Marythequeen Νεοφερμένο μέλος Ο Marythequeen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:26 Ο Marythequeen: #1 21-02-24 15:26 Ειμαι πρωτοετής φοιτητής στο ΑΠΘ στο τμήμα οικονομικών Επιστημων. Κόπηκαν στα Μαθηματικά Ι με 4. Στο 2ο εξάμηνο υπάρχουν Μαθηματικά ΙΙ. Μπορώ να τα πάρω σαν μαθημα να τα παρακολουθώ κ να τα δώσω στην εξεταστική του Καλοκαιριού? Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:25 Ο Guest 765889: #2 21-02-24 16:25 Αν δεν είναι αλυσίδα, ναι. Αλλά αυτό εξαρτάται από τον οδηγό σπουδών σου. Marythequeen Νεοφερμένο μέλος Ο Marythequeen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:10 Ο Marythequeen: #3 21-02-24 18:10 Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:03 Ο Guest 765889: #4 21-02-24 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Marythequeen: Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Click για ανάπτυξη... Το είχα πάθει στη δική μου σχολή. Κόπηκα Γραμμική Ι, αλλά έδωσα Γραμμική ΙΙ την επόμενη εξεταστική κανονικά. Σίγουρα θα το λέει στον οδηγό σπουδών ΑΝ είναι αλυσίδας. Ειδάλλως, ας πούμε ότι θεωρείται αυτονόητο ότι δεν είναι αλυσίδα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kanenas090 g59 bill09876 Φινεύς Maynard Totreno Specon Scandal Marythequeen ggl Unboxholics phoni BatGuin Kate1914 EllieKal constansn dmav suaimhneas V@Per Leo komm iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι πρωτοετής φοιτητής στο ΑΠΘ στο τμήμα οικονομικών Επιστημων. Κόπηκαν στα Μαθηματικά Ι με 4. Στο 2ο εξάμηνο υπάρχουν Μαθηματικά ΙΙ. Μπορώ να τα πάρω σαν μαθημα να τα παρακολουθώ κ να τα δώσω στην εξεταστική του Καλοκαιριού?
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:25 Ο Guest 765889: #2 21-02-24 16:25 Αν δεν είναι αλυσίδα, ναι. Αλλά αυτό εξαρτάται από τον οδηγό σπουδών σου. Marythequeen Νεοφερμένο μέλος Ο Marythequeen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:10 Ο Marythequeen: #3 21-02-24 18:10 Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:03 Ο Guest 765889: #4 21-02-24 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Marythequeen: Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Click για ανάπτυξη... Το είχα πάθει στη δική μου σχολή. Κόπηκα Γραμμική Ι, αλλά έδωσα Γραμμική ΙΙ την επόμενη εξεταστική κανονικά. Σίγουρα θα το λέει στον οδηγό σπουδών ΑΝ είναι αλυσίδας. Ειδάλλως, ας πούμε ότι θεωρείται αυτονόητο ότι δεν είναι αλυσίδα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kanenas090 g59 bill09876 Φινεύς Maynard Totreno Specon Scandal Marythequeen ggl Unboxholics phoni BatGuin Kate1914 EllieKal constansn dmav suaimhneas V@Per Leo komm iiTzArismaltor_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marythequeen Νεοφερμένο μέλος Ο Marythequeen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:10 Ο Marythequeen: #3 21-02-24 18:10 Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:03 Ο Guest 765889: #4 21-02-24 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Marythequeen: Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Click για ανάπτυξη... Το είχα πάθει στη δική μου σχολή. Κόπηκα Γραμμική Ι, αλλά έδωσα Γραμμική ΙΙ την επόμενη εξεταστική κανονικά. Σίγουρα θα το λέει στον οδηγό σπουδών ΑΝ είναι αλυσίδας. Ειδάλλως, ας πούμε ότι θεωρείται αυτονόητο ότι δεν είναι αλυσίδα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:03 Ο Guest 765889: #4 21-02-24 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Marythequeen: Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Click για ανάπτυξη... Το είχα πάθει στη δική μου σχολή. Κόπηκα Γραμμική Ι, αλλά έδωσα Γραμμική ΙΙ την επόμενη εξεταστική κανονικά. Σίγουρα θα το λέει στον οδηγό σπουδών ΑΝ είναι αλυσίδας. Ειδάλλως, ας πούμε ότι θεωρείται αυτονόητο ότι δεν είναι αλυσίδα.
Αρχική Δημοσίευση από Marythequeen: Δεν αναφέρει κάτι στον οδηγό σπουδών. Τι θα πρέπει δηλ να λεει? Συγνώμη αν φαινομαι αφελής αλλα έχω πελαγώσει τωρα. Click για ανάπτυξη... Το είχα πάθει στη δική μου σχολή. Κόπηκα Γραμμική Ι, αλλά έδωσα Γραμμική ΙΙ την επόμενη εξεταστική κανονικά. Σίγουρα θα το λέει στον οδηγό σπουδών ΑΝ είναι αλυσίδας. Ειδάλλως, ας πούμε ότι θεωρείται αυτονόητο ότι δεν είναι αλυσίδα.