Συγγνώμη αλλά δε νομίζω ότι του Κυριάκου του φταίει ο κόσμος, ο κόσμος coachάρει την ομάδα; Ή μήπως ο κόσμος αποφασίζει για το αν θα φύγει ο παίχτης; Εγώ σοβαρά θα χαιρόμουν απίστευτα αν μέτραγε το γκολ του (που ήταν κανονικότατο), ήθελε να πάρει εκδίκηση και τον δικαιολογώ για τον υπερβολικό "ενθουσιασμό" και φανατισμό του...
Τώρα για την ομάδα, τι να πω; Δίκαιη η ήττα, θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα... Μας δούλεψε καλά ο χοντρός, πήρε κάτι μύρια στην τσέπη, βλέπει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα όλοι είναι ανύπαρκτοι και ξέρει ότι το παίρνει άνετα, αλλά εγώ προσωπικά δεν αρκούμαι με αυτό, θέλω να δω μια ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Όταν πας όμως με κέντρο άμυνας τον Κοντρέρας και τον ΜΑΝΩΛΑ (χαχχχαχαχαχ απλά) και με τον Τοροσίδη που είναι τόσο εκνευριστικά προβλέψιμος (κατεβασιά-σέντρα από το σπίτι του-απομάκρυνση αμυντικού), όταν έχεις για βασικό αμυντικό χαφ έναν 34χρονο που είναι αμυντικός(στον Μοδεστό αναφέρομαι) και όταν στηρίζεται όλη η ομάδα στον 36ρη Ιμπαγάσα, ναι, το λέω με σιγουριά, αν δεν αλλάξει κάτι...
... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.