Καλός ο Αργύρης, αλλά το σημαία της ομάδας ως προπονητης είναι ...λίγο υπερβολή. Και δεν έχει σχέση με κόμπλεξ, όταν είσαι ο Παναθηναϊκός δε γινεται να χάνεις από τις ομάδες που έχασε με τον Αργύρη, τι να κάνουμε. Αν μάλιστα θυμάσαι, στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο Πεδουλάκης αποχώρησε μόνος του. Και για να είμαι ειλικρινής, καλός είναι ο Πεδουλάκης, αλλά δεν καταλαβαίνω καθόλου τον εκθειασμό του, μιλάς σαν να είναι ο κορυφαίος έλληνας προπονητής
Πες απλά ότι δεν χωνεύεις dpg7000, θα το καταλάβω.
Τέλος, το "θεία δίκη" είναι απλά κοντόφθαλμο και δεν βλέπεις την όλη εικόνα. Έχεις έναν ΟΣΦΠ που ... και αντικειμενικά δεν είναι στα καλύτερά του (βοηθάει και εκεί η διοίκηση, δεόντως) και έναν ΠΑΟ που φευγει από Euroleague και έχει μείνει με ένα budget για τα κλάματα. Η εξέλιξη αυτή είναι αρνητική για το ελληνικό μπάσκετ, γενικά. Θέλουμε καλές ομάδες στην Ελλάδα, θέλουμε καλούς παίκτες και προπονητές να ενδιαφέρονται να δουλέψουν εδώ, κάτι που θα αργήσουμε να ξαναδούμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2020
Κάτσε ρε Ευκλείδη, γιατί σαν να μην θυμάσαι ότι ο Πασχάλης δύο χρονιές αποκλείστηκε στα playoff από την τελικη νικήτρια της διοργάνωσης.