blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

Να πω κατι που εχω παρατηρησει??? Οι παναθηναικοι ειναι πρωτα ΑντιΟλυμπιακοι και μετα Παναθηναικοι.... Συμφωνειτε ή ειναι η ιδεα μου.......? :what:![]()
απολυτωσ.......
εγω ειμαι ολυμπιακοσ....και μετα η 2η ομαδα που υποστιριζω ειναι Αρης......εξαιτιασ ενοσ φιλου μου

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Και τί ομάδα είσαι;απολυτωσ.......
εγω ειμαι ολυμπιακοσ....και μετα η 2η ομαδα που υποστιριζω ειναι Αρης......εξαιτιασ ενοσ φιλου μου![]()
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

Antreas95
Νεοφερμένο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

vickaki-4
Δραστήριο μέλος

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και οχι!!!Να πω κατι που εχω παρατηρησει??? Οι παναθηναικοι ειναι πρωτα ΑντιΟλυμπιακοι και μετα Παναθηναικοι.... Συμφωνειτε ή ειναι η ιδεα μου.......? :what:![]()
ο καθένας είναι πρώτα η ομάδα του..
Jewish Boy
Νεοφερμένο μέλος

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά και οχι!!!
ο καθένας είναι πρώτα η ομάδα του..
Μιλησα για τους παναθηναικους,ε?? Εγω αυτο εχω προσεξει....
Guest 292010
Επισκέπτης

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

γιατί όμως το λές αυτό?
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω φίλους παναθηναικούς..καμία σχέση με αυτό που νομίζεις..
γιατί όμως το λές αυτό?
Γιατι κι μενα η κολλητη μου ειναι παναθηναικος και το εχει παραδεχτει αυτο.... Κι γενικα οταν βλεπω αγωνες με παναθηναικους,στους οποιους παιζει ο ολυμπιακος με μια ξενη ομαδα,πανηγυριζουν το γκολ της αλλης ομαδας περισσοτερο απο το να το εβαζε ο Παο.....!!

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Σώπα ρε?Είσαι ΑΕΚάρα?Ίσως σε συμπαθήσω τελικά.Άμα δεν ήμουν ΑΕΚ θα ήμουν Παναθηναικός.Πολύ μου την σπάνε οι Ολυμπιακοί![]()

Και για να απαντήσω και στο θέμα(δε θυμάμαι αν έχω απαντήσει παλιότερα),ΑΕΚ.
Τελικά μάλλον έχω απαντήσει γιατί έχω ψηφίσει κιόλας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Liberta_
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.