Flamekit Νεοφερμένο μέλος Ο Flamekit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2021 στις 19:34 Ο Flamekit έγραψε: #1 20-10-21 19:34 Καλησπέρα, Έχω ήδη κάνει αναβολή λόγω σπουδών, όμως φέτος άλλαξα σχολή με το 10%. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου και να ξανακάνω αίτηση για αναβολή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.538 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2021 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 20-10-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Flamekit: Καλησπέρα, Έχω ήδη κάνει αναβολή λόγω σπουδών, όμως φέτος άλλαξα σχολή με το 10%. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου και να ξανακάνω αίτηση για αναβολή; Click για ανάπτυξη... Αν η αναβολη που εχεις παρει ειναι απο πανεπιστημιο τοτε δεν εχει νοημα να κανεις κατι αλλο. Η αναβολη που πηρες ειναι μεχρι, γεννηση +27 χρονια. Την ιδια θα παρεις και με την νεα σχολη. Μονο οταν πας στρατιωτης θα δηλωσεις το νεο πτυχιο για την ρυθμιση της καταταξης. Η στρατολογια σου εδωσε αυτη την αναβολη και δεν ασχολειτε τι θα την κανεις, θα φοιτας, θα δουλευεις, θα πας εξωτερικο ? οτι θελεις. Θα σε αναζητησει οταν τελειωση. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2021 Flamekit Νεοφερμένο μέλος Ο Flamekit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2021 στις 22:09 Ο Flamekit έγραψε: #3 20-10-21 22:09 Ωραία! Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CsStudent Phys39 Nick0007 Antonisbairac1 ale giannhs2001 Ryuzaki nicole1982 George9989 physicscrazy Jimmy20 pinkheart Αναστασία197 Kostis-Palamas Flamekit johnsala Meow constansn Unboxholics eukleidhs1821 aggelosst9 Alexecon1991 PanMoonlight charmander SlimShady Scandal abc1234 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Έχω ήδη κάνει αναβολή λόγω σπουδών, όμως φέτος άλλαξα σχολή με το 10%. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου και να ξανακάνω αίτηση για αναβολή;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.538 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2021 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 20-10-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Flamekit: Καλησπέρα, Έχω ήδη κάνει αναβολή λόγω σπουδών, όμως φέτος άλλαξα σχολή με το 10%. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου και να ξανακάνω αίτηση για αναβολή; Click για ανάπτυξη... Αν η αναβολη που εχεις παρει ειναι απο πανεπιστημιο τοτε δεν εχει νοημα να κανεις κατι αλλο. Η αναβολη που πηρες ειναι μεχρι, γεννηση +27 χρονια. Την ιδια θα παρεις και με την νεα σχολη. Μονο οταν πας στρατιωτης θα δηλωσεις το νεο πτυχιο για την ρυθμιση της καταταξης. Η στρατολογια σου εδωσε αυτη την αναβολη και δεν ασχολειτε τι θα την κανεις, θα φοιτας, θα δουλευεις, θα πας εξωτερικο ? οτι θελεις. Θα σε αναζητησει οταν τελειωση. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2021 Flamekit Νεοφερμένο μέλος Ο Flamekit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2021 στις 22:09 Ο Flamekit έγραψε: #3 20-10-21 22:09 Ωραία! Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Flamekit: Καλησπέρα, Έχω ήδη κάνει αναβολή λόγω σπουδών, όμως φέτος άλλαξα σχολή με το 10%. Θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου και να ξανακάνω αίτηση για αναβολή; Click για ανάπτυξη... Αν η αναβολη που εχεις παρει ειναι απο πανεπιστημιο τοτε δεν εχει νοημα να κανεις κατι αλλο. Η αναβολη που πηρες ειναι μεχρι, γεννηση +27 χρονια. Την ιδια θα παρεις και με την νεα σχολη. Μονο οταν πας στρατιωτης θα δηλωσεις το νεο πτυχιο για την ρυθμιση της καταταξης. Η στρατολογια σου εδωσε αυτη την αναβολη και δεν ασχολειτε τι θα την κανεις, θα φοιτας, θα δουλευεις, θα πας εξωτερικο ? οτι θελεις. Θα σε αναζητησει οταν τελειωση.
Flamekit Νεοφερμένο μέλος Ο Flamekit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2021 στις 22:09 Ο Flamekit έγραψε: #3 20-10-21 22:09 Ωραία! Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!