσει μπορεί να μου στείλει μήνυμα! Ευχαριστώ!! Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:40 Η Olakalamallon: #2 04-09-22 00:40 Για μαθηματικά και φυσική δεν ξέρω χημεία πάντως σαλτερή πάρε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τις τελευταίες εκδόσεις των βοηθημάτων της β λυκείου. Συγκεκριμενα: Άλγεβρα, γεωμετρία κ μαθηματικά κατεύθυνσης του Παπαδάκη, Φυσική γενικής κ κατεύθυνσης των Μαθιουδάκη-Παναγιωτακοπουλου (ή αφών Σαββάλα) και Χημεία γενικής του σαλτερη. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να τα πουλήσει μπορεί να μου στείλει μήνυμα! Ευχαριστώ!!
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:40 Η Olakalamallon: #2 04-09-22 00:40 Για μαθηματικά και φυσική δεν ξέρω χημεία πάντως σαλτερή πάρε