Αλτικότητα

Daskalenko7

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα.
Παιδια ειναι λιγο ακυρο αλλα πλζ...
μηπως 3ερετε πως βελτιωνω το αλμα μου?
το 8ελω γιατι παιζω μπασκετ και ειναι το μοναδικο μου μειονεκτημα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
και εμενα αυτο ειναι... κανε πλ πλ πλ πλ σκοινακι και θα δεις διαφορα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Panteras

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
Παιδια ειναι λιγο ακυρο αλλα πλζ...
μηπως 3ερετε πως βελτιωνω το αλμα μου?
το 8ελω γιατι παιζω μπασκετ και ειναι το μοναδικο μου μειονεκτημα:P

Παρε βαρακια για τα ποδια και κανε γυμναστικη,τρεξιμο κτλπ με αυτα για ενα 4μηνο(νταξει και για ενα μηνα να το κανεις θα δεις διαφορα).Οταν τα βγαλεις κανε αλμα για να δεις διαφορα κι ευχαριστησε με:P;)

Daskalenko7

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα.
Παρε βαρακια για τα ποδια και κανε γυμναστικη,τρεξιμο κτλπ με αυτα για ενα 4μηνο(νταξει και για ενα μηνα να το κανεις θα δεις διαφορα).Οταν τα βγαλεις κανε αλμα για να δεις διαφορα κι ευχαριστησε με:P;)
προκαταβολικα ευχαριστω
εχει επιδραση στην αναπτυ3η?

Panteras

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
προκαταβολικα ευχαριστω
εχει επιδραση στην αναπτυ3η?

Μας το προτεινε ο προπονητης μας οταν πηγαινα μπασκετ..Και τοτε ημουν 16 αρα δε νομιζω να μας το λεγε αν ισχυε κατι τετοιο..

Ρωτα ομως καποιον πιο σχετικο,δεν ειμαι και τελειως σιγουρος,μη σε παρω στο λαιμο μου..

Panteras

Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε μερικους ειναι εμφυτο..

agiostimotheos

Δραστήριο μέλος

Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα.
να λειπουν οι προσωπικες κοντρες μαγκες για αυτο το εχουμε το msn.

Για να βελτιωσεις την αλτικοτητα σου μπορεις σιγουρα να κανεις γυμναστικη για ενδυναμωση ομως ειναι απαραιτητη και ι αεροβια ασκηση οπως και ασκησεις για ευληγισια οι οποιες πρεπει να προηγηθουν της ενδυναμωσης με βαρακια αν θες να αποφυγεις τραυματισμους.

Panteras

Εκκολαπτόμενο μέλος

να λειπουν οι προσωπικες κοντρες μαγκες για αυτο το εχουμε το msn.

Για να βελτιωσεις την αλτικοτητα σου μπορεις σιγουρα να κανεις γυμναστικη για ενδυναμωση ομως ειναι απαραιτητη και ι αεροβια ασκηση οπως και ασκησεις για ευληγισια οι οποιες πρεπει να προηγηθουν της ενδυναμωσης με βαρακια αν θες να αποφυγεις τραυματισμους.

Σωστος ο παιχτης..

80loc

Νεοφερμένο μέλος

Ο 80loc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος στο site αυτο!!
λοιπον φιλε μου σε περιπτωση που πηγενεις γυμναστηριο μπορεις να αυξησεις την αλτικοτητα σου κανοντας ασκησεις οπως ειναι η "πιέσεις στην πρέσα ποδιών" και η "ημικαθίσματα με μπάρα" γνωστη και σαν σκοτ....επεισεις θα σε βοηθησουν και οι "προβολες" (εδω μπορεις να δεις τι εννοω https://www.afc.gr/legs.html) αν ομως δεν ασχολησαι με το γυμναστηριο θα σου προτεινα να αρχησεις το τρεξιμο σε ανηφορες, βουνα και λοφους και στην συνεχεια θα μπορουσες να κανεις το ιδιο τρεξιμο στα ιδια μερη που σου ειπα με την δαφορα οτι στα ποδια σου θα εχεις βαρη.
ελπιζω να σε βοηθησα.
καλη προπονηση !!!

napstor

Δραστήριο μέλος

Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα.
αν θες να αυξησεις αποκλειστικα το αλμα σου πρεπει να κανεις πλειομετρικες ασκησεις.ρωτα τον προπονητη σου σχετικα με το θεμα ή ψαξ'το στο internet.μπορεις να ψαξεις και στο youtube εχει πολλα βιντεο με τις συγκεκριμενες ασκησεις αλλα και γενικα πως να αυξησεις το αλμα σου;)

Daskalenko7

Δραστήριο μέλος

Ευχαριστω πολυ παιδια , βελτιωθηκα πολυ , κανω καθε μερα πολυ σχοινακι κατι ασκησεις στις σκαλες , επισης κανω στο γυμναστηριο κτ οργανα π μου ειπαν εκει και πολυ αεροβια (διαδρομο) πλεον φτανω το στεφανι , (το ανεβασα γυρω στους 5-10 ποντους το αλμα μ)5 μηνες δουλειας!
Κουερτι το σουτ ειναι το δικο μ πλεονεκτημα (ασχετο αλλα κουβεντα να γινεται :P)

napstor

Δραστήριο μέλος

Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα.
Ευχαριστω πολυ παιδια , βελτιωθηκα πολυ , κανω καθε μερα πολυ σχοινακι κατι ασκησεις στις σκαλες , επισης κανω στο γυμναστηριο κτ οργανα π μου ειπαν εκει και πολυ αεροβια (διαδρομο) πλεον φτανω το στεφανι , (το ανεβασα γυρω στους 5-10 ποντους το αλμα μ)5 μηνες δουλειας!
Κουερτι το σουτ ειναι το δικο μ πλεονεκτημα (ασχετο αλλα κουβεντα να γινεται :P)
μπραβο:up:

Daskalenko7

Δραστήριο μέλος

Ευχαριστω! Εχουν σκληρηνει πολυ οι τετρακεφαλοι ...

PIL

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα.
Πληροφοριακά επιβαρύνεις πολύ τα γόνατά σου....Μη σου φανεί περίεργο αν σου προκύψει καμία τενοντίτιδα.....Να προσέχεις και τα πολύ χειρότερα;)

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
Πληροφοριακά επιβαρύνεις πολύ τα γόνατά σου....Μη σου φανεί περίεργο αν σου προκύψει καμία τενοντίτιδα.....Να προσέχεις και τα πολύ χειρότερα;)

μιλάει η πείρα άκου τον;)

napstor

Δραστήριο μέλος

Ευχαριστω! Εχουν σκληρηνει πολυ οι τετρακεφαλοι ...
παντως εγω που θελω μονο μυίκη αναπτυξη και δυναμη,χωρις να με ενδιαφερουν επιδοσεις σε αθληματα κανω βαρη.οτι καλυτερο κατα την γνωμη μου;)

Daskalenko7

Δραστήριο μέλος

Εγω δεν θελω ακομα βαρη...

PIL

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα.
Απ'του χρόνου τα βάρη.Τώρα σχοινάκι και σκαλάκια.Δοκίμασε και τρέξιμο στην άμμο;)

napstor

Δραστήριο μέλος

Εγω δεν θελω ακομα βαρη...
δεν θα εχουν καποιο αρνητικο αντικτυπο στον οργανισμο σου και θα σε βοηθησουν πολυ.τωρα η επιλογη ειναι δικια σου φυσικα

PIL

Πολύ δραστήριο μέλος

Η υπερβολή οδηγεί σε μείωση της ανάπτυξης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...