Καταρχάς έχεις μπερδέψει κάποια βασικά πράγματα. Ορίστε ένας σύνδεσμος που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ποιες σχολές ανήκουν στα ανάλογα επιστημονικά πεδία:
https://www.theoriakaipraxi.gr/odigos_spoydwn/epistimonikapedia.htm
Όπως βλέπεις, οι σχολές σχετικές με υπολογιστές δεν ανήκουν στο 3ο, αλλά στο 2ο, στο 4ο, και ενδεχομένως να υπάρχει κάποια και στο 5ο; (δε θυμάμαι καλά και είμαι κουρασμένος για να κοιτάξω τώρα)
Επίσης, δίνοντας μαθηματικά γενικής
ΚΑΙ Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, από οποιαδήποτε κατεύθυνση, σου "ανοίγει" το 5ο επιστημονικό πεδίο (Οικονομικές σχολές κατά βάσιν), χωρίς απώλεια μορίων. Για να ανοίξεις διαφορετικά πεδία από τη μη ανάλογη κατεύθυνση, έχεις απώλεια 1400 μορίων (το 20.000 θα γινόταν 18.600).
Εν πάση περιπτώσει. Δε γνωρίζω αν είναι εύκολο να καλυφθεί η ύλη, φαντάζομαι πως θέλει αρκετή δουλειά αλλά δεν είναι αδύνατον, αφού τα μαθήματα κατεύθυνσης της Γ' Λυκείου δεν είναι η άμεση συνέχεια εκείνων της Β' (απ'ότι μαθαίνω). Ενημερώσου λίγο καλύτερα και, αν πραγματικά στοχεύεις σχολές οι οποίες δεν υπάγονται στο 1ο ή στο 5ο επιστημονικό πεδίο, προσπάθησε να δεις αν είναι εφικτό για σένα να αλλάξεις. Θα θέλει πάντως, σίγουρα, μια περισσότερη προσπάθεια.

Έχω κι εγώ τέτοιες σκέψεις, καθώς είμαι μαθητής Β' Λυκείου στη Θεωρητική Κατεύθυνση και έχω στραφεί κυρίως προς Οικονομικές σχολές του 5ου επιστημονικού πεδίου, όμως δε θα αλλάξω κατεύθυνση αφού δε θα έχω απώλεια μορίων από τη Θεωρητική ούτε για το 5ο πεδίο.
Καλή τύχη στις επιλογές σου!