Γεια σας!
Είμαι Β'λυκείου θεωρητική κατεύθυνση και από το καλοκαίρι ήθελα να αλλάξω σχολείο λόγω των παιδιών που έχει το σχολείο μου,αλλά και των φίλων που έχω στο άλλο.
Είναι τα τελευταία χρόνια σχολείου και θέλω να τα περάσω ωραία και να έχω ωραίες αναμνήσεις.Στο σχολείο που είμαι μόνο αυτό δεν γίνεται.Πρώτα από όλα,μου την σπάνε όλοι στο σχολείο που είμαι,είναι όλοι κακομαθημένοι και διπρόσωποι.Όχι,δεν είναι στο μυαλό μου αυτό,είναι αλήθεια.Μιλάω πιο πολύ για την Β' αλλά υπάρχουν περιπτώσεις και για τις άλλες τάξεις.Δεύτερον,είμαι θεωρητική κατεύθυνση και όπως ξέρετε πρέπει κάποια πράγματα να τα κάνω αποστήθιση,δηλαδή θέλει πολύ διάβασμα και έχω κάθε βλαμμένο καθηγητή της γενικής παιδείας (ειδικά χημεία,βιολογία,γεωμετρία) να πιέζουν λες και εγώ θα δώσω αυτά πανελλήνιες.Και έχουν και απαιτήσεις να γράφουμε 20.Στην κατεύθυνση,έχω την πιο γελοία καθηγήτρια που νομίζει,ότι τα έχουμε διδαχτεί όλα από το γυμνάσιο και ότι κάναμε φροντιστήριο από την α'γυμνασίου!Μπορεί για παράδειγμα να είμαστε στους ομοιόπτωτους και στο επόμενο μάθημα να γράψουμε τεστ στους υποθετικούς λόγους.Δεν με απασχολεί πολύ,επειδή πάω φροντιστήριο και η συγκεκριμένη βάζει 19&20,αλλά θα μπορούσα να μάθω και κάτι από το σχολείο.Τελικά,έπρεπε να αλλάξω σχολείο το καλοκαίρι.
Έκατσα στο σχολείο που είμαι λόγω μιας κοπέλας(έχω γράψει ένα ποστ στο e-steki).Αλλά μόλις τελειώσει το τετράμηνο θέλω να αλλάξω.Αλλά φοβάμαι,μήπως εκεί είναι ίδια τα πράγματα.Επίσης το σχολείο που είμαι έχει μια καλή παράδοση,να περνάνε σχεδόν όλοι οι μαθητές στην τριτοβάθμια.Στο άλλο σχολείο θα έχω περισσότερους φίλους επειδή τους γνωρίζω και από το γυμνάσιο,ενώ σε αυτό που είμαι νιώθω μόνος.Δεν ξέρω για τους καθηγητές που έχει το άλλο σχολείο,θα μάθω και αν ακούσω καλά λόγια έφυγα.
Ένα άλλο προσωπικό πρόβλημα που με απασχολεί είναι ότι σχεδόν όλοι οι φίλοι έχουν κάνει σχέσεις,φάσεις κλπ αλλά εγώ τίποτα.Είμαι πολύ ντροπαλός,νιώθω πολύ άβολα όταν μιλάω με κάποια και δεν την ξέρω ή την ξέρω λίγο καιρό.Τι μπορώ να κάνω για αυτό;ξέρω δεν υπάρχουν οδηγίες χρήσεις,αλλά πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;Επίσης δεν έχω αυτοπεποίθηση και έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και σε αυτό οφείλονται οι δήθεν φίλοι που με λένε "άσχημο" και τέτοια.Έχω ρωτήσει κορίτσια να μου πουν την γνώμη τους και μου έχουν πει πως είμαι μια χαρά όμορφος(μια από αυτές είναι αυτή που θέλω

αλλά έχει σχέση

)
Θέλω τις γνώμες σας και για τα δυο θέματα!Ευχαριστώ!