Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

μηπως 3ερετε πως βελτιωνω το αλμα μου?
το 8ελω γιατι παιζω μπασκετ και ειναι το μοναδικο μου μειονεκτημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια ειναι λιγο ακυρο αλλα πλζ...
μηπως 3ερετε πως βελτιωνω το αλμα μου?
το 8ελω γιατι παιζω μπασκετ και ειναι το μοναδικο μου μειονεκτημα![]()
Παρε βαρακια για τα ποδια και κανε γυμναστικη,τρεξιμο κτλπ με αυτα για ενα 4μηνο(νταξει και για ενα μηνα να το κανεις θα δεις διαφορα).Οταν τα βγαλεις κανε αλμα για να δεις διαφορα κι ευχαριστησε με

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

προκαταβολικα ευχαριστωΠαρε βαρακια για τα ποδια και κανε γυμναστικη,τρεξιμο κτλπ με αυτα για ενα 4μηνο(νταξει και για ενα μηνα να το κανεις θα δεις διαφορα).Οταν τα βγαλεις κανε αλμα για να δεις διαφορα κι ευχαριστησε με![]()
εχει επιδραση στην αναπτυ3η?
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

προκαταβολικα ευχαριστω
εχει επιδραση στην αναπτυ3η?
Μας το προτεινε ο προπονητης μας οταν πηγαινα μπασκετ..Και τοτε ημουν 16 αρα δε νομιζω να μας το λεγε αν ισχυε κατι τετοιο..
Ρωτα ομως καποιον πιο σχετικο,δεν ειμαι και τελειως σιγουρος,μη σε παρω στο λαιμο μου..
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Για να βελτιωσεις την αλτικοτητα σου μπορεις σιγουρα να κανεις γυμναστικη για ενδυναμωση ομως ειναι απαραιτητη και ι αεροβια ασκηση οπως και ασκησεις για ευληγισια οι οποιες πρεπει να προηγηθουν της ενδυναμωσης με βαρακια αν θες να αποφυγεις τραυματισμους.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

να λειπουν οι προσωπικες κοντρες μαγκες για αυτο το εχουμε το msn.
Για να βελτιωσεις την αλτικοτητα σου μπορεις σιγουρα να κανεις γυμναστικη για ενδυναμωση ομως ειναι απαραιτητη και ι αεροβια ασκηση οπως και ασκησεις για ευληγισια οι οποιες πρεπει να προηγηθουν της ενδυναμωσης με βαρακια αν θες να αποφυγεις τραυματισμους.
Σωστος ο παιχτης..
80loc
Νεοφερμένο μέλος

λοιπον φιλε μου σε περιπτωση που πηγενεις γυμναστηριο μπορεις να αυξησεις την αλτικοτητα σου κανοντας ασκησεις οπως ειναι η "πιέσεις στην πρέσα ποδιών" και η "ημικαθίσματα με μπάρα" γνωστη και σαν σκοτ....επεισεις θα σε βοηθησουν και οι "προβολες" (εδω μπορεις να δεις τι εννοω https://www.afc.gr/legs.html) αν ομως δεν ασχολησαι με το γυμναστηριο θα σου προτεινα να αρχησεις το τρεξιμο σε ανηφορες, βουνα και λοφους και στην συνεχεια θα μπορουσες να κανεις το ιδιο τρεξιμο στα ιδια μερη που σου ειπα με την δαφορα οτι στα ποδια σου θα εχεις βαρη.
ελπιζω να σε βοηθησα.
καλη προπονηση !!!
napstor
Δραστήριο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

Κουερτι το σουτ ειναι το δικο μ πλεονεκτημα (ασχετο αλλα κουβεντα να γινεται

napstor
Δραστήριο μέλος

μπραβοΕυχαριστω πολυ παιδια , βελτιωθηκα πολυ , κανω καθε μερα πολυ σχοινακι κατι ασκησεις στις σκαλες , επισης κανω στο γυμναστηριο κτ οργανα π μου ειπαν εκει και πολυ αεροβια (διαδρομο) πλεον φτανω το στεφανι , (το ανεβασα γυρω στους 5-10 ποντους το αλμα μ)5 μηνες δουλειας!
Κουερτι το σουτ ειναι το δικο μ πλεονεκτημα (ασχετο αλλα κουβεντα να γινεται)

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Πληροφοριακά επιβαρύνεις πολύ τα γόνατά σου....Μη σου φανεί περίεργο αν σου προκύψει καμία τενοντίτιδα.....Να προσέχεις και τα πολύ χειρότερα![]()
μιλάει η πείρα άκου τον

napstor
Δραστήριο μέλος

παντως εγω που θελω μονο μυίκη αναπτυξη και δυναμη,χωρις να με ενδιαφερουν επιδοσεις σε αθληματα κανω βαρη.οτι καλυτερο κατα την γνωμη μουΕυχαριστω! Εχουν σκληρηνει πολυ οι τετρακεφαλοι ...

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

δεν θα εχουν καποιο αρνητικο αντικτυπο στον οργανισμο σου και θα σε βοηθησουν πολυ.τωρα η επιλογη ειναι δικια σου φυσικαΕγω δεν θελω ακομα βαρη...
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.