alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Δεν θα το έλεγα μοναξιά, είναι πως το βλέπει ο καθένας βέβαια. Όταν είμαι μόνη σπίτι και δεν είναι περίοδος εξεταστικής, έχω πάντα μουσική (ραδιόφωνο κυρίως) είτε μαγειρεύω είτε χαζεύω στο νετ είτε bloggάρω είτε κάνω pedicure... manicure

Μάλλον γι αυτό τα αγόρια βαριέστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω προσωπικά κάποιο τέτοιο κενό. Ίσα ίσα υπάρχουν στιγμές που αυτή η απόλυτη ησυχία (πέρα από το γειτονόπουλο που ουρλιάζει) είναι ανεκτίμητη.
Δεν θα το έλεγα μοναξιά, είναι πως το βλέπει ο καθένας βέβαια. Όταν είμαι μόνη σπίτι και δεν είναι περίοδος εξεταστικής, έχω πάντα μουσική (ραδιόφωνο κυρίως) είτε μαγειρεύω είτε χαζεύω στο νετ είτε bloggάρω είτε κάνω pedicure... manicure![]()
Μάλλον γι αυτό τα αγόρια βαριέστε![]()
χαχαχα λες ε?ε να ξεκινησουμε την περιποιηση...οντως ωρες ωρες ειναι ανεκτιμητη η ησυχια αλλα υπαρχουν αλλες που θες να πεις μια καλημερα...σε οποιονδηποτε

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

χαχαχα λες ε?ε να ξεκινησουμε την περιποιηση...οντως ωρες ωρες ειναι ανεκτιμητη η ησυχια αλλα υπαρχουν αλλες που θες να πεις μια καλημερα...σε οποιονδηποτεαν περασω φετος μακαρι να εχω φιλικους γειτονες τουλαχιστον χΔ
Μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι! Αν έχεις σκοπό να πηγαίνεις στη σχολή σου, δε θα είναι και πολύς ο χρόνος που θα είσαι σπίτι. Σχεδόν καθημερινά πάω σχολή στις 11 και γυρνάω στις 5. Άντε να μαγειρέψεις κάτι να φας ή να πας για κανένα καφέ και φαί στη λέσχη. Γυρνάς σπίτι πτώμα, κάνεις μπάνιο βλέπεις λίγο tv ή χαζεύεις στο internet, πάει 1-2 ε και πέφτεις.
Αν έχεις αδέρφια δεν νομίζω να σου κακοφανεί η ησυχία αυτή

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sal Paradise
Δραστήριο μέλος

Πώς νιώθετε στο φοιτητικό σας σπίτι;
καπως ετσι
μαζι με το πεντικιουρ-μανικιουρ που ειπε η δαλιδα!

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατα τη γνωμη μου λιγος χρονος μονος με τον εαυτο του, ποτε δεν εβλαψε κανενα. Ισα ισα που βρισκεις χομπυ, διαβαζεις και κανα βιβλιο ξερω γω. Ειναι και ενας απτους λογους αλλωστε που οι φοιτητες πεφτουν με τα μουτρα στις ταινιες (ε οσο να ναι ειναι και πιο ευκολοχωνευτες απο 500 σελιδες αναγνωση). Βεβαια εχει να κανει και με το χαρακτηρα του καθενος οπως ανεφερες και συ. Αν ειναι καποιος σουπερ αουτγκοινγκ δε τον χωραει ο τοπος με τιποτα. Θελει παρεα συνεχεια. Και ναι τοτε βρισκει κανεις συγκατοικο ή αραζει εξω τις περισσοτερες ωρες. Αλλα χαλαρωσε ολα αυτα τα βλεπει κανεις στην πορεια. Αυτο ειναι και το ολο θεμα των φοιτητικων χρονων. Οτι ανακαλυπτεις περισσοτερο τον εαυτο σου μπουυυυυ
ειμαι ανθρωπος που αν μια μερα δεμ βγει απο το σπιτι αρρωσταινει χαχαχα δεν αντεχω ας πουμε νιωθω εγκλωβισμενος!
Μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι! Αν έχεις σκοπό να πηγαίνεις στη σχολή σου, δε θα είναι και πολύς ο χρόνος που θα είσαι σπίτι. Σχεδόν καθημερινά πάω σχολή στις 11 και γυρνάω στις 5. Άντε να μαγειρέψεις κάτι να φας ή να πας για κανένα καφέ και φαί στη λέσχη. Γυρνάς σπίτι πτώμα, κάνεις μπάνιο βλέπεις λίγο tv ή χαζεύεις στο internet, πάει 1-2 ε και πέφτεις.
Αν έχεις αδέρφια δεν νομίζω να σου κακοφανεί η ησυχία αυτή![]()
αν ειναι ετσι καλα μου φενεται

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ειμαι ανθρωπος που αν μια μερα δεμ βγει απο το σπιτι αρρωσταινει χαχαχα δεν αντεχω ας πουμε νιωθω εγκλωβισμενος!
αν ειναι ετσι καλα μου φενεται![]()
Κοίτα είναι μια μεγάλη αλλαγή γενικά η μετακόμιση. Και αν έχεις και το σπίτι διακοσμημένο ωραία, εννοώ να έχεις ένα χώρο που να είναι ευχάριστος για τα δικά σου δεδομένα, τότε δεν νομίζω να νιώθεις τόσο εγκλωβισμένος.
καπως ετσι
μαζι με το πεντικιουρ-μανικιουρ που ειπε η δαλιδα!![]()
Ακριβώς έτσι και εγώ. Πρέπει να ακούγομαι μέχρι τη λεωφόρο καβάλας ειδικά όταν κάνω μπάνιο με τέρμα τη μουσική και ανοιχτά παράθυρα

Dalian
Περιβόητο μέλος

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίτα είναι μια μεγάλη αλλαγή γενικά η μετακόμιση. Και αν έχεις και το σπίτι διακοσμημένο ωραία, εννοώ να έχεις ένα χώρο που να είναι ευχάριστος για τα δικά σου δεδομένα, τότε δεν νομίζω να νιώθεις τόσο εγκλωβισμένος.
αν σκεφτεις οτι εβλεπα greys anatomy 9 sessions 20+ επεισοδια η καθεμια με διαρκεια 45 + λεπτα εεε 4-5 σειρες να αρχισω βγηκαν οι ωρες στα 4 χρονια

Sal Paradise
Δραστήριο μέλος

Ακριβώς έτσι και εγώ. Πρέπει να ακούγομαι μέχρι τη λεωφόρο καβάλας ειδικά όταν κάνω μπάνιο με τέρμα τη μουσική και ανοιχτά παράθυρα![]()
Ειδικα τωρα με τις ζεστες,ο ηχος ταξιδευει πιο γρηγορα και ειναι οξυτερος!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

καλα μωρε αλλα νταξει, τωρα που τελειωσε το πρωτο ετος προσωπικα μου φανηκαν φουσκα αυτα που λενε ολοι οτι θα πας φοιτητης και θα κανεις το ενα θα κανει το αλλο..... εγω νιωθω κουρασμενος και δεν κανω τιποτα σπουδαιο, οτι εκανα μεχρι περσι
Άσε είχα μία τεράστια λίστα με όλα αυτά που σκόπευα να κάνω. Τελικά ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και πάλι δεν έχω κάνει ούτε τα μισά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

φέτος η αλήθεια είναι πως εγώ δεν το βλέπω αρκετές ώρες, σίγουρα όχι όσες πέρυσι!Ποιο σπίτι? Γιατί, παίζει χρόνος να το βλέπεις?
Narcissa
Νεοφερμένο μέλος

καλα μωρε αλλα νταξει, τωρα που τελειωσε το πρωτο ετος προσωπικα μου φανηκαν φουσκα αυτα που λενε ολοι οτι θα πας φοιτητης και θα κανεις το ενα θα κανει το αλλο..... εγω νιωθω κουρασμενος και δεν κανω τιποτα σπουδαιο, οτι εκανα μεχρι περσι
Και εγω το ιδιο.. μαλλον φταιει η σχολη μας

nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.