Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:04 Ο Green 13 έγραψε: #2.001 05-10-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: Πεθαμενοι ειναι μωρε φετος....τι να κανουμε ξερεις αν θα εχει sise μεσα?? Click για ανάπτυξη... Μάλλον, μάλλον θα τον αφησει για 2ο ματς στον πάγκο τον Γαλλο δεδομενου οτι ο πατερας του πεθανε προσφατως και μαλλον το κανει για να τον ''βοηθησει''... Ο Νινης επισης μαλλον θα μεινει παγκο παλι αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα μπει... Οσο αναφορα την 11άδα 4-2-3-1 θα παραταξει ο Τεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο HOOLIGAN13: #2.002 05-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Μάλλον, μάλλον θα τον αφησει για 2ο ματς στον πάγκο τον Γαλλο δεδομενου οτι ο πατερας του πεθανε προσφατως και μαλλον το κανει για να τον ''βοηθησει''... Ο Νινης επισης μαλλον θα μεινει παγκο παλι αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα μπει... Οσο αναφορα την 11άδα 4-2-3-1 θα παραταξει ο Τεν... Click για ανάπτυξη... ωχ πεθανε ο πατερας του...λες τωρα να μην παιζει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Maraki7 έγραψε: #2.003 05-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Aθλητικη κουβεντουλα ειπαμε οχι αθλητικα συνθήματα... Click για ανάπτυξη... αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:09 Ο Green 13 έγραψε: #2.004 05-10-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Click για ανάπτυξη... Δεκτον :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Η Maraki7 έγραψε: #2.005 05-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:12 Ο Green 13 έγραψε: #2.006 05-10-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: Πεθαμενοι ειναι μωρε φετος....τι να κανουμε ξερεις αν θα εχει sise μεσα?? Click για ανάπτυξη... Μάλλον, μάλλον θα τον αφησει για 2ο ματς στον πάγκο τον Γαλλο δεδομενου οτι ο πατερας του πεθανε προσφατως και μαλλον το κανει για να τον ''βοηθησει''... Ο Νινης επισης μαλλον θα μεινει παγκο παλι αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα μπει... Οσο αναφορα την 11άδα 4-2-3-1 θα παραταξει ο Τεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο HOOLIGAN13: #2.002 05-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Μάλλον, μάλλον θα τον αφησει για 2ο ματς στον πάγκο τον Γαλλο δεδομενου οτι ο πατερας του πεθανε προσφατως και μαλλον το κανει για να τον ''βοηθησει''... Ο Νινης επισης μαλλον θα μεινει παγκο παλι αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα μπει... Οσο αναφορα την 11άδα 4-2-3-1 θα παραταξει ο Τεν... Click για ανάπτυξη... ωχ πεθανε ο πατερας του...λες τωρα να μην παιζει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Maraki7 έγραψε: #2.003 05-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Aθλητικη κουβεντουλα ειπαμε οχι αθλητικα συνθήματα... Click για ανάπτυξη... αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:09 Ο Green 13 έγραψε: #2.004 05-10-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Click για ανάπτυξη... Δεκτον :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Η Maraki7 έγραψε: #2.005 05-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:12 Ο Green 13 έγραψε: #2.006 05-10-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Μάλλον, μάλλον θα τον αφησει για 2ο ματς στον πάγκο τον Γαλλο δεδομενου οτι ο πατερας του πεθανε προσφατως και μαλλον το κανει για να τον ''βοηθησει''... Ο Νινης επισης μαλλον θα μεινει παγκο παλι αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα μπει... Οσο αναφορα την 11άδα 4-2-3-1 θα παραταξει ο Τεν... Click για ανάπτυξη... ωχ πεθανε ο πατερας του...λες τωρα να μην παιζει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Maraki7 έγραψε: #2.003 05-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Aθλητικη κουβεντουλα ειπαμε οχι αθλητικα συνθήματα... Click για ανάπτυξη... αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:09 Ο Green 13 έγραψε: #2.004 05-10-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Click για ανάπτυξη... Δεκτον :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Η Maraki7 έγραψε: #2.005 05-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:12 Ο Green 13 έγραψε: #2.006 05-10-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Aθλητικη κουβεντουλα ειπαμε οχι αθλητικα συνθήματα... Click για ανάπτυξη... αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:09 Ο Green 13 έγραψε: #2.004 05-10-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Click για ανάπτυξη... Δεκτον :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Η Maraki7 έγραψε: #2.005 05-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:12 Ο Green 13 έγραψε: #2.006 05-10-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: αντί να πω τι ομάδα είμαι,λέω το σύνθημα της ομάδας μου! Click για ανάπτυξη... Δεκτον :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Η Maraki7 έγραψε: #2.005 05-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:12 Ο Green 13 έγραψε: #2.006 05-10-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:12 Ο Green 13 έγραψε: #2.006 05-10-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: είπες κάτι για τον Νικοπολίδαρό μου; Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο HOOLIGAN13: #2.007 05-10-09 12:13 ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Ο Pavlitos έγραψε: #2.008 05-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 Click για ανάπτυξη... Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Ο Green 13 έγραψε: #2.009 05-10-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Μπα.. έχουν τριήμερο ρεπό. :xalara: Πάλι δεν θα βάλει τον Νίνη στην αρχική 11άδα; Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο μπερδεμα... Αν τον βαλει, θα τον παει δεξια και τον Σαλπιγγιδη κορυφη... Αν δεν τον βαλει, και δεν βαλει τον Σισε επισης τοτε θα παιξει με Σιμαο - Ζιλμπερτο στα χαφ, Κατσουρανη κεντρο και Καραγκουνη ελευθερο ρολο, αλλιως πρεπει να βαλει τον Τζιμπριλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Ο HOOLIGAN13: #2.010 05-10-09 12:21 ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο Τζόρβας στο τέρμα, ο Βύντρα και ο Καντέ στα άκρα και οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν αμυντικά χαφ, ο Καραγκούνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Κατσουράνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η Maraki7 έγραψε: #2.011 05-10-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγώ; Εξαλλου εχει παραπανω απο τα διπλάσια μου χρόνια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από HOOLIGAN13: ακομη παιζει αυτος???ρε τον κηπουρο Click για ανάπτυξη... :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Η persi έγραψε: #2.012 05-10-09 12:30 Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο Green 13 έγραψε: #2.013 05-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εμ... ναι. Τέσπα. Εσείς βαζελάκια παίζετε με τη "Βύσσινη θύ'λα σούζ' τ' αλγουάκι Ι-ΧΑ"; (Πρέπει να ακούσετε Λαρισαίο να το λέει, είναι ΤΟ γέλιο...) Click για ανάπτυξη... Όταν εμεις βλέπαμε τους 10 μικρούς μήτσους και γελαγαμε με τον Λαζόπουλο ντυμένο Τζιμάρα στο ΚΤΕΛ Νομού Λαρ΄σης εσυ ήσουν σπερματοζωάριο ακόμα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Βασικα στον αγωνα με την Αρσεναλ μονο ο Νικοπολ κατεβηκε... Δεν επαιξε Αρσεναλ - Ολυμπιακος Αρσεναλ - Νικοπολιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Ο Pavlitos έγραψε: #2.014 05-10-09 13:02 Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:05 Ο Green 13 έγραψε: #2.015 05-10-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Ρε παιδιά έβλεπα τώρα τα highlights του ματς : Άρσεναλ - Μπλάκμπερν... 6-2 το σκορ!!! 12 λεπτά highlights. Έλεος δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Να δεις απο τι χουνερια σας γλύτωσε ο Αντωνάκης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:12 Ο HOOLIGAN13: #2.016 05-10-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maraki7: :xixi: Να σας υπενθιμίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ; (μην πεταχτεί κανείς και μου πει ΧΑΣΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ,γιατί αν παίζατε εσείς με την Άρσεναλ και ειδικά με την ''άμυνα'' και ΤΟNgoalkeeper που έχετε θα είχατε φάει όχι 2,αλλά 102....) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εκει που εχω ταξιδεψει εγω δεν το δατε λαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο...περσυ με εβλεπες καλα απο τον καναπε ετσι?? οταν εφερνα αποτελεσματα εγω οταν νικησα την ιντερ στο 0-1 οταν νικησα την werder 0-3 και με μια αθλια διαιτησια στην Ισπανια με την Βιαγιαρεαλ που ο τερματοφυλακας μπηκε με την μπαλα μεσα... https://i36.tinypic.com/2nhgtgm.jpg https://i33.tinypic.com/4035t.jpg ΥΓ Στην δευτερη φωτογραφια λειπουν και αλλα πολλα αποτελεσματα,οχι για να μην μιλατε για ευρωπη ΓΑΥρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:33 Ο Pavlitos έγραψε: #2.017 05-10-09 13:33 Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενώ εμάς με τη Ρεάλ και την Άρσεναλ η διαιτησία ήταν υπέρ μας. Καταλάβετε το, οι μεγάλοι ευνοούνται. Όσο για την Ίντερ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και όχι κανένα μέγαθηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο HOOLIGAN13: #2.018 05-10-09 14:18 Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δικαιολογησου εσενα η παραγκα του κοκαλη τι σου εκανε στη Ελλαδα ποσα χρονια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο Pavlitos έγραψε: #2.019 05-10-09 14:34 Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Άντε πάλι τα ίδια... Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα για να δικαιολογήσετε την ασχετοσύνη σας (?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:36 Ο HOOLIGAN13: #2.020 05-10-09 15:36 φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φετος ο γαυρος σου ειναι ενα τιποτα...μηδενικο το πρωταθλημα ειναι πρασινο μην χαιρεσαι..αντε μπορει να σου χαρησουμε το μπασκετ..αλλα και εκει παμε για το 6ο ευρωπαικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.