Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2022 στις 12:22 Η Marple έγραψε: #1 02-01-22 12:22 Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2022 στις 14:37 Η Eclipse έγραψε: #2 02-01-22 14:37 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | Edmun.do Σε βοηθάμε να ανακαλύψεις το πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και στους στόχους σου. Από την επιλογή και προετοιμασία των εγγράφων έως την αποδοχή και εγγραφή στο… edmun.do Για περισσοτερες πληροφοριες παρε τηλεφωνο. Υπαρχουν κ αλλα παρομοια γραφεια αλλα η edmundo ειναι αρκετα γνωστη. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2022 στις 15:08 Ο Guest 881237: #3 02-01-22 15:08 Εγώ το UCAS ξέρω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 19:44 Ο nPb έγραψε: #4 03-01-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 03:45 Η Marple έγραψε: #5 04-01-22 03:45 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #6 04-01-22 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2022 στις 14:37 Η Eclipse έγραψε: #2 02-01-22 14:37 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | Edmun.do Σε βοηθάμε να ανακαλύψεις το πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και στους στόχους σου. Από την επιλογή και προετοιμασία των εγγράφων έως την αποδοχή και εγγραφή στο… edmun.do Για περισσοτερες πληροφοριες παρε τηλεφωνο. Υπαρχουν κ αλλα παρομοια γραφεια αλλα η edmundo ειναι αρκετα γνωστη. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2022 στις 15:08 Ο Guest 881237: #3 02-01-22 15:08 Εγώ το UCAS ξέρω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 19:44 Ο nPb έγραψε: #4 03-01-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 03:45 Η Marple έγραψε: #5 04-01-22 03:45 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #6 04-01-22 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | Edmun.do Σε βοηθάμε να ανακαλύψεις το πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και στους στόχους σου. Από την επιλογή και προετοιμασία των εγγράφων έως την αποδοχή και εγγραφή στο… edmun.do Για περισσοτερες πληροφοριες παρε τηλεφωνο. Υπαρχουν κ αλλα παρομοια γραφεια αλλα η edmundo ειναι αρκετα γνωστη.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2022 στις 15:08 Ο Guest 881237: #3 02-01-22 15:08 Εγώ το UCAS ξέρω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 19:44 Ο nPb έγραψε: #4 03-01-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 03:45 Η Marple έγραψε: #5 04-01-22 03:45 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #6 04-01-22 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 19:44 Ο nPb έγραψε: #4 03-01-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 03:45 Η Marple έγραψε: #5 04-01-22 03:45 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #6 04-01-22 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Καλή χρονιά σε όλους .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει γραφεία για σπουδές στο εξωτερικό .Σε περίπτωση που κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά (εντυπώσεις κτλ ) θα επιθυμούσα να με ενημερώσει .Επιπλέον οι αιτήσεις για τις σχολές του εξωτερικού ποτέ αρχίζουν ;(γνωρίζω ότι αυτό εξαρτάται από την σχολή και τη χώρα αλλά γενικά πότε είναι η περίοδος για τις περισσότερες. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα.
Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 03:45 Η Marple έγραψε: #5 04-01-22 03:45 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #6 04-01-22 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν δεν θέλεις να πας μέσω γραφείων για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη γραμματεία των δημοσίων Πανεπιστημίων που επιθυμείς να σπουδάσεις ή από το facebook να έρθεις σε επαφή με τις φοιτητικές ενώσεις να σε κατευθύνουν αυτοί. Οι φοιτητικές ενώσεις παίζουν βασικό ρόλο στην επικοινωνιακή βελτίωση της γραφειοκρατίας του Τμήματος για κάθε φοιτητή, άπορο φοιτητή κτλ καθώς και την όλη προσαρμογή του σε μια ξένη πόλη (από το θέμα του προγράμματος συγκοινωνίας μέχρι πληροφορίες για την αγορά ρούχων). Σε διάφορες Ευρωπαϊκές πανεπιστημιουπόλεις υπάρχει σημαντική μέριμνα για κανονικές σπουδές για πάμφτωχους φοιτητές εφόσον εξεταστούν φορολογικά έγγραφα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος σπουδών αλλά με καθαρά τυπικό και παιδαγωγικό ρόλο. Υπάρχει αρκετά φιλικό κλίμα ώστε ο κάθε αλλοδαπός φοιτητής να μην νιώθει ξένος στον ακαδημαϊκό χώρο. Στα δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια εκτός Αγγλίας, οι σπουδές δεν είναι τόσο εμπορικό προϊόν ώστε να ζουν αρκετά "επαγγέλματα" γύρω από αυτονόητα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #6 04-01-22 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .Ήθελα να σε ρωτήσω μιλάς από δικιά σου εμπειρία ;Δεν έχω κανένα γνωστό που να γνωρίζει επί του θέματος και είπα να το αναζητήσω .Εσύ για ποιες σχολές μιλάς ή ισχύει στις περισσότερες ;Εάν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για εξετάσεις όμως ή μήπως λέω χαζομάρες ; Ειλικρινά άρχισα να το ψάχνω αλλά χάθηκα για αυτό ρώτησα και στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες.
Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:31 Η Marple έγραψε: #7 04-01-22 10:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Επειδή με ενδιέφεραν Γερμανικά και Αυστριακά Πανεπιστήμια, είχα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις γραμματείες και σε υπεύθυνους σπουδών για τα προγράμματα που ήθελα για να πάρω πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 10:39 Ο nPb έγραψε: #8 04-01-22 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mermaid89 Gus Roger10 Scandal constansn tsiobieman P.Dam. snowy rempelos42 User2350 Meow oups Jenny Content ladybookworm Yioula Φινεύς Emilonop EviDakt xakounaamatata Student 123 barkos ggl Ria99 anastasis06 ag97 Marple korlef MarcoReus Dionyshs1 Panos_02 Georgekk fmarulezkd AK-92 lnesb Pharmacist01 george777 Nala PanMoonlight Annu Atarax Νομάρχης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Εάν επιτρέπεται εσένα τι σχολές σε ενδιέφεραν ;Έδωσες κάποιες εξετάσεις ;εγώ δεν γνωρίζω γερμανικά οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε αυτά τα πανεπιστήμια Click για ανάπτυξη... Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί.
Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Η Marple έγραψε: #9 04-01-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eκτός από Αγγλικά ποια άλλη γλώσσα μιλάς; @Marple την ξένη γλώσσα θα μπορούσες να την μάθεις παράλληλα με τις σπουδές, εφόσον το Τμήμα στη χρεώσει ως μάθημα υποδομής από το κέντρο ξένων γλωσσών του Πανεπιστημίου με την κάθε ενότητα (Α1-Β2) ανά εξάμηνο. Δηλαδή περίπου 1-1.5 χρόνο μπορείς άνετα να φτάσεις ένα επίπεδο Β2 που είναι βασικό για να κάνεις σπουδές σε Πανεπιστήμιο καθώς θα την κάνεις εξάσκηση στην καθημερινή ζωή σου εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Click για ανάπτυξη... Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ;
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 11:17 Ο nPb έγραψε: #10 04-01-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2022
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Δεν έχω πάρει πτυχίο ούτε μιλάω κάποια άλλη γλώσσα .Γνωρίζω βέβαια τα στοιχειώδη στα γαλλικά από το σχολείο γιατί είχαμε μια αρκετα καλή καθηγήτρια και έτυχε να είμαστε μικρό τμήμα αλλά δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Εσύ σπουδάζεις στο εξωτερικό δηλαδή ;και αν ναι τι σχολή έχεις επιλέξει ;Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα;Μπήκες με εξετάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γιατί βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου; Ξεκίνα να ψάχνεις και να δεις πως μπορείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Δες στα προσωπικά μηνύματα @Marple.