milkywasy
Νεοφερμένο μέλος
Η milkywasy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 74 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

καλησπερα, θα παω Γ λυκειου φετος ομως επελεξα οικονομικα που τωρα δεν θελω... ειχα κανει καλοκαιρινη προετοιμασια με το φροντιστηριο μου για αυτα, ομως τωρα θελω να παω θετικη για να φοιτησω σε τμημα πανεπιστημιου του εξωτερικου που θελει μαθηματικα και φυσικη ως "μαθηματα απολυτηριου".. ουσιαστικα μπαινεις με τους βαθμους του απολυτηριου. η ερωτηση μου ειναι: εαν αλλαξω τωρα κατευθυνση ειναι εφικτο το να παρω καλους βαθμους στο απολυτηριο; δεν ενδιαφερομαι για πανελληνιες
χωρις φροντιστηριο*
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
χωρις φροντιστηριο*
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.851 μηνύματα.

Ειλικρινά δεν μπορεί κανένας με βεβαιότητα να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες.καλησπερα, θα παω Γ λυκειου φετος ομως επελεξα οικονομικα που τωρα δεν θελω... ειχα κανει καλοκαιρινη προετοιμασια με το φροντιστηριο μου για αυτα, ομως τωρα θελω να παω θετικη για να φοιτησω σε τμημα πανεπιστημιου του εξωτερικου που θελει μαθηματικα και φυσικη ως "μαθηματα απολυτηριου".. ουσιαστικα μπαινεις με τους βαθμους του απολυτηριου. η ερωτηση μου ειναι: εαν αλλαξω τωρα κατευθυνση ειναι εφικτο το να παρω καλους βαθμους στο απολυτηριο; δεν ενδιαφερομαι για πανελληνιες
χωρις φροντιστηριο*
Απλώς δοκίμασε το, βάλε τα δυνατά σου και ο,τι γίνει. Πολύ πιο παραγωγικό απο το να σπαταλήσεις φαιά ουσία σχετικά με το τι είναι ή δεν είναι εφικτό κατ'εμέ.
Sotiris 12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.

Δύσκολη απάντηση.καλησπερα, θα παω Γ λυκειου φετος ομως επελεξα οικονομικα που τωρα δεν θελω... ειχα κανει καλοκαιρινη προετοιμασια με το φροντιστηριο μου για αυτα, ομως τωρα θελω να παω θετικη για να φοιτησω σε τμημα πανεπιστημιου του εξωτερικου που θελει μαθηματικα και φυσικη ως "μαθηματα απολυτηριου".. ουσιαστικα μπαινεις με τους βαθμους του απολυτηριου. η ερωτηση μου ειναι: εαν αλλαξω τωρα κατευθυνση ειναι εφικτο το να παρω καλους βαθμους στο απολυτηριο; δεν ενδιαφερομαι για πανελληνιες
χωρις φροντιστηριο*
Με την φυσική α λυκειου (δυνάμεις,κινησεις) που είναι βαση για μεγάλο μέρος της γ λυκειου(ταλαντώσεις,κρούσεις,στερεο) τι σχέση έχεις?Εάν καλη προχώρα.
Η φυσική της Β λυκειου που είναι απαραιτητητη για ηλεκτρομαγνητισμο αναπληρωνεται πιο εύκολα.
Τα φροντιστήρια έχουν βγάλει ήδη μεγάλο μέρος της ύλης οπότε ξεκινά ιδιαίτερα προτού αρχίσει το σχολείο.
Αφού θα πας στο εξωτερικό δεν νομίζω ότι θα έχεις οικονομικό θέμα.
Να συμμετέχεις στο σχολείο και μίλα με ειλικρίνεια στο φυσικό ώστε να σου δώσει κάτι παραπάνω στα προφορικά.
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

Υπαρχουν τα ιδιωτικά για να είσαι σίγουρος για τον βαθμό και αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάνω κάτω το ίδιο κόστος με τα ιδιαίτερα θα είναι
Αλήθεια τι τμήμα σε ενδιαφέρει;
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Αν έχεις πρόγραμμα και αφοσίωση στο στόχο, όλα γίνονται. Στα Μαθηματικά έχεις ήδη πολύ καλές βάσεις (αφού είναι μάθημα και του 4ου πεδίου). Για την Φυσική θέλεις την ύλη της Α λυκείου, τα 2 πρώτα κεφάλαια της Φυσικής γενικής παιδείας β λυκειου και τα 2 πρώτα κεφάλαια της Φυσικής Κατεύθυνσης β λυκειου. Αν θες πάρε και ένα καλό βοήθημα και λύσε καμία άσκηση. Η ύλη από τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα βγαίνει, ξεκινά από τώρα. Επιπλέον την έχεις παρακολουθήσει στο σχολείο τα προηγούμενα χρόνια και έχεις μία εικόνα. Τέλος, μερικές φορές οι καθηγητές στην Γ Λυκείου είναι λίγο πιο χαλαροί στην βαθμολογία και συνήθως βοηθούν στην εξεταστική (τουλάχιστον σε εμάς έτσι είχαν κάνει).καλησπερα, θα παω Γ λυκειου φετος ομως επελεξα οικονομικα που τωρα δεν θελω... ειχα κανει καλοκαιρινη προετοιμασια με το φροντιστηριο μου για αυτα, ομως τωρα θελω να παω θετικη για να φοιτησω σε τμημα πανεπιστημιου του εξωτερικου που θελει μαθηματικα και φυσικη ως "μαθηματα απολυτηριου".. ουσιαστικα μπαινεις με τους βαθμους του απολυτηριου. η ερωτηση μου ειναι: εαν αλλαξω τωρα κατευθυνση ειναι εφικτο το να παρω καλους βαθμους στο απολυτηριο; δεν ενδιαφερομαι για πανελληνιες
χωρις φροντιστηριο*
milkywasy
Νεοφερμένο μέλος
Η milkywasy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 74 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Σας ευχαριστώ πολύ! Με ενδιαφέρει η ηλεκτρολογίαΥπαρχουν τα ιδιωτικά για να είσαι σίγουρος για τον βαθμό και αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάνω κάτω το ίδιο κόστος με τα ιδιαίτερα θα είναι
Γεια σας! Με τι χημεία και έκθεση τι παίζει; Γιατί έχω παρατηρήσει πως μετράνε το Μ.Ο. του απολυτήριου και όχι μόνο τα δύο μαθήματαΑν έχεις πρόγραμμα και αφοσίωση στο στόχο, όλα γίνονται. Στα Μαθηματικά έχεις ήδη πολύ καλές βάσεις (αφού είναι μάθημα και του 4ου πεδίου). Για την Φυσική θέλεις την ύλη της Α λυκείου, τα 2 πρώτα κεφάλαια της Φυσικής γενικής παιδείας β λυκειου και τα 2 πρώτα κεφάλαια της Φυσικής Κατεύθυνσης β λυκειου. Αν θες πάρε και ένα καλό βοήθημα και λύσε καμία άσκηση. Η ύλη από τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα βγαίνει, ξεκινά από τώρα. Επιπλέον την έχεις παρακολουθήσει στο σχολείο τα προηγούμενα χρόνια και έχεις μία εικόνα. Τέλος, μερικές φορές οι καθηγητές στην Γ Λυκείου είναι λίγο πιο χαλαροί στην βαθμολογία και συνήθως βοηθούν στην εξεταστική (τουλάχιστον σε εμάς έτσι είχαν κάνει).
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.379 μηνύματα.

Καλημερακαλησπερα, θα παω Γ λυκειου φετος ομως επελεξα οικονομικα που τωρα δεν θελω... ειχα κανει καλοκαιρινη προετοιμασια με το φροντιστηριο μου για αυτα, ομως τωρα θελω να παω θετικη για να φοιτησω σε τμημα πανεπιστημιου του εξωτερικου που θελει μαθηματικα και φυσικη ως "μαθηματα απολυτηριου".. ουσιαστικα μπαινεις με τους βαθμους του απολυτηριου. η ερωτηση μου ειναι: εαν αλλαξω τωρα κατευθυνση ειναι εφικτο το να παρω καλους βαθμους στο απολυτηριο; δεν ενδιαφερομαι για πανελληνιες
χωρις φροντιστηριο*
Τα παιδια που πανε 4ο πεδιο εχουν μια ιδιαιτεροτητα..δεν εδιαφερονται για μαθηματικα, δεν ενδιαφερονται για φυσικη και οτι αλλο σχετικο( διόρθωσε με αν κανω λαθος )..
Το μη ενδιαφερον και η αγαπη για αυτα τα μαθηματα οδηγει στο 4ο ... αν τα ειχαν δεν διαπραγματευοντε με τιποτα το 2ο.
Τωρα εσενα σε αναγκαζει καποιο ξενο πανεπιστημιο να δειξεις βαθμους μαθηματικων και φυσικης..δεν ξερουμε και ποσο πολυ..15? παραπανω?.
Τωρα θες βαθμους στα μαθηματα αυτα χωρις φροντιστηριο... ?ε και ποιος δασκαλος θα σκυψει πανω σου θα στα μαθει..αφου εχεις ελλείψεις στα πριν ?
Και αυτες οι ελλειψεις εχουν ενα κακο χουι..πολλαπλασιαζοντε ραγδαιως οταν πας στα παραπανω.
Αν ντρεπεσαι ή δεν εχεις τα λευτα δες κατι σε διαδικτυακό φροντ...διαφορετικα οπως λεει και ο samael τα πραγματα ειναι ρευστα...και διόρθωση δεν παιρνει αργοτερα.
Αυτα για την ουσια.
Τωρα για το φαινεστε ...μπορεις να χρησιμοποιησεις το υπερ οπλο των μεγαλων βαθμων λογω αναγκης...το κανουν και αλλα παιδια.
Μιλα με τους καθηγητες των μαθηματων αυτων ή και αλλων και αυτοι θα σε ανεβασουν στο 19.
Οχι οχι στο 19 δεν ειναι καλος βαθος...κατι μεταξυ 17.5 και 18.5.
Και προσοχη ....μπορει να λενε μαθηματικα και φυσικη τοσο , αλλα ολους τους βαθμους τους αξιολογουν για να βρουν την αληθεια...ειναι γατες.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Λοιπόν μιλάμε στον ενικό. Όσον αφορά την έκθεση δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, (Πανελλαδικές και ενδοσχολικες είναι η ίδια δομή ), μια περίληψη,κανα ΣΛ,το θέμα της έκθεσης (άλλα θα έχεις και τα κείμενα στα θέματα για ιδέες.Προσωπικα δεν διάβασα ποτέ διάγραμμα σε κάποιο θέμα έκθεσης που μας έλεγαν), το ερμηνευτικό αν κάτσεις και εξασκηθείς φέτος το έχεις. Τώρα το β θέμα που είναι η θεωρία, είναι λίγο πολύ πράγματα που τα έχεις ακούσει 3 χρόνια στο λύκειο (κάποια ίσως και Γυμνάσιο άλλα λίγο), οπότε βρες κάποιες σημειώσεις με λίγες σελίδες που έχουν όλη την θεωρία και κάτσε φέτος να τα μάθεις βγαίνουν εύκολα. Εγώ γ Λυκείου τα έμαθα όλα απέξω και έγραψα έκθεση 15 στις πανελλήνιες. Βέβαια την θεωρία την εφαρμόζεις και με το κείμενο πχ δεν λες ο συγγραφέας αναπτύσει τη παράγραφο Με αιτιολογιση γιατί θέλει να αιτιολόγηση και δίνει στο κείμενο τάδε τάδε τάδε. Γράφεις:ο συγγραφέας αναπτύσει τη παράγραφο με αιτιολογιση γιατί θέλει να αιτιολόγηση το τάδε πράγμα και δίνει στο κείμενο τάδε τάδε τάδε σχετικά με το θέμα αυτό. Κάπως έτσι. Τώρα στην Χημεία ξεκίνα από α Λυκείου εκφράσεις περιεκτικότητας (πολύ χρήσιμες), λίγο την έννοια του ομοιοπολικου και του ετεροπολικου δεσμού (για να καταλάβεις λίγο τις έννοιες), ονοματολογία (αν και θα σας δίνουν την Ένωση), αριθμοί οξείδωσης οποιαδήποτε,τα βασικά των αντιδράσεων τις α Λυκείου πχ εξουδετέρωση και πάνω απ' όλα ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΤΡΙΑ (προσωπικά έμαθα την στοιχειωμετρια μέσα από εξάσκηση σε ασκήσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους.οποτε αν σε δυσκολέψει μη τα παρατήσεις). Τέλος η οργανική η β Λυκείου στο βιβλίο τα έχει λίγο μπερδεμένα οπότε μπορείς να πάρεις ένα βοήθημα (σου προτείνω του σαλτερη και δες τα από εκεί. Μην πάρεις το βοήθημα της β Λυκείου πάρε το μπλε της γ έχει όλη την οργανική και θα σε καλύψει πλήρως) . Τέλος αφού δεν θα δώσεις πανελλήνιες θέλεις μόνο τις προαγωγικες που παρόλο που έχεις τράπεζα θεμάτων οι καθηγητές θα σας βοηθήσουν και μπορεί να βαθμολογήσουν πιο χαλαρά.Γεια σας! Με τι χημεία και έκθεση τι παίζει; Γιατί έχω παρατηρήσει πως μετράνε το Μ.Ο. του απολυτήριου και όχι μόνο τα δύο μαθήματα
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

Καταρχάς τι βαθμό χρειάζεσαι για να γίνεις δεκτός;Γιατί έχω παρατηρήσει πως μετράνε το Μ.Ο. του απολυτήριου και όχι μόνο τα δύο μαθήματα
Οι καθηγητές στο δημόσιο χαρίζουν βαθμούς (όχι υπερβολικά) εάν ζήτησης κάτι τέτοιο όμως θα σου απαντήσουν 'θα δούμε' εάν εσύ γραφής 14-15 μπορεί να σου βάλουν 18 τετράμηνο και να σου πουν ότι 'σε βοηθήσα' στις ενδοσχολικες θα πέσεις ομως και άλλο. Εσύ θα είσαι ευχαριστημένος;
Στης εξετάσεις τώρα οι καθηγητές στην θετική συνήθως βάζουν πιο εύκολα από της πανελλήνιες αλλά δεν λένε θέματα, επίσης μην φανταστείς και πολύ πιο εύκολα εμένα η χημικός μας είπε ότι στις πανελλήνιες κάτω από 3 μονάδες δεν θα πέσεις σε σχέση με τις ενδοσχολικες (δηλαδή άμα γράψεις 15 ενδοσχολικες στις πανελλήνιες το έχεις το 12 αντίστοιχα 18/15 κτλ) Γενικά ισχύει αυτό οι ενδοσχολικες είναι το 70-75% της δυσκολίας των πανελλαδικων.
Υπολογίζω ότι θα πρέπει να γράψεις 15.000 μορια για να πιάσεις το 18.5 στο απολυτήριο
Βέβαια δεν ξες ποτέ σε τι καθηγητές θα πέσεις εμένα η φιλόλογος μου έβαλε ενδοσχολικες σε τουλάχιστον 5 ατομα βαθμό χαμηλότερο από αυτόν που έγραψαν πανελλήνιες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- andromaxh07
- GoodFella
- Atrlef
- jellojina
- Kafkinos
- Sotiris 12
- sakplat
- Corfu kitty
- AggelikiGr
- thewitcher
- aris65
- ang12_012
- Ilias__
- jYanniss
- Pyotr_Krasnov
- gianikit
- Drscientist
- elefther1ou_
- Jauahahwiwisjs
- Scandal
- E.Z
- milkywasy
- Huener
- Hased Babis
- Anna1974
- gaidouri
- korlef
- Fwteini69
- andreouk
- Dina
- Vera
- psychoticwaltz
- charmander
- MariaApo
- nicole1982
- Bonaparte
- st.krf
- hello1234
- abyssiniancat
- mariarina
- panunniotis
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.