Σε διαβεβαιώ πως υπάρχουν άτομα που δεν αναγνωρίζουν όλα τα ευρωπαικα με το επιχείρημα που σου εξέθεσα προηγουμένως. Είναι μια άποψη κι αυτή που επικρατεί σε ορισμένο κύκλο ατόμων. Μπορεί εσύ να μην το έχεις ακούσει, εγώ και το έχω ακούσει και το έχω διαβάσει, μιας και γενικότερα παρακολουθώ το συγκεκριμένο άθλημα. Επιπροσθέτως , ανέφερα προηγουμένως πως λογικό είναι σε εντός έδρας παιχνίδια η διαιτησία να ευνοεί λίγο παραπάνω την έδρα. Επομένως, η απάντηση σου στο αν στην Ιταλία υπήρξαν ευνοικα σφυρίγματα υπάρχει ήδη σε προηγούμενη ανάρτησή μου. Επίσης, βρες μου την φράση που είπα πως η Σιένα είναι καλύτερη ποιοτικά ως σύνολο. Ανέφερα πως ορισμένες φορές τυγχάνει να βρίσκονται κάποιοι παίκτες στην μέρα του , ενώ η ομάδα μέσα από διάφορες συγκυρίες/συνθήκες/τύχη να καταλήξει στην νίκη. Τόνισα αρκετές φορές πως σημασία έχει τι θα γράψει το φύλλο αγώνα, ανεξαρτήτως του σποια ομάδα άξιζε την νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν αναγνώρισα υπέροχη μιας ομάδας έναντι της άλλης. Ας διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας, αν εγκριθεί το αίτημα τελικά, αλλά άλλη φορά να κάνει τα παράπονά του ο προπονητής εντός του αγώνα. Πολλαπλές φορές θυμάμαι τον Ντούντα να σηκώνεται ο ίδιος από τον πάγκο εξοργισμένος και να κάνει τα όποια παράπονά του. Κι αυτός κι άλλοι προπονητές. Για παράδειγμα στο παιχνίδι που παίξαμε εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα, ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας παραπονέθηκε επειδή έδειξαν πως η ομάδα του έδιωξε την μπάλα έξω,ενώ η φάση δεν ήταν ξεκάθαρη. Και τελικά οι διαιτητές είδαν και ξαναείδαν την φάση και επειδή πραγματικά δεν φαινόταν ποιος την έδιωξε έδειξαν βελάκι. Μπορεί το βελάκι να ήταν για την σειρά του Παναθηναικού, ωστόσο ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας σωστά παραπονέθηκε και δεν απέβη άκαρπη η διαφωνία του.