Πλάκα κάνεις ετσι;

Συγκρίνεις Οράνιε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό; Δεν έχουν πάρει κούπες αλλά έχουν πάει 100 φορές σε τελικούς και ημιτελικούς κερδίζοντας ΤΕΡΑΤΑ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, και όχι πηγαίνοντας 2-3 φορές παραπέρα από σπόντα κυρίως. Δε λέω ας νιώθεις και ας νιώθω περήφανος αλλά ως εκεί. Θεωρώ ότι ο όρος "ιστορία" ταιριάζει σε μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις. Τεσπα. Δεν ξέρω τι χρέη σβήστηκαν του Κόκκαλη και τι παράγκες μου τσαμπουνάς, αλλά αντικειμενικά, πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε έστω και λίγο να σηκώσεις κεφάλι στην ομαδάρα που είχε χτίσει ο Ολυμπιακός (1996-2003 και λίγο μετά); Πέρα από τον Βαζέχα που ο άνθρωπος ήταν φοβερός οι υπόλοιποι ήταν στην αφάνεια. Ήμασταν καλύτεροι και παίρναμε δίκαια τα πρωταθλήματα. Για ποιο γήπεδο μιλάς;

Για το Καραϊσκάκη; Πως αποκτήθηκε; Έχεις τέτοιες off the record πληροφορίες; Γιατί εγώ ξέρω πως παίζουμε εκεί ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ για 40 χρόνια και δεν μας ανήκει. Όπως εσείς και η Κούλα παίζετε (μάλλον παίζατε) στο ΟΑΚΑ σαν τους πρόσφυγες, έτσι και εμείς παίζουμε σε δικό μας γήπεδο αλλά όχι σε δικό μας οικόπεδο. ίσως στο μέλλον αγοραστεί, ποιος ξέρει. Βλέπω συνεχίζεις να λες ότι έχετε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες. Ναι, αυτό μας το' πες, ποιες είναι όμως αυτές; Τα 7 από τη Γιούβε δε λέω τα φάγαμε καλώς ή κακώς αλλά και εσείς έχετε φάει κάτι πεντάρες κλπ και μάλιστα από μικρότερες ομάδες. Φάγατε τριάρα πέρσι-πρόπερσι δεν θυμάμαι πότε στο ουέφα από μια κροάτικη ή σλοβάκικη που δεν θυμάμαι καν πως τη λένε

. Εμείς τουλάχιστον φάγαμε από τη Μεγάλη Κυρία! Οκ η Άρσεναλ μας καθόταν στο τελευταίο ματς, αλλά μάλλον ξεχνάς μια τριάρα στην Ντόρτμουντ στην καλύτερή της χρονιά που πήρε και πρωτάθλημα

.
Υ.γ,: Η Λιουβο-κάτι που σας κέρδισε χθες στο μπάσκετ, απέκτησε ιστορία νικώντας σας ως multi-champions;