μου εκανες την μουρη κρεας τωρα...
το αριστειο σου δεν το θελω, τι να το κανω, αν εχεις να αποδειξεις κατι αποδειξε το στον εαυτο σου κι οχι σε μενα. Ακομα το γεγονος οτι στην περιοχη σου το 95% πηγαινει φροντιστηριο δεν σημαινει οτι παντου γινεται αυτο..ενδεικτικα στην δικια μου περιοχη υπηρχε πολυ μεγαλο ποσοστο που σε περιοδο πανελληνιων μαλιστα δεν πηγαινε φροντιστηριο, οχι γιατι δεν ενδιαφεροταν για τη μαθηση αλλα για τον απλουστατο λογο οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ!!! τετοια παιδια λοιπον στηριζονταν αποκλειστικα στο σχολειο και καταληψεις κενα κ.ο.κ ηταν εις βαρος τους. Μιλησες ακομα για τους βαθμους σου. Μαθε οτι οι βαθμοι ειναι μουφα, υπαρχουν παιδια που εχουν καλους βαθμους αλλα εκει που πραγματικα πρεπει να δειξουν την αξια τους πατωνουν. Τελος αν εισαι καλος μαθητης και δεν θες να πας σχολειο για να διαβασεις μονος σου, παω πασο. κι εγω περυσι μετραγα με το σταγονομετρο τις απουσιες για να κατσω και να διαβασω σπιτι μου ή εκανα παρτυ οταν τυχαινε καμια απεργια , βεβαια διαβαζα δεν εκανα κατι αλλο, συνεπως αν δεν θες να πας σχολειο για να διαβασεις σπιτι και οχι γιατι θες να δεις κινουμενα σχεδια, οκ (αν και παλι νομους δεν θα εψαχνα), αν οχι ισχυουν οσα εχουν πει οι προλαλησαντες!