Ilianaaiaiai Νεοφερμένο μέλος Η Ilianaaiaiai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Δευτέρα στις 09:31 Η Ilianaaiaiai: #1 Δευτέρα στις 09:31 Γίνεται αν είμαι 5ο εξαμηνο να αλλάξω κατεύθυνση από ιατρικά εργαστήρια σε ακτινολογία/ ακτινοθεραπεία; Παρακαλώ βοήθεια είμαι μπερδεμένη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. Χθες στις 14:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Χθες στις 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ilianaaiaiai: Γίνεται αν είμαι 5ο εξαμηνο να αλλάξω κατεύθυνση από ιατρικά εργαστήρια σε ακτινολογία/ ακτινοθεραπεία; Παρακαλώ βοήθεια είμαι μπερδεμένη Click για ανάπτυξη... Ε αφου σου αρεσει η ακτινολογια εκει να πας ..εχει και πολυ μελλον η ενεργεια και οι απεικονισεις στην ιατρικη. Εσεις επιλεγετε κατευθυνση στην αρχη του 4ου εξαμηνου ( εχετε 3 κοινα). Τωρα πας για το 6ο! Οκ αν κανεις μια αιτηση στην συνελευση τμηματος ( συμβουλιο καθηγητων) πιστευω θα στην εγκρινουν..γιατι οχι ..εσυ χανεις χρονο με το v+2 ,αυτοι τιποτα...και εχεις και παμπολα μαθηματα (47) μεχρι το πτυχιο. Εδω ειναι ο κανονισμος σπουδων σου ...λίγο τον ειδα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο..ειναι και τεραστιος 1250 σελιδες ..εσυ που εχει υπομονη ξεφυλλίσε τον. https://bisc.uniwa.gr/wp-content/uploads/sites/99/2022/06/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%A3%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%92%CE%B9%CE%BF%CF%8A%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8E%CE%BD-25.06.2022.pdf Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γίνεται αν είμαι 5ο εξαμηνο να αλλάξω κατεύθυνση από ιατρικά εργαστήρια σε ακτινολογία/ ακτινοθεραπεία; Παρακαλώ βοήθεια είμαι μπερδεμένη
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. Χθες στις 14:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Χθες στις 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ilianaaiaiai: Γίνεται αν είμαι 5ο εξαμηνο να αλλάξω κατεύθυνση από ιατρικά εργαστήρια σε ακτινολογία/ ακτινοθεραπεία; Παρακαλώ βοήθεια είμαι μπερδεμένη Click για ανάπτυξη... Ε αφου σου αρεσει η ακτινολογια εκει να πας ..εχει και πολυ μελλον η ενεργεια και οι απεικονισεις στην ιατρικη. Εσεις επιλεγετε κατευθυνση στην αρχη του 4ου εξαμηνου ( εχετε 3 κοινα). Τωρα πας για το 6ο! Οκ αν κανεις μια αιτηση στην συνελευση τμηματος ( συμβουλιο καθηγητων) πιστευω θα στην εγκρινουν..γιατι οχι ..εσυ χανεις χρονο με το v+2 ,αυτοι τιποτα...και εχεις και παμπολα μαθηματα (47) μεχρι το πτυχιο. Εδω ειναι ο κανονισμος σπουδων σου ...λίγο τον ειδα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο..ειναι και τεραστιος 1250 σελιδες ..εσυ που εχει υπομονη ξεφυλλίσε τον. https://bisc.uniwa.gr/wp-content/uploads/sites/99/2022/06/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%A3%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%92%CE%B9%CE%BF%CF%8A%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8E%CE%BD-25.06.2022.pdf
Αρχική Δημοσίευση από Ilianaaiaiai: Γίνεται αν είμαι 5ο εξαμηνο να αλλάξω κατεύθυνση από ιατρικά εργαστήρια σε ακτινολογία/ ακτινοθεραπεία; Παρακαλώ βοήθεια είμαι μπερδεμένη Click για ανάπτυξη... Ε αφου σου αρεσει η ακτινολογια εκει να πας ..εχει και πολυ μελλον η ενεργεια και οι απεικονισεις στην ιατρικη. Εσεις επιλεγετε κατευθυνση στην αρχη του 4ου εξαμηνου ( εχετε 3 κοινα). Τωρα πας για το 6ο! Οκ αν κανεις μια αιτηση στην συνελευση τμηματος ( συμβουλιο καθηγητων) πιστευω θα στην εγκρινουν..γιατι οχι ..εσυ χανεις χρονο με το v+2 ,αυτοι τιποτα...και εχεις και παμπολα μαθηματα (47) μεχρι το πτυχιο. Εδω ειναι ο κανονισμος σπουδων σου ...λίγο τον ειδα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο..ειναι και τεραστιος 1250 σελιδες ..εσυ που εχει υπομονη ξεφυλλίσε τον. https://bisc.uniwa.gr/wp-content/uploads/sites/99/2022/06/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%A3%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%92%CE%B9%CE%BF%CF%8A%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8E%CE%BD-25.06.2022.pdf