ε οκ 100% Ξανθη δεν ειμαστε αλλα και εμεις την παμε σαν ομαδα!!!και εγω πιστευω οτι κυριως φετος μπορει να παει ψηλα αλλα κυριως λογο του επιπεδου των ανατγωνιστων της...Δεν εχω δει πολλα ματσ της Ξανθης να πω την αληθεια παρα το χθεσινο με την ΑΕΚαρα...Μου φανηκε αρκετα καλη ομαδα.Σιγουρα το κεντρο ειναι πολυ ισχυρο αλλα δεν εχει την πασα νομιζω για να προωθηθει καπως η μπαλα...Παντως ναι,καλη εμφανιση και δείχνει οτι η ομαδα λογικα θα εχει μια καλη χρονια

Τωρα τον ουζουνιδη να σου πω την αληθεια δεν τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση αλλα προς το παρων παει αρκετα καλα θα δουμε και με αυτον,μακαρι να βγει

Τερματοφυλακας τωρα οκ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο(καλα κυριως σε σχεση με τον gspurnig) αλλα και παλι ειναι καλουτσικη επιλογη νομιζω,γιατι εσενα δεν σου αρεσει ;;;Ο 2ος που λες να μπει αν ειναι ο λυμπεροπουλος,ουτε με σφαιρες....Κριμα παντως για χτες στον κομεσιδη....Μπερτος θεος btw μου αρεσει αρκετα!!!Τωρα για επιθεση ναι οκ δεν υπαρχει...Ποι πολυ λιγος για οχι απλα ενα ακομα παιχνιδι αλλα τολμω να πω και για μια ακομα χρονια,μαρσελινιο κατι σαν το σκοκο ειναι,δεν παιζει αμυνα καθολου αλλα με τις εκλαμψεις του δλδ 10 αντε 20 λεπτα και γενικα με το επιθετικο του παιχνιδι μπορει να βοηθησει,σιγουρα δεν ειναι ομως αρκετο...καζακης εμενα μου αρεσει πολυ,ατεκνος καπως αλλα πολυ δυνατος παιχτης και παρα πολυ καλη κεφαλια

Τωρα για τον μαρκοφσκι δεν εχω αποψη αλλα για αλλαγη ειναι σιγουρα πολυ καλος

Παντως γενικα η Ξανθη θα παει καλύτερα σε σχεση με περισυ αν και εχει απώλειες οπως τον κατονγκο που δεν υπαρχουν ατομα κοντα σε αυτο το επιπεδο...ΤΕλος, ο σουανης εμενα μου αρεσει μπορει να μην κανει και πολλα κυριως στην επιθεση αλλα βοηθαει ΠΟΛΥ στην άμυνα και γενικα στην αναπτυξη πιστευω της ομαδας λογω της ταχυτητας του(αποτυχημενη version του σαλπιγγιδη...)