Όντως εχθές το ματς ήταν πολύ κακό. Ίσως το χειρότερο στο φετινό πολύ ωραίο Euro που βλέπουμε. Η Ισπανία ήταν τραγική εχθές και δεν έκανε σχεδόν ούτε φάση. Οι απώλειες του Βίγια και του Πουγιόλ έχουν στοιχίσει πολύ στην Ισπανία, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του Mundial 2010, και του Euro 2008 που τα πήρε και τα δυο. Η Πορτογαλία μου άρεσε ποιο πολύ εχθές, γιατί έδειξε ποιο πολύ πάθος στην άμυνα, και κράτησε τους Ισπανούς πολύ άνετα στο μηδέν. Μπορούσε άνετα να περάσει στον τελικό, αλλά την κυνηγάει αυτή η κατάρα να αποκλείεται συνέχεια σε μεγάλα ματς. Ο Ρονάλντο επιτέλους έκανε μια καλή διοργάνωση με την Πορτογαλία και με τα 3 γκολ που έβαλε(είχε και 4 δοκάρια!) βοήθησε επιτέλους ουσιαστικά. Τώρα για το σημερινό μάτς, η Γερμανία είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από του Ιταλούς, αλλά η Ιταλία φέτος εμένα μου αρέσει, και πιστεύω μπορεί να περάσει. Στα συν για την Ιταλία η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο παίχτες της-κλειδιά ο Πίρλο και ο Μπουφόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.