Ναι, αισθανομαι αδικημενος στα παρακατω μαθηματα:
Πρωτα απ'ολα στη λογοτεχνια!! Ειναι το μαθημα που λατρευα και αφοσιωθηκα αρκετα σε αυτο... Τα γραπτα μου μεσα στη χρονια ηταν παρα πολυ καλα και ειχα κατανοησει την υλη σε βαθος, κατι που δεν το καταφερνουν πολυ!! Μετα την εξεταση και βλεποντας τις απαντησεις που επρεπε να δωσουμε ημουνα σιγουρος πως εγραψα τουλαχιστον 19 (95), γιατι τα ειχα γραψει οπως τα ηθελαν και μαλιστα με πολυ ωραιο λογο...Το μονο μου αρνητικο, ο πολυ ασχημος, αλλα σιγουρα ευαναγνωστος γραφικος χαρακτηρας!! Το αποτελεσμα?? 17,6

.... Ο ενας 18,2 (91) και ο δευτερος 17 (85)!! Ειλικρινα, ακομα δεν καταλαβα απο που μου εκοψαν!! Το ιδιο και στην ιστορια... Ειχα απαντησει σε ολα ευστοχα και ενα περιμενα τουλαχιστον 19 πηρα 18,1 (90,5)!! Τωρα που πηγαν τα 4,5 μορια δεν ξερω... Εκθεση με ξαφνιασε η μεγαλη αποκλιση: 18,6 (93), 15,4 (77) και 16,4 (82)!! Τωρα στα αρχαια απο δικη μου βλακεια, δε θυμομουνα την εισαγωγη, εχασα το 18,5 και επεσα στο 16,5, και στη βιολογια, απο λαθη απροσεξιας εχασα το 20αρι και εγραψα 18,1, εχασα καποια πραγματικα πολυτιμα μορια... Εν ολιγοις, μονο με τα λατινικα ειμαι ευχαριστημενος!!