Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:47 Ο Guest 292010: #1 14-09-10 20:47 Στην Πάτρα. Έχετε να προτείνετε κάτι ,όσοι ξέρουν/μένουν στην Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:14 Ο greek1 έγραψε: #2 21-09-10 22:14 αν και είμαι πρωτοετής στη Πάτρα και σκεύτομαι να εγγραφώ και στα δύο έχψ υπόψη μου τη χοροδία και το γυμναστήριο του πανεπιστημίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στην Πάτρα. Έχετε να προτείνετε κάτι ,όσοι ξέρουν/μένουν στην Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:14 Ο greek1 έγραψε: #2 21-09-10 22:14 αν και είμαι πρωτοετής στη Πάτρα και σκεύτομαι να εγγραφώ και στα δύο έχψ υπόψη μου τη χοροδία και το γυμναστήριο του πανεπιστημίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αν και είμαι πρωτοετής στη Πάτρα και σκεύτομαι να εγγραφώ και στα δύο έχψ υπόψη μου τη χοροδία και το γυμναστήριο του πανεπιστημίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.