ada1974 Νεοφερμένο μέλος Η ada1974 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:07 Η ada1974 έγραψε: #1 17-09-24 22:07 Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:17 Η Reader έγραψε: #2 17-09-24 22:17 Καλησπέρα. Πρέπει να πας να ρωτήσεις την διεύθυνση. Ναι μεν είναι αρχή της χρονιάς, αλλά αν έχουν στείλει ήδη τα στοιχεία στο υπουργείο θα χρειαστεί να παραμείνεις τυπικά στην κατεύθυνση που είσαι. Και λέω τυπικά επειδή εννοείται ότι στο φροντιστήριο θα κάνεις τα μαθήματα της καινούργιας κατεύθυνσης και όταν πάρεις τη δήλωση για τις πανελλήνιες θα δηλώσεις το 4ο πεδίο. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:48 Η Κάμπια έγραψε: #3 17-09-24 22:48 Να απευθυνθείς στον/στην διευθυντή/διευθύντριά του σχολείου σου όσο είναι νωρίς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 18-09-24 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ada1974: Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μεχρι της 20 σεπτεμβριου ...δηλαδη μεχρι την Παρασκευη.... μπορεις να πας στον λυκειαρχη και να πεις άλλαξε με.. Απο Δευτερα και οχι για πολυ πρεπει να θελει και ο ιδιος να το κανει. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid Vera BatGuin AggelikiGr panaman Corfu kitty jYanniss constansn sofia07 txam Nala Unboxholics A350 ada1974 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:17 Η Reader έγραψε: #2 17-09-24 22:17 Καλησπέρα. Πρέπει να πας να ρωτήσεις την διεύθυνση. Ναι μεν είναι αρχή της χρονιάς, αλλά αν έχουν στείλει ήδη τα στοιχεία στο υπουργείο θα χρειαστεί να παραμείνεις τυπικά στην κατεύθυνση που είσαι. Και λέω τυπικά επειδή εννοείται ότι στο φροντιστήριο θα κάνεις τα μαθήματα της καινούργιας κατεύθυνσης και όταν πάρεις τη δήλωση για τις πανελλήνιες θα δηλώσεις το 4ο πεδίο. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:48 Η Κάμπια έγραψε: #3 17-09-24 22:48 Να απευθυνθείς στον/στην διευθυντή/διευθύντριά του σχολείου σου όσο είναι νωρίς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 18-09-24 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ada1974: Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μεχρι της 20 σεπτεμβριου ...δηλαδη μεχρι την Παρασκευη.... μπορεις να πας στον λυκειαρχη και να πεις άλλαξε με.. Απο Δευτερα και οχι για πολυ πρεπει να θελει και ο ιδιος να το κανει. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid Vera BatGuin AggelikiGr panaman Corfu kitty jYanniss constansn sofia07 txam Nala Unboxholics A350 ada1974 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα. Πρέπει να πας να ρωτήσεις την διεύθυνση. Ναι μεν είναι αρχή της χρονιάς, αλλά αν έχουν στείλει ήδη τα στοιχεία στο υπουργείο θα χρειαστεί να παραμείνεις τυπικά στην κατεύθυνση που είσαι. Και λέω τυπικά επειδή εννοείται ότι στο φροντιστήριο θα κάνεις τα μαθήματα της καινούργιας κατεύθυνσης και όταν πάρεις τη δήλωση για τις πανελλήνιες θα δηλώσεις το 4ο πεδίο.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:48 Η Κάμπια έγραψε: #3 17-09-24 22:48 Να απευθυνθείς στον/στην διευθυντή/διευθύντριά του σχολείου σου όσο είναι νωρίς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 18-09-24 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ada1974: Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μεχρι της 20 σεπτεμβριου ...δηλαδη μεχρι την Παρασκευη.... μπορεις να πας στον λυκειαρχη και να πεις άλλαξε με.. Απο Δευτερα και οχι για πολυ πρεπει να θελει και ο ιδιος να το κανει. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 18-09-24 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ada1974: Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μεχρι της 20 σεπτεμβριου ...δηλαδη μεχρι την Παρασκευη.... μπορεις να πας στον λυκειαρχη και να πεις άλλαξε με.. Απο Δευτερα και οχι για πολυ πρεπει να θελει και ο ιδιος να το κανει. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2024
Αρχική Δημοσίευση από ada1974: Καλησπέρα σας είμαι μαθήτρια Γ ΛΥΚΕΊΟΥ στο 2 πεδιο και θέλω να πάω 4 πεδιο.Εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα στην τάξη.Εχω δικαίωμα να αλλαξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μεχρι της 20 σεπτεμβριου ...δηλαδη μεχρι την Παρασκευη.... μπορεις να πας στον λυκειαρχη και να πεις άλλαξε με.. Απο Δευτερα και οχι για πολυ πρεπει να θελει και ο ιδιος να το κανει.