Αθλητική κουβεντούλα

Ποια ομάδα υποστηρίζετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 759)
  • Παναθηναϊκός

Ψήφοι: 213 28,1%
  • Ολυμπιακός

Ψήφοι: 216 28,5%
  • ΑΕΚ

Ψήφοι: 94 12,4%
  • Άρης

Ψήφοι: 40 5,3%
  • Πανιώνιος

Ψήφοι: 4 0,5%
  • Άλλη (ποια[noparse];)[/noparse]

Ψήφοι: 33 4,3%
  • ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 72 9,5%
  • Ηρακλής

Ψήφοι: 17 2,2%
  • Καμία

Ψήφοι: 70 9,2%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    759
Mπράβο στην ΑΕΚ, το χα παιξει διπλό πηγα κουβα αλλα μπραβο επαιξε καλα. Η Μπενφικα την υποτιμησε και το πληρωσε, ο Μπαγεβιτς δεν ειναι κανενας τυχαιος απλα οι ΑΕΚτζηδες γκρινιαζουν παρα πολυ...

Οσο για τον Παναθηναικο, και μεσα να πηγαινε το πεναλτυ θα το πιανε ο Τζορβας. Επαγγελματικη νικη χωρις να παιχτει ποδοσφαιρο, δε ξερω αλλα ο φετινος Παναθηναικος ειναι πολυ πιο ελκυστικος γιατι ειναι νικητης. Το επιπεδο της Ντιναμο μην τρελαθουμε ηταν 2 σκαλια πιο κατω απο την ομαδα μου. Φετος ειναι η χρονια του Νίνη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mπράβο στην ΑΕΚ, το χα παιξει διπλό πηγα κουβα αλλα μπραβο επαιξε καλα. Η Μπενφικα την υποτιμησε και το πληρωσε, ο Μπαγεβιτς δεν ειναι κανενας τυχαιος απλα οι ΑΕΚτζηδες γκρινιαζουν παρα πολυ...

Οσο για τον Παναθηναικο, και μεσα να πηγαινε το πεναλτυ θα το πιανε ο Τζορβας. Επαγγελματικη νικη χωρις να παιχτει ποδοσφαιρο, δε ξερω αλλα ο φετινος Παναθηναικος ειναι πολυ πιο ελκυστικος γιατι ειναι νικητης. Το επιπεδο της Ντιναμο μην τρελαθουμε ηταν 2 σκαλια πιο κατω απο την ομαδα μου. Φετος ειναι η χρονια του Νίνη...

πωπω επαιξε μπαλαρα ο πιτσιρικας,και να ξερεις νταξει μπορει να εκανε το λαθος ο biarsmir αλλα αυτος ο παιχτης θα αφησει εποχη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,οσο για τον Βυντρα ετσι οπως τον ξερουμε ολοι με τις λαλακιες του δηλαδη :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω επαιξε μπαλαρα ο πιτσιρικας,και να ξερεις νταξει μπορει να εκανε το λαθος ο biarsmir αλλα αυτος ο παιχτης θα αφησει εποχη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,οσο για τον Βυντρα ετσι οπως τον ξερουμε ολοι με τις λαλακιες του δηλαδη :P

Και ο Βύντρα έχει αφήσει εποχή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Τέτοια γκαντεμιά, ούτε ο Μητσοτάκης να του έχει ευχηθεί.

ναι ρε φιλε....ατυχο παιδι, ο Βυντρα εχει ντριμπλα πασα ειναι γρηγορος αλλα μυαλο καθολου,καταρα του εριξαν

Ρε σεις ο Μπιαρσμιρ παιζει πολυ καλα και χθες δεν εκανε λαθος, δεδομενου οτι η περιπτωση του πεναλτυ ηταν μουφα εντελως...

Ο Σωτηρης στη φαση του γκολ αδειαζει 2 απο τα πλαγια με τακουνακι μπαλια στον Ρουκάβινα ο οποιος στρωνει στον Καρα και εκτελει...

Με Νινη - Σιμαο ειμαστε πολυ καλυτερη ομαδα

Ήταν πέναλτυ μην λέμε και ότι θέλουμε.

Ήταν πέναλτυ μην λέμε και ότι θέλουμε.

Ηταν,αλλα κ ο Τζορβας επεσε στην γωνια την καλυψε και ο αλλος το πεταξε εξω

Μιλάμε φέτος ο ΠΑΟΚ είναι άστα να πάνε

Πάλι Π.Α.Ο.Κ είσαι:D

Είμαι και το μετανιώνω

Εγώ πήρα 90 ευρώ τη Τρίτη,άλλα 88 τη Τετάρτη και άλλα 85 χτες!ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!Καλός,ε;
263 ευρώ σε 3 μέρες,ενώ έδωσα σύνολο 4,5 ευρώ.Να'ναι καλά το Champions League και το Europa League.

Εγώ πήρα 90 ευρώ τη Τρίτη,άλλα 88 τη Τετάρτη και άλλα 85 χτες!ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!Καλός,ε;
263 ευρώ σε 3 μέρες,ενώ έδωσα σύνολο 4,5 ευρώ.Να'ναι καλά το Champions League και το Europa League.

ωραιος...:P οσο τωρα για τον ΠΑΟΚ νωρις ειναι ακομη και η αεκ μια απο τα ιδια ειναι...το καλο ειναι οτι κερδισε την benfica

Εγω εδωσα τα ιδια λεφτα αλλα πηρα τ @@ μου... Κουβανός... :P

Είσαι στο μυαλόοοοοο
Κάτι μαγικόοοοοοο
όπου πας εσύ θα μαι πάντα εγώ
να σου τραγουδώωωω!!!

Είσαι στο μυαλόοοοοο
Κάτι μαγικόοοοοοο
όπου πας εσύ θα μαι πάντα εγώ
να σου τραγουδώωωω!!!

Aθλητικη κουβεντουλα ειπαμε οχι αθλητικα συνθήματα... :D

Aθλητικη κουβεντουλα ειπαμε οχι αθλητικα συνθήματα... :D

Είμαστε χαρούμενοι που έκλεισε ένας κύκλος συνεχόμενων παιχνιδιών. 7 παιχνίδια σε 20 ημέρες ( wtf ? ) :P

Είμαστε χαρούμενοι που έκλεισε ένας κύκλος συνεχόμενων παιχνιδιών. 7 παιχνίδια σε 20 ημέρες ( wtf ? ) :P

Πληροφοριες αναφερουν οτι οι παικτες του Ολυμπιακου αυτομεταφερονται στου Ρεντη με αναπηρικα καροτσακια... Ειδικα οι ανω των 30 :D

παμε σημερα ενα 3-0 το αλογακι χαλαρα ε Green13?

παμε σημερα ενα 3-0 το αλογακι χαλαρα ε Green13?

Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση

Πανω απο 1-0 θα μαι ευχαριστημενος... Δεδομενου οτι θα παει 3η σερι ματς η ιδια απαραλλακτη ενδεκαδα... Παντως ο ασσος ειναι καθαρος κατα τη γνωμη μου. Οι Λαρ'σαιοι οσο ειναι ο Ουζουνιδης στον παγκο βρισκονται σε ελευθερη πτωση

Πεθαμενοι ειναι μωρε φετος....τι να κανουμε ξερεις αν θα εχει sise μεσα??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back