Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:37 Ο Μιχάλης9867: #61 07-07-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Ναι αλλά εσύ αποδέχεσαι σε εξετάσεις που κρίνουν το 15-25% της επιτυχίας ενός παιδιού να μην υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των βαθμολογητών; Και μάλιστα τέτοια τεράστια χάσματα; Να παρακαλάς να πέσεις σε καλό βαθμολογητή είναι κριτήριο για Πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα ειλικρινα δεν πιστευω ουτε πιστευα οτι ο καλος βαθμολογητης ειναι αυτος που θα δωσει σε καποιον καλο βαθμο??? εξ αλλου για τους καλους βαθμους πρεπει να λεμε οτι πεσαμε σε καλους βαθμολογητες? ή μηπως οτι το γραπτο ηταν πολυ καλο απο καθε αποψη? αυτο με τους βαθμολογητες το βρισκω ατοπο... εγω μαθηματικα κατευθυνσης δν πηγα στην αναβαθμολογηση για ενα -δυο μορια...αντιθετα στην εκεθση ειχα 85-87... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:40 Ο statistikos: #62 07-07-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: οχι αλλα ειλικρινα δεν πιστευω ουτε πιστευα οτι ο καλος βαθμολογητης ειναι αυτος που θα δωσει σε καποιον καλο βαθμο??? εξ αλλου για τους καλους βαθμους πρεπει να λεμε οτι πεσαμε σε καλους βαθμολογητες? ή μηπως οτι το γραπτο ηταν πολυ καλο απο καθε αποψη? αυτο με τους βαθμολογητες το βρισκω ατοπο... εγω μαθηματικα κατευθυνσης δν πηγα στην αναβαθμολογηση για ενα -δυο μορια...αντιθετα στην εκεθση ειχα 85-87... Click για ανάπτυξη... Έτυχε... σε σένα. Μπορεί να σου τύχαινε το ανάποδο. Και ευτυχώς φέτος, πιάνει λιγότερο η έκθεση για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:44 Ο Μιχάλης9867: #63 07-07-09 16:44 παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Ο statistikos: #64 07-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Click για ανάπτυξη... Τα κριτήρια όμως για Εισαγωγικές Εξετάσεις θα πρέπει να είναι αντικειμενικά, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:50 Ο Μιχάλης9867: #65 07-07-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... συμφωνω αλλα οι βαθμολογητες ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ να σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο ,οπως ειπα υπαρχουν κανονες που διορθωνεται μια εκθεση οι οποιοι λογικα θα πρεπει να μοιραζονται στους βαθμολογητες... αλλωστε αυτο το κριτηριο του υποκειμενισμου υπεισερχεται σχεδον παντου εστω και σε ψυγματα του ενος-2 μοριων... δηλαδη τι ειδε ο ενας και εκοψε 0,5% ενω ο αλλος εβαλε 100??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:52 Ο statistikos: #66 07-07-09 16:52 Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Ναι αλλά εσύ αποδέχεσαι σε εξετάσεις που κρίνουν το 15-25% της επιτυχίας ενός παιδιού να μην υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των βαθμολογητών; Και μάλιστα τέτοια τεράστια χάσματα; Να παρακαλάς να πέσεις σε καλό βαθμολογητή είναι κριτήριο για Πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα ειλικρινα δεν πιστευω ουτε πιστευα οτι ο καλος βαθμολογητης ειναι αυτος που θα δωσει σε καποιον καλο βαθμο??? εξ αλλου για τους καλους βαθμους πρεπει να λεμε οτι πεσαμε σε καλους βαθμολογητες? ή μηπως οτι το γραπτο ηταν πολυ καλο απο καθε αποψη? αυτο με τους βαθμολογητες το βρισκω ατοπο... εγω μαθηματικα κατευθυνσης δν πηγα στην αναβαθμολογηση για ενα -δυο μορια...αντιθετα στην εκεθση ειχα 85-87... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:40 Ο statistikos: #62 07-07-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: οχι αλλα ειλικρινα δεν πιστευω ουτε πιστευα οτι ο καλος βαθμολογητης ειναι αυτος που θα δωσει σε καποιον καλο βαθμο??? εξ αλλου για τους καλους βαθμους πρεπει να λεμε οτι πεσαμε σε καλους βαθμολογητες? ή μηπως οτι το γραπτο ηταν πολυ καλο απο καθε αποψη? αυτο με τους βαθμολογητες το βρισκω ατοπο... εγω μαθηματικα κατευθυνσης δν πηγα στην αναβαθμολογηση για ενα -δυο μορια...αντιθετα στην εκεθση ειχα 85-87... Click για ανάπτυξη... Έτυχε... σε σένα. Μπορεί να σου τύχαινε το ανάποδο. Και ευτυχώς φέτος, πιάνει λιγότερο η έκθεση για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:44 Ο Μιχάλης9867: #63 07-07-09 16:44 παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Ο statistikos: #64 07-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Click για ανάπτυξη... Τα κριτήρια όμως για Εισαγωγικές Εξετάσεις θα πρέπει να είναι αντικειμενικά, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:50 Ο Μιχάλης9867: #65 07-07-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... συμφωνω αλλα οι βαθμολογητες ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ να σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο ,οπως ειπα υπαρχουν κανονες που διορθωνεται μια εκθεση οι οποιοι λογικα θα πρεπει να μοιραζονται στους βαθμολογητες... αλλωστε αυτο το κριτηριο του υποκειμενισμου υπεισερχεται σχεδον παντου εστω και σε ψυγματα του ενος-2 μοριων... δηλαδη τι ειδε ο ενας και εκοψε 0,5% ενω ο αλλος εβαλε 100??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:52 Ο statistikos: #66 07-07-09 16:52 Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: οχι αλλα ειλικρινα δεν πιστευω ουτε πιστευα οτι ο καλος βαθμολογητης ειναι αυτος που θα δωσει σε καποιον καλο βαθμο??? εξ αλλου για τους καλους βαθμους πρεπει να λεμε οτι πεσαμε σε καλους βαθμολογητες? ή μηπως οτι το γραπτο ηταν πολυ καλο απο καθε αποψη? αυτο με τους βαθμολογητες το βρισκω ατοπο... εγω μαθηματικα κατευθυνσης δν πηγα στην αναβαθμολογηση για ενα -δυο μορια...αντιθετα στην εκεθση ειχα 85-87... Click για ανάπτυξη... Έτυχε... σε σένα. Μπορεί να σου τύχαινε το ανάποδο. Και ευτυχώς φέτος, πιάνει λιγότερο η έκθεση για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:44 Ο Μιχάλης9867: #63 07-07-09 16:44 παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Ο statistikos: #64 07-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Click για ανάπτυξη... Τα κριτήρια όμως για Εισαγωγικές Εξετάσεις θα πρέπει να είναι αντικειμενικά, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:50 Ο Μιχάλης9867: #65 07-07-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... συμφωνω αλλα οι βαθμολογητες ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ να σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο ,οπως ειπα υπαρχουν κανονες που διορθωνεται μια εκθεση οι οποιοι λογικα θα πρεπει να μοιραζονται στους βαθμολογητες... αλλωστε αυτο το κριτηριο του υποκειμενισμου υπεισερχεται σχεδον παντου εστω και σε ψυγματα του ενος-2 μοριων... δηλαδη τι ειδε ο ενας και εκοψε 0,5% ενω ο αλλος εβαλε 100??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:52 Ο statistikos: #66 07-07-09 16:52 Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Ο statistikos: #64 07-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Click για ανάπτυξη... Τα κριτήρια όμως για Εισαγωγικές Εξετάσεις θα πρέπει να είναι αντικειμενικά, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:50 Ο Μιχάλης9867: #65 07-07-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... συμφωνω αλλα οι βαθμολογητες ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ να σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο ,οπως ειπα υπαρχουν κανονες που διορθωνεται μια εκθεση οι οποιοι λογικα θα πρεπει να μοιραζονται στους βαθμολογητες... αλλωστε αυτο το κριτηριο του υποκειμενισμου υπεισερχεται σχεδον παντου εστω και σε ψυγματα του ενος-2 μοριων... δηλαδη τι ειδε ο ενας και εκοψε 0,5% ενω ο αλλος εβαλε 100??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:52 Ο statistikos: #66 07-07-09 16:52 Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: παντως εξακολουθω να πιστευω οτι και η παραγωγη κειμενου ειναι ξεκαθαρα θεμα διαβασματος,σκεψης και καλης προετοιμασιας... ομως δεν μπορεις να αποκλησεις και τον υποκειμενισμο οταν προκειται για λεξεις... Click για ανάπτυξη... Τα κριτήρια όμως για Εισαγωγικές Εξετάσεις θα πρέπει να είναι αντικειμενικά, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:50 Ο Μιχάλης9867: #65 07-07-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... συμφωνω αλλα οι βαθμολογητες ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ να σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο ,οπως ειπα υπαρχουν κανονες που διορθωνεται μια εκθεση οι οποιοι λογικα θα πρεπει να μοιραζονται στους βαθμολογητες... αλλωστε αυτο το κριτηριο του υποκειμενισμου υπεισερχεται σχεδον παντου εστω και σε ψυγματα του ενος-2 μοριων... δηλαδη τι ειδε ο ενας και εκοψε 0,5% ενω ο αλλος εβαλε 100??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:52 Ο statistikos: #66 07-07-09 16:52 Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από statistikos: ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... συμφωνω αλλα οι βαθμολογητες ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ να σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο ,οπως ειπα υπαρχουν κανονες που διορθωνεται μια εκθεση οι οποιοι λογικα θα πρεπει να μοιραζονται στους βαθμολογητες... αλλωστε αυτο το κριτηριο του υποκειμενισμου υπεισερχεται σχεδον παντου εστω και σε ψυγματα του ενος-2 μοριων... δηλαδη τι ειδε ο ενας και εκοψε 0,5% ενω ο αλλος εβαλε 100??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 16:52 Ο statistikos: #66 07-07-09 16:52 Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριβώς, εγώ μιλώ για κραυγαλέες διαφορές, που γενικά σαν ποσοστό μόνο στην έκθεση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Ο Μιχάλης9867: #67 07-07-09 17:01 παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως δεν νομιζω τα αυτα τα ποσοστα να ειναι ικανο επιχειρημα για την καταργση της εκθεσης φετος αν δεν κανω λαθος ειχαμε στην ιστορια κατευθυνσης περιπου 10% ανβαθμολογηση...αυτος πως εξηγειται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλεξανδρα ν Νεοφερμένο μέλος Η αλεξανδρα ν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η αλεξανδρα ν: #68 08-07-09 16:53 και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω πιστευω οτι στην εκθεση δεν επρεπε να παρω κατω απο 15!και λογοτεχνια με ψιλοτσεκουρωσαν!τι να πεισ?αυτα τα μαθηματα κρινονται υποκειμενικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 01:30 Ο grigoris91: #69 09-07-09 01:30 αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αισθανομαι λιγο αδικημενοσ στα μαθηματικα γενικησ αλλα τελοσ παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Σελήνη έγραψε: #70 09-07-09 12:51 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκα, αφού σε όλα τα μαθήματα πήρα όσο υπολόγιζα (εκτός από την έκθεση, που δεν προσπάθησα καν να υπολογίσω πόσο έχω πάρει πριν βγουν τα αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος). Ούτε αποκλίσεις μεγαλύτερες του 1 μορίου είχα... Απο τα 6 μαθήματα στα 3 είχα απόκλιση 1 μορίου μεταξύ των δύο βαθμολογητών και στα άλλα 3 καμία απόκλιση. Με αποκορύφωμα την έκθεση που και οι δύο μου έβαλαν 95. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη διόρθωση! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eutuxia Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Eutuxia έγραψε: #71 09-07-09 22:41 Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έκθεση..ένα μάθημα μια ιστορία Στο συγκεκριμένο είχα απόκλιση:ο ένας 16 και ο άλλος 18!μία διαφορά την έχουν όπως και κείμενα...16,8 και 18! ΑΤΙΜΟΙ πρώτοι διορθωτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Ο dragonver: #72 11-07-09 14:21 Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αδικημένος αισθάνθηκα από τους προφορικούς βαθμούς όχι από τους γραπτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η nitsa έγραψε: #73 23-07-09 17:46 ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααχχχ αυτοί οι βαθμολογητές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:55 Ο thanosmylo: #74 24-07-09 21:55 Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σωστό για την περίπτωσή μου θα 'ταν ότι αδίκησα τον εαυτό μου. Στη δική μου περίπτωση αυτό που έκανα ισοδυναμεί με αυτοκτονία... bye bye οικονομικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:58 Ο κωστακης έγραψε: #75 24-07-09 21:58 οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι και αυτοκτονια.ηρεμησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Ο hale έγραψε: #76 24-07-09 22:11 Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η βαθμολόγηση των γραπτών μου στις πανελλήνιες ήταν αυτή ακριβώς που περίμενα βάση αυτών που έγραψα. Το θέμα είναι ότι εγώ αδίκησα τον εαυτό μου, κάνοντας μερικές πατατιές,χάνοντας περίπου 1000-1200 μόρια στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:20 Ο thanosmylo: #77 24-07-09 22:20 Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Ο Chris1993: #78 24-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Than003 eukleidhs1821 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanosmylo: Όταν έχεις ένα όνειρο koulis και στη μέση της χρονιάς τα παρατάς...τότε αυτό πώς λέγεται;;; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 05:49 Ο Gatoulinho: #79 25-07-09 05:49 Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στην έκθεση περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά οκ έκθεση είναι αυτή. Κατά τα άλλα όλα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Ο panos123>>>>>: #80 25-07-09 21:31 ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι εβγαλα 19526 αλλα πιστευα οτι αξιζα 19527 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.