fockos
Επιφανές μέλος

Κατανταει σπαστικο αυτο με τις βροχες στο ρολαν γκαρος...
H sharapova ειναι πολυ τυχερή απλα αν δεν υπήρχε η βροχή το παιχνίδι θα ήταν χαμένο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης

H sharapova ειναι πολυ τυχερή απλα αν δεν υπήρχε η βροχή το παιχνίδι θα ήταν χαμένο
Η αληθεια ειναι πως η Αζαρενκα ''ανεβαινε'' σιγα σιγα και λογικα θα γινει το 1-1 ομως δεν εχει τελειωσει ακομα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Η αληθεια ειναι πως η Αζαρενκα ''ανεβαινε'' σιγα σιγα και λογικα θα γινει το 1-1 ομως δεν εχει τελειωσει ακομα...
Ο speaker υποστηρίζει την sharapova και είναι εκνευριστικο ειδικά αν έχεις παίξει στοίχημα και υποστηρίζεις την άλλη. Πίστευω ότι θα το παρει η Αζαρενκα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Πάμε ρε Μαρία και άσε τον άσχετο να λέει τα δικά του!
Δεν είμαι άσχετος...... το παιχνίδι ήταν καλό και οι 2 παίξανε καλά και απολαύσαμε ένα ωραίο παιχνίδι.
η Sharapova όμως δεν έχει καμία μα καμία τύχη στο τελικό......
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

όταν λες ότι η sharapova ήταν τυχερή και το παιχνίδι ήταν χαμένο..το ότι σε αποκάλεσα άσχετο είναι εως και κοπλιμέντο!Δεν είμαι άσχετος...... το παιχνίδι ήταν καλό και οι 2 παίξανε καλά και απολαύσαμε ένα ωραίο παιχνίδι.
η Sharapova όμως δεν έχει καμία μα καμία τύχη στο τελικό......
fockos
Επιφανές μέλος

όταν λες ότι η sharapova ήταν τυχερή και το παιχνίδι ήταν χαμένο..το ότι σε αποκάλεσα άσχετο είναι εως και κοπλιμέντο!
ήταν τυχερή επειδή σταμάτησε το παιχνίδι λόγω βροχής αλλιώς δε νομίζω να νικούσε........... γενικά ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα.....και το απόλαυσα.
μικρή σημασία έχει στο τελικό δε νικάει ότι και να κάνει....
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

θες να μας πεις τα στατιστικά μέχρι την ώρα που έβρεξε?ήταν τυχερή επειδή σταμάτησε το παιχνίδι λόγω βροχής αλλιώς νομίζω να νικούσε...........
μικρή σημασία έχει στο τελικό δε νικάει ότι και να κάνει....
το υπόλοιπο δεν το σχολιάζω για προφανείς λόγους
fockos
Επιφανές μέλος

θες να μας πεις τα στατιστικά μέχρι την ώρα που έβρεξε?
το υπόλοιπο δεν το σχολιάζω για προφανείς λόγους
όχι δεν έχει νόημα........ περιμένουμε τον τελικό......

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

θέλω να μου πεις τα στατιστικά για να στηρίξεις αυτό που λες!όχι δεν έχει νόημα........ περιμένουμε τον τελικό......
![]()
Guest 845212
Επισκέπτης

Ομως εξακολουθει να κανει πολλα λαθη (10 double fault ρε Μαρια

Παντως ηταν οντως ωραιο παιχνιδι!
fockos
Επιφανές μέλος

θέλω να μου πεις τα στατιστικά για να στηρίξεις αυτό που λες!
Ας παρακουλουθήσουμε τώρα την Serena την φετινή πρωταθλήτρια του open ης Γαλλίας
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

λάθος εικόνα...ας μιλήσουμε για τα 2 πρώτα σετ...
winners 20-12
total points 44-39
1st serve points won 77%-44%
receiving points won 55%-39%
και ναι οκ..περισσότερα αβίαστα λάθη!! ε που ακριβώς το βλέπεις χαμμένο το παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω!
fockos
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μου αρέσει που κάθομαι και σου απαντάω σοβαρά..τι βλάκας είμαι!στο 1ο set την άφησε να νικήσει.... για να κρατήσει δυνάμεις.
fockos
Επιφανές μέλος

Εντάξει νομίζω βλέπουμε την διαφορα και ποιος θα το παρει ...
fockos
Επιφανές μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Ποιος Ναδάλ ωρέ παλικάρια; Σήμερα αρχίζουν οι τελικοί του μπάσκετ και παίζει επίσης η Εθνική μας.
Στο Μπασκετ θα νικήσει ο Ολυμπιακός επειδή είναι στημένο ποδοσφαιρο θα δείξει.
Ας δούμε τώρα το τενις και το βραδάκι βλέπουμε εθνικη
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

όσο για το μπάσκετ δεκτή η σύγκριση, αλλά για το ματς της εθνικής....Ποιος Ναδάλ ωρέ παλικάρια; Σήμερα αρχίζουν οι τελικοί του μπάσκετ και παίζει επίσης η Εθνική μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Liberta_
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.