Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Δεν περίμενα να δω αποτελέσματα από τώρα.8 μήνες θα την κάνω τη θεραπεία αλλά εδώ λέμε να φύγουν σιγά σιγά.Όχι να βγάλω κι εκεί που δεν είχα.![]()
Και ούτε θα δεις. 4 μήνες minocin έπαιρνα και μια φίλη μου 5και κάτι.
Τα minocin είναι για την ελάχιστη ακμή. Δηλαδή τα σημαδάκια. Αν έχεις βαρια΄ακμή, τζάμπα τα παίρνεις.
sydney96
Δραστήριο μέλος

Τα έπαιρνε και μια ξαδέρφη μου και είδε βελτίωση στο τέλος της θεραπείας δηλαδή μετά από 7 μήνες περίπου.Το ίδιο και ένας γνωστός μου.Και ούτε θα δεις. 4 μήνες minocin έπαιρνα και μια φίλη μου 5και κάτι.
Τα minocin είναι για την ελάχιστη ακμή. Δηλαδή τα σημαδάκια. Αν έχεις βαρια΄ακμή, τζάμπα τα παίρνεις.
Δεν έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα και τα συγκεκριμένα με έχουν βολέψει,αφού μέχρι τώρα ούτε κάποια παρενέργεια είχαν ούτε χρειάζεται να κάνω εξετάσεις κάθε μήνα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Τα έπαιρνε και μια ξαδέρφη μου και είδε βελτίωση στο τέλος της θεραπείας δηλαδή μετά από 7 μήνες περίπου.Το ίδιο και ένας γνωστός μου.
Δεν έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα και τα συγκεκριμένα με έχουν βολέψει,αφού μέχρι τώρα ούτε κάποια παρενέργεια είχαν ούτε χρειάζεται να κάνω εξετάσεις κάθε μήνα.
Αντιβίωση είναι τα minocin, δεν θα δεις παρενέργειες.
Ισως όμως να κιτρινίσουν τα δόντια σου, γιατί η τετρακυκλίνη αυτό προκαλεί
sydney96
Δραστήριο μέλος

Θα περιμένω να τελειώσω τη θεραπεία και αν δε γίνει τίποτα θα δω τι θα κάνω.
Αυτό για τα δόντια δεν έπρεπε να μου το πεις.Καλύτερα να μην ήξερα.

Θα τα προσέχω διπλά από δω και πέρα.

cha0s
Περιβόητο μέλος

Θα περιμένω να τελειώσω τη θεραπεία και αν δε γίνει τίποτα θα δω τι θα κάνω.
Αυτό για τα δόντια δεν έπρεπε να μου το πεις.Καλύτερα να μην ήξερα.
Θα τα προσέχω διπλά από δω και πέρα.![]()
Οσο και να προσέχεις, όσο και να τα βουρτσίζεις, απο μέσα γίνεται η δουλειά

gregory nub
Διάσημο μέλος

Ωχ, θα με κάνεις να ξεράσω. Θυμήθηκα το Γ ΘΕΜΑ των επαναληπτικών 2012 στην βιολογία

ελενη παπ
Νεοφερμένο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

να ρωτησω κατι; σε ποσο καιρο απο την ημερα που παρεις το 1ο χαπι αρχιζουν να παρουσιαζονται οι παρενεργειες(ξηροτητα κ.τ.λ.) ;
Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Πόσα χάπια παίρνεις την ημέρα, πόσα mg είναι.
Εγώ απο τον δεύτερο μήνα είδα παρενέργειες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Πόσα χάπια παίρνεις την ημέρα, πόσα mg είναι.
Εγώ απο τον δεύτερο μήνα είδα παρενέργειες![]()
εγω θα αρχισω σε λιγες μερες λογικα να παιρνω, 2 χαπια την ημερα. ποσα mg θα ειναι δεν γνωριζω ακομα.
despina18
Νεοφερμένο μέλος

Anyway,ξεκινησα και εγω τα χαπια ακνοτρεν πριν εναμιση μηνα αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα:/
Αναστασακι:D
Νεοφερμένο μέλος

Bilakos33
Νεοφερμένο μέλος

jjdjbakos
Νεοφερμένο μέλος

Nancy2
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα στο φορουμ.Αντιμετωπιζω κι εγω με τη σειρα μου το προβλημα της κυστικης ακμης,γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα αγχώδη,αφού τα λιγα σπυράκια που βγάζω κατα καιρούς,μου αφηνουν σημαδια. Συμβουλεύτηκα δερματολόγο κι αμεσως μου πρότεινε την θεραπεία με χαπια που περιέχουν ισχυρη βιταμήνη Α.Εκανα αιματολογικες και δειξανε καπως επιβαρυμενο το συκωτι,θα τις επαναλάβω,ελπίζοντας την επομενη φορα να μπορεσω να ξεκινησω τη θεραπεία με τα χάπια.
Ποια χαπια σου ειχε προτεινει; Ειχα κι εγω καποιο μικρο μικρο πρόβλημα με την χολερυθρινη (που σχετιζεται με το συκωτι). Παρ'ολα αυτα αρχισα θεραπεια με παρομοια χαπια πριν τρεις βδομάδες περιπου.
Bilakos33
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.