Αθλητική κουβεντούλα

Ποια ομάδα υποστηρίζετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 768)
  • Παναθηναϊκός

    Ψήφοι: 214 27.9%
  • Ολυμπιακός

    Ψήφοι: 219 28.5%
  • ΑΕΚ

    Ψήφοι: 95 12.4%
  • Άρης

    Ψήφοι: 40 5.2%
  • Πανιώνιος

    Ψήφοι: 4 0.5%
  • Άλλη (ποια[noparse];)[/noparse]

    Ψήφοι: 35 4.6%
  • ΠΑΟΚ

    Ψήφοι: 73 9.5%
  • Ηρακλής

    Ψήφοι: 17 2.2%
  • Καμία

    Ψήφοι: 71 9.2%

cacofonix

Δραστήριο μέλος

Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα.

m@iry

Νεοφερμένος

Η MAIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Κροκεές (Λακωνία). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Παιδια ενα πραγμα θα σας πω....38 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και 37 ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο τα λεει ολα.........!!!!!!!!!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μόνο πολλά? Υπερβολικά πολλά πράγματα δείχνει ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Irodis

Δραστήριο μέλος

Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα.
Σαλκεεεεεεεεε σημερααααααααααααα!!!!!!!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Άντε να δούμε το ελληνόπουλο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Ο Παναθηναϊκός περνάει τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας του. Τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα ταλανίζεται από προβλήματα και το κυριότερο: Ουδείς βλέπει φως στην άκρη του τούνελ… Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το όνομα του οποίου, εσχάτως βρίσκεται στο επίκεντρό για παραπάνω από… χίλιους λόγους και παράλληλα δέχεται σκληρή κριτική από μικρή μερίδα οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι αποδίδουν σε εκείνον όλα τα προβλήματα του συλλόγου (και όχι μόνο), άνοιξε την καρδιά του στο SPORTNET και απάντησε για όλα!



- Ας ξεκινήσουμε με κάτι δυσάρεστο… Βρίσκετε λογικές τις επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπο σας;

«Στην Ελλάδα ισχύει πια περισσότερο απ’ ότι στη Γερμανία του Γκαίμπελς το ‘’ρίξε, ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει’’. Πρωτοπόρος σ’ αυτή την τακτική είναι ο ιντερνετικός όμιλος λασπολόγων του ύποπτου ιδιοκτήτη, ο οποίος επέλεξε ακόμη και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα την δυσανάλογη προβολή ενός ακόμη ασήμαντου περιστατικού: ένα κείμενο ενός μικρού συνδέσμου έγινε πρώτο θέμα. Δεν πιστεύω ότι έχουν απήχηση τέτοιου είδους πράγματα, παρότι, λυπάμαι που το λέω, στον Παναθηναϊκό, τα τελευταία δύο χρόνια μια μικρή μερίδα κόσμου, άλλαξε. Άρχισε να υιοθετεί συμπεριφορές που κάποτε κοροϊδεύαμε».

-Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, έγιναν ‘’νεοέλληνες-νεοπαθηναϊκοί’’. Αλαζονικοί, κακομαθημένοι, ανιστόρητοι και με ενδιαφέρον ‘’μόνο για το αποτέλεσμα, όπως κι αν έρθει’’. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Σαν παναθηναϊκός έχω μάθει να χαίρομαι μόνο με τις νίκες που έρχονται έντιμα και μέσα στο γήπεδο. Ούτε με ‘’κασέτες’’ ούτε με ‘’παράγκες’’ ούτε ‘’όπως να ‘ναι’’, θέλω να κερδίζω. Το ‘’τι θα γράψει το ταμπλό’’, ‘’τι θα γράψει η Ιστορία’’ δεν μπορεί, ούτε πρέπει να είναι η λογική κανενός υγιούς ανθρώπου. Δεν αγιάζει όλα τα μέσα ο κάθε σκοπός.
Αυτά ήταν πράγματα τελείως ξένα στην παναθηναϊκή νοοτροπία μέχρι πριν από δυό χρόνια και, δικαίως, ήμασταν περήφανοι γι’ αυτό. Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείτε, αυτή η νοσηρή νοοτροπία φταίει σε μεγάλο ποσοστό και για την κρίση που σήμερα ταλανίζει τον τόπο μας: να καταφέρω ΕΓΩ κάτι, όπως να ‘ναι. Όχι στο πλαίσιο νόμων, κανονισμών, ηθικών αξιών, θεσμών, αλλά όπως λάχει. Όπως με βολεύει. Κι ας πάνε στο παλιάμπελο οι νόμοι, οι ηθικές αξίες, οι κανονισμοί. Τη δουλίτσα μου να κάνω ΕΓΩ και τι με νοιάζει; Όμως πρέπει να μας νοιάζει. Δεν μας ένοιαζε ότι δίναμε ψεύτικα στατιστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα το πληρώνουμε. Έτσι και στον αθλητισμό, άμα ‘’δεν σε νοιάζει πώς κερδίζεις, αρκεί να κερδίζεις’’, γίνεσαι ‘’νεοέλληνας-νεοπαναθηναϊκός». Γίνεσαι, δηλαδή, ό,τι κορόιδευες και απέρριπτες κάποτε…»

- Να δούμε για τι σας κατηγορούν, ένα ένα; Με τον Ερασιτέχνη και τη συναυλία της Βίσση και τη χορηγία της DPG Digital Media, για παράδειγμα, τι έγινε; Δεχθήκατε επίθεση γι’ αυτό. Ότι ήταν προσχηματική.

«Εδώ βρέθηκαν άνθρωποι εντός του συλλόγου να σαμποτάρουν την εκδήλωση, επειδή, όπως είπαν ‘’δεν ρωτήθηκαν’’… Τα ‘’νέα ήθη’’ που έφερε ο Πατέρας, στοίχισαν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τόσες τιμωρίες αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ώστε μόνο το χαμένο ποσοστό του ερασιτέχνη ήταν πάνω από 300.000 ευρώ. Γι’ αυτά, όμως, δεν μιλάει κανείς. Είμαστε σοβαροί; Καθόλου προσχηματική δεν ήταν η χορηγία. Ήταν απολύτως ειλικρινής και ουσιαστική.
Μιλάμε για 500.000 ευρώ χορηγία επικοινωνίας και προβολής για τη συναυλία της Άννας Βίσση από τη DPG Digital Media: έναν Όμιλο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, με 5.500.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα στα portals της! Και σας λέω ότι ό τιμοκατάλογος, όπως και το πόσες φορές εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις και πού, είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε τη ζητήσει. Άλλωστε, το να αμφισβητείται για οικονομικούς λόγους ένα μέλος μιας οικογένειας που έχει ξοδέψει πάνω από 350.000.000 ευρώ για το σύλλογο, είναι τουλάχιστον κωμικό.
Κι έπειτα, θέλω να σας πω και κάτι ακόμη, αφού μιλάμε για τον Ερασιτέχνη και το ποιος προσφέρει και ποιος όχι σ’ αυτόν: Έχουν κάποιο λόγο οι αθλητές και οι αθλήτριες αρκετών τμημάτων να με ευχαριστούν μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνουν, εάν δεν είχα δώσει τα χρήματα (σ.σ.: 200.000 ευρώ) που είχα υποσχεθεί στην αρχή της σεζόν; Όχι. Ας τα αφήσουν αυτά, λοιπόν, οι ‘’νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκοί’’. Το πόσους αθλητές και πόσες αθλήτριες έχω αποτρέψει προσωπικά, εδώ και χρόνια, από το να φύγουν από το σύλλογο, συνεισφέροντας οικονομικά, το ξέρουν μόνο εκείνοι κι εγώ και έτσι θέλω να μείνει, μεταξύ μας».

-Και με τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ, τι συνέβη;

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ΚΑΕ έδωσε στους οργανωμένους πάνω από εξακόσια εισιτήρια. Τώρα, πώς τα χωρίζουν και πώς τα μοιράζουν μεταξύ τους είναι δική τους δουλειά».

- Σας κατηγορούν όμως και ότι η οικογένειά σας ανάγκασε τον κ. Σταθοκωστόπουλο να φύγει από τον ερασιτέχνη.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος έφυγε για οικογενειακούς λόγους, που έχουν να κάνουν με τα χρήματα που δαπανούσε στο τμήμα του βόλεϊ. Μακάρι να ξαναέδειχνε διάθεση να δαπανήσει και πάλι χρήματα για τον ΠΑΟ».

-Για το πανό που έγραφε περί ‘’χορηγίας της DPG στον Ολυμπιακό’’, τι απαντάτε;

«Ότι είναι τουλάχιστον αστείος ισχυρισμός, τι άλλο να απαντήσω; Όπως, εύκολα μπορεί ο καθένας να δει μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης, αλλά και της NOVA, έχω κλείσει διαφημιστικό χώρο σε όλα τα γήπεδα της χώρας που διαθέτουν πινακίδες LED, για την προβολή όλων των portals της DPG Digital Media. Όπως είμαι στο ΟΑΚΑ, στην Τούμπα, στη Λάρισα, στην Τρίπολη και σ’ ένα σωρό ακόμη γήπεδα, έτσι είμαι και στο Καραϊσκάκη.»

- Σας έχουν κατηγορήσει επίσης για το πρωτοσέλιδο της «Πράσινης», πέρυσι μετά την ήττα από το Μαρούσι. Γι’ αυτό το «Πετάξτε τις φανέλες» ειπώθηκε ότι μέχρι ο Ομπράντοβιτς ήθελε να φύγει και στο ΟΑΚΑ μαζεύτηκε κόσμος και φώναζε στους παίκτες ότι τους στηρίζει. Έχετε απάντηση;

«Η ευθύνη για τους ανθρώπους που επέλεξαν αυτόν τον τίτλο, βαραίνει την ιδιοκτησία της εφημερίδας, δηλαδή εμένα. Και την ανέλαβα αυτή την ευθύνη. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Όσο για τον Ομπράντοβιτς, ότι δήθεν ήταν τόσο εκνευρισμένος που σκεφτόταν να φύγει από την ομάδα εξαιτίας του πρωτοσέλιδου, ήταν ένα ‘’ράδιο αρβύλα’’, που κυκλοφόρησε εκείνη την ημέρα, από τη Νίκη Μπάκουλη συγκεκριμένα, στον Sport-Fm κι από το πρωί ανησύχησε ο κόσμος. Δεν ίσχυε στο παραμικρό. Στο κάτω κάτω γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς να σας πει εκείνος ποια είναι η σχέση μου μαζί του;»

- Και για να… τελειώσουμε με τις κατηγορίες, έχετε κάποιο σχόλιο για όσους επιμένουν ότι ο Κώστας Γκόντζος είναι σύμβουλος επικοινωνίας σας;

«Θα μπορούσε να είναι, αφού εκτιμώ το μυαλό και τη γραφή του. Δεν είναι σύμβουλός μου, όμως, ούτε θα γίνει ποτέ. Διότι, άσχετα με το προηγούμενο, δεν γίνεται να ξεχάσω τις προσπάθειες που είχε κάνει στο παρελθόν για να μειώσει την προσωπικότητά μου, άνευ λόγου και αιτίας».

- Σας ανησυχούν αυτές οι επιθέσεις, που έχουν συχνά προσωπικό χαρακτήρα;

«Όχι. Δεν με ανησυχούν. Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα του ‘’πράσινου’’ κόσμου δεν είναι ‘’Νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκοί’’, όπως αυτοί που περιέγραψα νωρίτερα, αλλά είναι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι, με κάνει να νιώθω ήσυχος ότι αυτή η προπαγάνδα των λίγων δεν θα περάσει».

-Αφού αναφέρατε τον Βγενόπουλο, θέλετε να τοποθετηθείτε και γι’ αυτό το ζήτημα; Οι σχέσεις σας ξεκίνησαν καλές και εξελίχθηκαν διαφορετικά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μάλιστα, δεν προτίθεται να συμμετάσχει και στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

«Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ ένας απ’ όσους τυφλώθηκαν από τα ‘’ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα’’. Δεν σας κρύβω ότι, για μεγάλο διάστημα, ήμασταν σε επικοινωνία τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές την εβδομάδα με τον κ. Βγενόπουλο, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και το ‘’plan B’’. Ώσπου, μια ωραία πρωία, άρχισε τα ‘’δεν ξέρω, δεν θέλω, δεν μπορώ’’. Ακόμη ηχεί στ’ αυτιά μου η φράση του: ‘’Πλέον, πρεσβεύω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, Δημήτρη μου και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ανακατευτώ με τα του Παναθηναϊκού. Κάνε ό,τι θες, αλλά εγώ είμαι out’’΄! Τότε, λοιπόν, κατάλαβα, πως ό,τι ήθελε να αποκομίσει από την εμπλοκή του με τον Παναθηναϊκό, το είχε ήδη αποκομίσει…
Όσο για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μην είστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα το κάνει. Έχουμε αρκετές μέρες μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να αλλάξει και πάλι γνώμη…»

-Πολύς λόγος έχει γίνει και για τα οικονομικά της ΠΑΕ μετά την προεδρία του Νίκου Πατέρα, γεγονός που συχνά πυκνά καυτηριάζει η ‘’Πράσινη’’. Τι έχετε να πείτε σ’ αυτό το θέμα;

«Η ‘’Πράσινη’’ τονίζει το αυτονόητο και αυταπόδεικτο: Ξοδεύτηκαν 160.000.000 ευρώ για να πάρουμε ένα νταμπλ. Δηλαδή, δύο φορές όσα έδωσε ο Μαρινάκης για να αγοράσει ολόκληρο τον Ολυμπιακό και μέρος του γηπέδου ‘’Καραϊσκάκης’’! Αυτό, εμείς το βαφτίσαμε ‘’επιτυχία’’, επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε μεγάλη ανάγκη από μια ένεση ηθικού, για να βελτιωθεί η ψυχολογία του. Τώρα, όμως, πού είναι αυτή η ομάδα; Πού είναι η συνέχειά της; Πού είναι οι ‘’τρεις Πιζάρο’’…»

- Αληθεύει ότι στηρίζετε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη;

«Κοιτάξτε: όσες διαφορές κι αν έχουμε, όσα λάθη κι αν πιστεύω ότι έχει κάνει, είναι πάντως εδώ, η οικογένειά του εννοώ, τριάντα ολόκληρα χρόνια. Και στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Δεν την ‘’έκανε’’ στην πρώτη αναποδιά, όπως κάποιοι άλλοι. Αν τον στηρίζω για την επόμενη μέρα; Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Από τη στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο μεγαλύτερος εν ζωή παράγοντας του Παναθηναϊκού, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν ενδιαφέρεται, θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη λύση».

-Ως «επόμενη μέρα» στον Παναθηναϊκό συνολικά, τι βλέπετε;

«Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ. Αυτό βλέπω. Όσο για τον ερασιτέχνη, παρόλο που ο κύριος Ρισβάς έχει κάνει ένα αξιοσημείωτο έργο και πολύ μεγάλες προσπάθειες, θεωρώ ότι καλύτερη λύση είναι ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας, καθώς τα οικονομικά μεγέθη είναι μικρότερα, θα μπορούν να ανταπεξέλθουν και, συγχρόνως, θα εξιλεωθούν στα μάτια του κόσμου».

- Θέλετε να προσθέσετε εσείς κάτι στα όσα είπαμε σήμερα;

«Ναι. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, σε όλους αυτούς που κάθε τόσο με κατακρίνουν και ξεκινούν προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου: ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει το 56% της ΠΑΕ, δήλωσε κάποια στιγμή ότι θα λειτουργεί ως 30% και έκτοτε το κάνει και στην πράξη! Ο Βγενόπουλος μας δούλεψε όλους ψιλό γαζί και εξαφανίστηκε, ο Πατέρας δημιούργησε αυτή τη ‘’μαύρη τρύπα’’ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ούτε ο πραγματικός Αμπράμοβιτς δεν θα κάλυπτε και αποχώρησε κι αυτός. Αλλά ανακοινώσεις βγαίνουν μόνο για μένα και επιθέσεις γίνονται στο πρόσωπό μου μόνον. Τυχαίο; Δεν νομίζω…»

Sportnet.gr

========================================

Σχόλιο Fockou

Πριν λίγα χρόνια οι οπαδοί του Παναθηναικού είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν πορείες για να φύγει ο Βαρδινογιάννης από την προεδρία του Παναθηναικού κάτι το οποίο έγινε. Ο Βγενόπουλος τώρα κάνει την παπια που ήρθε ως σωτήρας. Αυτός, ο Πατέρας και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναικού είναι οι υπεύθυνοι για την μελλοντική κατάντια του Παναθηναικού. Ο Βαρδινογιάννης δεν έχει ξεχάσει το σύντομο παρελθόν και αμφιβάλλω αν ξαναεπενδύσει σοβαρά λεφτά στον Παναθηναικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νικος ρεθυμνο

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2,531 μηνύματα.
ειδες Γιωργο οτι οι ελληνες οπαδοι ειναι αχαριστοι...και αυτη η νοοτροπια κραταει πισω το ποδοσφαιρο μας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cacofonix

Δραστήριο μέλος

Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Το σπίτι του ντροπιασμένου...


Ντροπή είναι, να διίστανται οι απόψεις, 8 δεκαετίες μετά, για το έτος και την ημερομηνία ίδρυσης σου. Ντροπή είναι, να επιθυμείς τα ιστορικά χρώματα άλλης ομάδας, να δίνεις αγώνα για να αποκτήσεις και να συντρίβεσαι. Ντροπή είναι, να πλάθεις μύθο για να δικαιολογήσεις τη νέα επιλογή χρωμάτων, ενώ η ιστορική αλήθεια σε αυτοδιαψεύδει.

Ντροπή είναι, να διαπιστώνεις ότι η αρχική επιλογή σήματος δεν βρήκε ανταπόκριση στην κοινωνία και να καπηλεύεσαι θρησκευτικοπολιτικό έμβλημα, μήπως και συγκινήσεις τα πλήθη. Ντροπή είναι, να περιμένεις, καρτερικά, 46 χρόνια για να κατακτήσεις πανελλήνιο τίτλο ποδοσφαίρου και να διακωμωδείς άλλες ομάδες που όταν τους κατακτούσαν, εσύ τις παρακολουθούσες και τις ζήλευες.

Ντροπή είναι, να ‘χεις γίνει υποχείριο καθεστώτος και μέσα από μια ταραγμένη, πολιτικά, περίοδο, να στοχεύεις στην ανάδειξη σου από την διαχρονική αφάνεια. Ντροπή είναι, να ανάγεις σε είδωλο, ποδοσφαιριστή που δήλωνε ότι αγαπημένη του ομάδα είναι αυτή που την πλασάρεις ως «εχθρό» και όχι αυτή με την οποία συνδέθηκε η καριέρα του.

Ντροπή είναι, να φτάνεις στην κατάκτηση τίτλου έχοντας προκαλέσει, με τη μεροληπτική διαιτησία εις βάρος του αντιπάλου σου, ποινές φυλάκισης και αποκλεισμού αγώνων των καλύτερων παικτών του. Ντροπή είναι, ο παράγοντας που είχες επικεφαλής την ταραγμένη, πολιτικά, περίοδο, δεκαετίες μετά να την αποκαλεί με τον «τιμητικό» τίτλο «Επανάσταση».

Ντροπή είναι, 35 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου σου πρωταθλήματος, να δηλώνει δημόσια ποδοσφαιριστής της ομάδας εκείνης ότι οι μεγάλοι της Αθήνας «συμφώνησαν και μας άφησαν να το κατακτήσουμε». Ντροπή είναι να διακηρύττεις ότι μια ομάδα σου στέρησε τα πρωταθλήματα και λίγα χρόνια μετά οι οπαδοί σου να ταξιδεύουν σε αγώνα μπαράζ και να σηκώνουν πανό με το οποίο την αποκαλούν εντιμότατη (!) και της εύχονται καλή επιτυχία.

Ντροπή είναι, και στο δεύτερο πρωτάθλημα σου (αυτό της… αποκέντρωσης) να έρχεται, 25 χρόνια μετά, ποδοσφαιριστής της ομάδας εκείνης και να ομολογεί «η διαιτησία μας βοήθησε για να το κατακτήσουμε». Ντροπή είναι, να δολοφονείς μέσα στο γήπεδο ανυποψίαστο οπαδό της αντίπαλης ομάδας και να το κάνεις σύνθημα κερκίδας.

Ντροπή είναι να συναλλάσσεσαι με απατεώνα μεγαλοτραπεζίτη, πρόεδρο της ομάδας που αποκαλείς «εχθρό» πουλώντας, εν μια νυκτί, παίκτη και προπονητή! Ντροπή είναι ο πρόεδρος της ομάδας σου, στο μπάσκετ, ν’ ακούγεται σε κασέτες να επιχειρεί να επηρεάσει διαιτητές, προκειμένου να κερδίσει τον Αυτοκράτορα.

Ντροπή είναι, όταν πλησιάζει η στιγμή να κατακτήσεις, μετά από χρόνια, ένα πρωτάθλημα μπάσκετ, για να διασφαλίσεις την κατάκτησή του να επιλέγεις αντίπαλο, προκειμένου να μη το χάσεις κι αυτό από τον Αυτοκράτορα. Ντροπή είναι να γλεντάς στα μπουζούκια, μαζί με μέλη της αντίπαλης ομάδας που ευνοήθηκε από τη ρουφιανιά σου.

Ντροπή είναι, να προκαλείς επεισόδια σε ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας σου και να την εξαφανίζεις από το χάρτη, προκειμένου να διώξεις τον πρόεδρο σου. Ντροπή είναι, να βαφτίζεις, κομψά, «αποχή», την απογοητευτική εικόνα του γηπέδου σου και τις κερκίδες που έγιναν σημείο συνάντησης για ζευγαράκια.

Ντροπή είναι, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κι ενώ κινδυνεύεις με υποβιβασμό, να έρχεται έμβασμα για βελτίωση υποδομών και συμπτωματικά αντί να βελτιωθούν οι υποδομές, να βελτιώνονται οι βαθμολογικές επιδόσεις και ο αριθμός των κερδισμένων πέναλτι.

Ντροπή είναι, να υποδέχεσαι ως σωτήρα, έναν σταλμένο από το κόμμα αμφιλεγόμενο επιχειρηματία και 15 χρόνια μετά να παραδέχεσαι ότι υπήρξες «πλυντήριο» του κόμματος. Ντροπή είναι, να διατρανώνεις ότι είσαι εμπορική ομάδα και επί 15 χρόνια, στη φανέλα σου να υπάρχουν αποκλειστικά κρατικές εταιρείες, μετά από κυβερνητική εντολή και με ποσά που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Ντροπή είναι να «δωρίζεις» νίκη σε αγώνα με αντίπαλο υποδεέστερη ομάδα, προκειμένου να υποβιβαστεί σύλλογος της Ανατολικής Μακεδονίας, αυτός τελικά να σώζεται και οι οπαδοί του να καίνε τα κασκόλ σου στο γήπεδο του. Ντροπή είναι, δυο φορές μάλιστα, να διακόπτοντα αγώνες με υπαιτιότητά σου, αλλά και τις δυο φορές να μην μηδενίζεσαι, μιας και η Αθήνα σε θεωρεί καλό, βολικό και πειθήνιο συνεργάτη.

Ντροπή είναι, ο μεγαλομέτοχος σου να μεταβιβάζει προβληματικό ακίνητο σε Υπουργείο προκειμένου να καρπωθεί υπέρογκα ποσά, ώστε να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα σου. Ντροπή είναι να κάνεις συλλαλητήριο για την διαιτητική αδικία από τον εχθρό σου και το όνομα του δυνάστη προέδρου του να μην αναφέρεται από κανέναν ομιλητή.

Ντροπή είναι να κατακτάς τίτλο και να βοά η πιάτσα ότι το αντάλλαγμα είναι η πώληση ποδοσφαιριστή σου, η οποία πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά. Ντροπή είναι, ν’ αποφασίζεις να διακόψεις τη χορήγηση εισιτηρίων στο μπάσκετ, επειδή την προηγούμενη χρονιά έχασες και τους δυο αγώνες της Κ.Π και δυο μήνες πριν τον επίμαχο αγώνα, έπαθες κάζο τύπου 1-4, στο ποδόσφαιρο.

Ντροπή είναι, να προκρίνεσαι στην Ευρωλίγκα, μέσα από την σκανδαλώδη απόφαση μηδενισμού του αντιπάλου σου, λόγω λήψης απαγορευμένων ουσιών αθλητών του και λίγες μέρες μετά να πανηγυρίζεις που ένας εξ αυτών μεταγράφηκε στην ομάδα σου.

Ντροπή είναι, το Δημόσιο να δαπανά δισεκατομμύρια δραχμές για να χτίσει γήπεδο, σε τυφλό οικόπεδο και να το αποκαλείς γήπεδό σου. Ντροπή είναι, να μην έχεις τη δυνατότητα ούτε τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου «σου» ν’ αποπληρώνεις και να γίνεται με τη διαδικασία του κρατικού «ρεφενέ», εδώ και μια δεκαετία.

Ντροπή είναι, να σηκώνεις σημαία γειτονικής χώρας, μέσα στο γήπεδό σου, χώρα από την οποία προέρχεσαι διωγμένος και βασανισμένος. Ντροπή είναι, να ΄χεις «κάνει σημαία» ότι έπαιξες όλους τους τελικούς στην Αθήνα και όταν, με σκανδαλώδη απόφαση του «κουμπάρου», συμβαίνει το ανάλογο, να ΄χεις καταπιεί τη γλώσσα σου και να πανηγυρίζεις για τους «προνομιακούς» όρους διεξαγωγή του.

Ντροπή είναι, να έρχεται η στιγμή να παίξεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και να σου λένε ότι η διοίκησή σου δεν ήξερε να διαβάσει ένα έγγραφο της UEFA που αφορούσε την τιμωρία παικτών και να το πιστεύεις.

Ντροπή είναι, να παροτρύνεις τους ποδοσφαιριστές σου να χάσουν και να τους αποδοκιμάζεις, όταν σκοράρουν, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρο σου. Ντροπή είναι, την επόμενη αγωνιστική να χάνεις, εκ νέου, προκειμένου να μη έχει κίνητρο η κυανόλευκη «ουρά» σου να χτυπήσει τον αγώνα με τον «εχθρό» σου, ώστε αυτός να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ντροπή είναι, να στελεχώνεις την ομάδα σου με αθλητές από γειτονική χώρα με την οποία υπάρχει προαιώνια έχθρα και υπήρξε ο δυνάστης και κατακτητής της χώρας μας για 4 και περισσότερους αιώνες. Ντροπή είναι να φωνάζεις: «έλληνες είστε και φαίνεστε» πιστοποιώντας αυτό που όλοι γνωρίζουν ότι δεν αισθάνεσαι τίποτα γι’ αυτή τη χώρα, αλλά ότι είσαι ένας «μουσαφίρης» και παρείσακτος.

Ντροπή είναι, να ‘σαι, και στο ποδόσφαιρο, ο ηθικός αυτουργός της απουσίας φιλοξενούμενων οπαδών στα μεταξύ μας παιχνίδια και οι δικαιολογίες που επικαλείσαι να εναλλάσσονται ανά περιόδους, προκαλώντας τον οίκτο και το γέλιο.

Ντροπή είναι, να ΄χεις έτοιμο πανό περί «μικρής ομάδας που πέφτει Β’ Εθνική» αλλά να μη τολμάς να το παρουσιάσεις, πριν διασφαλιστεί η παραμονή σου στην Α1. Ντροπή είναι, να γίνεσαι ισότιμος συνομιλητής του Αυτοκράτορα, όταν πανηγυρίζεις την ήττα σου απ’ αυτόν και την παραμονή σου στην κατηγορία.

Ντροπή είναι, να κινδυνεύεις με υποβιβασμό και ο «κουμπάρος» να στέλνει σε διατεταγμένη υπηρεσία, διαιτητή, για να κερδίσεις τον αγώνα και να σώσεις τα χειρότερα. Ντροπή είναι, να δηλώνει ο «κουμπάρος» ότι ο πρόεδρος-«κουμπάρος» πιάστηκε «ντοπέ», αλλά έγινε συγκάλυψη του σκανδάλου, επειδή η έκκριση αδρεναλίνης του «κουμπάρου» είναι ανεξέλεγκτη, άρα ιατρικώς δικαιολογημένη !

Ντροπή είναι, να ‘χεις Υπεύθυνο Ασφαλείας, απόστρατο αξιωματούχο της Αστυνομίας.

Ντροπή είναι, να χειροδικείς και να τραυματίζεις μέλη εφηβικής ομάδας ποδοσφαίρου και συνοδούς της και η επίσημη αντιπροσωπεία σου στο γήπεδο να ‘χει συμπτωματικά αποχωρήσει από το χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Ντροπή είναι, να κάνεις επιθέσεις σε συνδέσμους, πάντα σε μεταμεσονύκτιες ώρες και ενώ δεν υπάρχει κανείς στο χώρο, παρά μόνο κατεβασμένα στόρια και κλειστές πόρτες.

Ντροπή είναι, να ρουφιανεύεις τους δικούς σου (αποδεδειγμένα και μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις) και έχοντας επίγνωση της συμπεριφοράς σου, να κατηγορείς τους αντιπάλους σου για ρουφιανιά ! Ντροπή είναι, ν’ αντιγράφεις την κερκίδα του αντιπάλου σου, γιατί το κενό μυαλό σου, δεν έχει τη δυνατότητα να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο.

Ντροπή είναι να κάνεις επίθεση και να τραυματίζεις αμέριμνους οπαδούς ευρωπαϊκών ομάδων που επισκέπτονται την πόλη μας, στήνοντας ενέδρες σε γυναικόπαιδα. Ντροπή είναι, να γίνεσαι «βαποράκι» στο «στόλο» του «χοντρού» και να θέλεις να περνιέσαι για «υπερωκεάνιο»

Ντροπή είναι, να ‘χεις στηρίξει την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σου, πουλώντας σε σκανδαλώδη ύψη χρημάτων, μέτριους ποδοσφαιριστές, να λαμβάνεις δανεικούς και χορηγίες από το μέτοχο της ομάδας που υποτίθεται ότι και αυτή σ’ έχει αδικήσει στο παρελθόν.

Ντροπή είναι, να ‘χεις χάσει κατά κράτος, τον αγώνα της 30ετίας και προκειμένου να δικαιολογηθείς στους οπαδούς σου, να ‘χεις εφεύρει ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του διαιτητή που παραπέμπει στο όνομα της ομάδας που σε βοήθησε να αναγεννηθείς ποδοσφαιρικά !

Ντροπή είναι, να προσεγγίζεις ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας, στο παρασκήνιο κι ενώ κατηγορείς άλλες ομάδες όταν το πράττουν, εσύ να το ‘χεις καμάρι. Ντροπή είναι, να περνάς προς τα έξω ότι οι ποδοσφαιριστές σε προτιμούν για το μεγαλείο σου και να προκύπτει, μετά από δική σου ομολογία, ότι απλώς τους πρόσφερες συμβόλαια με μεγαλύτερες αποδοχές !

Ντροπή είναι, να εφευρίσκονται παραθυράκια, να παρασκευάζονται φωτογραφικοί νόμοι και διατάξεις προκειμένου ποτέ να μην «ξεπαγώνουν» τα χρέη-«παγόβουνο» στο Δημόσιο. Ντροπή είναι, να εργάζεται στην ομάδα σου, ο γιος του «κουμπάρου», ενώ ο ίδιος να είναι νομικός εκπρόσωπος του «εχθρού»

Ντροπή είναι, όταν έρχεται η στιγμή της μομφής κατά του προέδρου του «εχθρού» να ψηφίζεις «λευκό». Ντροπή είναι, να σε αποκαλεί κάποιος «κοπρίτη» και έμμεσα να τον ψηφίζεις για εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΕΠΟ, όταν το όνομά του μάλιστα έχει εμπλακεί σε συνομιλίες με διαιτητές και θεωρείται το «πρωτοπαλίκαρο» του «χοντρού».

Ντροπή είναι, να πανηγυρίζεις, τα γκολ της ομάδας που ο πρόεδρος της σε αποκάλεσε «κοπρίτη».

Βέβαια δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα πιάσουν τόπο όσα αναφέρουμε, καθώς δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα θετικό απ’ όσους έχουν κάνει σημαία τους αυτό που όλοι οι άλλοι θεωρούν - και που είναι - ντροπή…

Απλή αναφορά κάνουμε, για να τους βοηθήσουμε ν` αρχειοθετήσουν τα… κατορθώματά τους, που είναι και πολλά!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.

Catalyst

Επιφανές μέλος

Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
I HATE MESSI!!!!!!!!!!!
:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Mourinho VS Barcelona 0-2
Λυπάμαι που το λέω στους φίλους της Ρεαλ αλλά η Barca άξιζε το παιχνίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
ας την αξιζε..εγω αυτη την ομαδα θα την μισω!!!βασικα εγω μονο τον μεσι και τον βαλνεζ μισω!!!!!!!!με τους αλλους δεν εχω προβλημα...
VAMOS REAL!!!ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
ας την αξιζε..εγω αυτη την ομαδα θα την μισω!!!βασικα εγω μονο τον μεσι και τον βαλνεζ μισω!!!!!!!!με τους αλλους δεν εχω προβλημα...
VAMOS REAL!!!ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ:P
Messi ολε ολε ολεεε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.

Catalyst

Επιφανές μέλος

Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Eγώ από το ματς κρατάω το βλέμμα του Μουρίνιο μετά το 0-2...δεν τον έχω ξαναδεί τόσο ξεβρακωμένο...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Eγώ από το ματς κρατάω το βλέμμα του Μουρίνιο μετά το 0-2...δεν τον έχω ξαναδεί τόσο ξεβρακωμένο...:P

κι όμως, το πιο "πετυχημένο" βλέμμα του Μουρίνιο μου φάνηκε ότι ήταν όταν ο διαιτητής έδωσε στο Πεπε την κόκκινη κάρτα!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Catalyst

Επιφανές μέλος

Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
κι όμως, το πιο "πετυχημένο" βλέμμα του Μουρίνιο μου φάνηκε ότι ήταν όταν ο διαιτητής έδωσε στο Πεπε την κόκκινη κάρτα!:P
Mάλλον εκεί το ''πέτυχε'' καλύτερα το βλέμα γιατί ήξερε ότι θα τον πάρει η κάμερα...:whistle:
:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
και το ειπα...μολις πηρε κοκκινη ο πεπε λεω τωρα 0-2 θα ληξει το ματσ...τι θελω και μιλαω???:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Mάλλον εκεί το ''πέτυχε'' καλύτερα το βλέμα γιατί ήξερε ότι θα τον πάρει η κάμερα...:whistle:
:P
σωστά... αφού έχει παρελθόν με τις κόκκινες απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top