leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mη το λες όταν αυτοί είχαν πάει 3η γυμνασίου είχαν αλλάξει και σε αυτούς μερικά.Βέβαια εδώ μιλάμε για πανελλήνιες οπότε ίσως να μην τους πιάσει![]()
νταξ στην Ελλάδα ζούμε. Ποτε δεν ξέρεις! Απλά μου φαίνεται λίγο παράλογο.... we will see.

angelina001
Νεοφερμένο μέλος

Επισήμανση: Τα μηνύματα 5 - 9 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelina001
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Τα μαθηματικά έχουν σίγουρα αλλάξει..ΜΜΜ εσυ μάλλον θα πρόλαβες εκείνες τις ανεπαίσθητες αλλαγές! Τώρα τελευταία τα αλλάξαν.. Νομίζω απο το 2011 και μετά αλλά δν είμαι απόλυτα σίγουρη :/
Μπορει, παντως δν ειχαν βιβλια ξαναγραμμενα απο την αρχη οπως σε αλλα μαθηματα, πχ Γλωσσα, Ιστορια κλπ. Οταν ημουν Γυμνασιο μας ειχαν πει οτι θα αλλαξουν σταδιακα ολα, δν ξερω αν υλοποιηθηκε αυτο.
angelina001
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.