ε οχι και καθε χρονο!οταν αποκλειστηκε απο την ανορθωση τα επαιρνε ο παο.οσο χαλια και αν εχουν οι αλλες ομαδες η αρσεναλ ειναι αρσεναλ η μπορουσια καλη ομαδα δυνατη γρηγορη πρωταθλητρια ευρωπης το 1997 και η μαρσειγ εχει μια απο τις πιο καυτες εδρες του πλανητη.το ματς με τη μαρσειγ στη μασσαλια θα ειναι το πιο δυσκολο.η αξια του ολυμπιακου δεν μειωνεται σε καμια περιπτωση.ο ομιλος του ειναι ενας απο τους δυσκολοτερους των τελευταιων 10ετων που εχει κληρωθει.μη μου πειτε πως οταν κληρωνομασταν με ροζενμποργκ και βαλενθια ηταν δυσκολοτερος ομιλος ομως χαναμε 3-1 στο τροντχαιμ.
Η Arsenal έχει σε 7 αγώνες 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση, 15 βαθμούς πίσω από την Manchester City (από την οποία έχασα με 3-0 πέρυσι στην Αγγλία και πήρα 0-0 στο Χαριλάου). Χάσατε από τα δεύτερα αυτής της Arsenal και πανηγυρίζατε...
Η BVB είναι στην 3η θέση της Bundesliga με 16 βαθμούς σε 9 αγώνες, όταν πέρυσι πήγαινε τραίνο όλη τη χρονιά.
Η Marseille είναι στην 14η θέση με 9 βαθμούς σε 10 αγώνες.
Αυτός είναι ο δύσκολος όμιλος; Δηλαδή αν έπεφτες στον όμιλο με Barcelona και AC Milan τι θα έλεγες; Στο Champion's League παίζεις, όχι στο Intertoto.
Δηλαδή ο δικός μου πέρυσι στο Europa League που είχα την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, τη Bayer Leverkusen που φέτος παίζει Champion's League, και τη Rosenborg που έχει εμπειρία από Champion's League τι ήταν;
Η BVB από το 97 που πήρε το Champion's League θυμάσαι τι πορεία έχει κάνει; Από 6η μέχρι 13 θέση είχε από το 2002 και μετά...
Αν αν αν. Και στο emirates αν ο Τζιμπούρ δεν είχε χάσει το γκολ σε άδειο τέρμα και αν το σουτ του Τοροσίδη δεν πήγαινε στο δοκάρι..... Με αν δεν γράφεται η ιστορία. Α ναι για την Ντόρτμουντ πολυ καφενείο ρε παιδί μου. Απορώ πως της ρίξαμε 3 και όχι 6. Της πλάκας ομάδα. Παίζει και σε πρωτάθλημα της πλάκας.. Καλύτερα να βλέπεις τα χάλια της ομάδας σου λέω εγώ παρά να μείωνεις επιτεύγματα αντιπάλων.
Το ξέρω ότι με αν δεν γράφεται η ιστορία, αλλά με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων (και όχι των ονομάτων τους) ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει 7 βαθμούς τουλάχιστον και έχει 3.
Δεν σου είπα ότι είναι καφενείο η BVB, ούτε διέγραψα την νίκη του Ολυμπιακού.
Πέρυσι η BVB πήρε το πρωτάθλημα στη Γερμανία με 7 βαθμούς διαφορά από τη Leverkusen. Στο BayArena, αν είχες δει το ματς, έχασα με 1-0 στο 90' με αυτογκόλ, σε ένα ματς που έπρεπε να είχα ρίξει τουλάχιστον 3 γκολ. Παρ' όλα αυτά έχασα. Κέρδισα όμως λίγες μέρες μετά μέσα στη Μαδρίτη με ανατροπή.
Οσον αφορά τα χάλια μου, οι παράγκες σας μου στερήσανε πόσα εκατομμύρια από το Europa Leeague. Επίσης αν είχα μπει στους ομίλους, θεωρείς ότι ήταν αδύνατο να βγω ακόμα και Champion's League και να ρθουν τα μαρούλια;
Επρεπε να βγει ο Μπέος και μετά να πέσει Δ' Εθνική για να μην παίξει ο ΑΡΗΣ Ευρώπη. Αντίθετα, οι απολίτιστοι γείτονες, πέταξαν έξω από την Ευρώπη όποιον εμπλεκόταν και δεν τους άδειασαν, αλλά τη θέση τους την πήραν οι επόμενες ομάδες...Αλλά εγώ δεν έχω τον χοσά να σκάει τα μαρούλια, χρηματοδοτώ ο ίδιος, και είμαι περήφανος γι' αυτό.