mikaela21 Νεοφερμένο μέλος Η mikaela21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:06 Η mikaela21: #1 26-09-21 20:06 Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 26-09-21 22:02 Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πολλα αλλα για να παρεις επαγγελματικα δικαιωματα απο το ΑΤΕΕΝ δεν πρεπει να εισαι ψυχολογος κυπρου? penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:55 Η penelopenick: #3 03-12-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Ενδιαφέρει και μια φίλη μου, έμαθες τι γίνεται;αν αναγνωριζεσαι; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs shuuu Rina Maria_Xagorari penelopenick kleoniki05 redarrow Ioanna98 markip Devid lnesb Αναστασία197 Pharmacist01 Panos_02 Κλημεντίνη New member korlef Viedo johnsala Nick2325 Xristosdimitra Unboxholics Meow mikaela21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 26-09-21 22:02 Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πολλα αλλα για να παρεις επαγγελματικα δικαιωματα απο το ΑΤΕΕΝ δεν πρεπει να εισαι ψυχολογος κυπρου? penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:55 Η penelopenick: #3 03-12-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Ενδιαφέρει και μια φίλη μου, έμαθες τι γίνεται;αν αναγνωριζεσαι; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πολλα αλλα για να παρεις επαγγελματικα δικαιωματα απο το ΑΤΕΕΝ δεν πρεπει να εισαι ψυχολογος κυπρου?
penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:55 Η penelopenick: #3 03-12-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Ενδιαφέρει και μια φίλη μου, έμαθες τι γίνεται;αν αναγνωριζεσαι;
Αρχική Δημοσίευση από mikaela21: Καλησπέρα! Πρόκειται να παρακοκουθησω το προπτυχιακό προγραμμα στην Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο διεξάγεται εξ αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πει οποίος γνωρίζει τι γίνεται με την αναγνώριση στην Ελλάδα. Έως τωρα, έχω καταλήξει ότι ο ΔΟΑΤΑΠ δίνει μόνο ισοτιμία στο προγραμμα αλλά ότι μπορείς να πάρεις την αντιστοιχία από το ΑΤΕΕΝ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Ενδιαφέρει και μια φίλη μου, έμαθες τι γίνεται;αν αναγνωριζεσαι;