Χαχαχαχαχ, εκτός από τελείως ηλίθιος είσαι και αστοιχείωτος

.
On topic, η βία που εκφράζεται στα γήπεδα μόνο με τις ομάδες και το άθλημα δεν έχει να κάνει. Είναι η έκφραση προβληματισμού και μερικές φορές αγανάκτησης πολλών άλλων χώρων. Για να καταπολεμηθεί πραγματικά πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα της, στη φτώχια, στην εκμετάλευση κτλ κτλ. Μέχρι τότε όσα μέτρα τύπου Θάτσερ και να ληφθούν το πρόβλημα πάντα θα μεταφέρεται (οι Άγγλοι π.χ. στο εξωτερικό και σε παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών κάνουν απίστευτα αίσχη, χειρότερα απ' το Χέιζελ).
συμφωνώ. Αλλά έχει τουλάχιστον κάπως περιοριστεί στα γήπεδά τους. Δηλαδή υπάρχει ένας έλεγχος τουλάχιστον που κάπως κρατά τα ρπα΄γματα. Ασφαλώς σε οποιαδήποτε κοινωνία όσα μέτρα και να πάρεις ποτέ δε θα φτάνουν και δε θα επιλύει 100% το πρόβλημα. (Σε μερικές περιπτώσεις τουλάχιστον αν όχι σε όλες). Αλλά φάνηκε η διαφορά μετά από αυτά τα μέτρα.
Εδώ πέρα δεν υπάρχει και αυτός ο στοιχειώδης έλεγχος ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Τις προάλλες με την Ανόρθωση είδαμε το "μεγαλείο" μας και τον πολιτσμό μας για άλλη μαι φορά. ΚΑι προσωπικά που είμαι ολυμπιακός ντράπηκα που οπαδοί της ομάδας μου συμπεριφέρθηκαν κατά αυτό τον τρόπο. Γιατί άμα χάνει η ομάδα σου οφείλεις να ξεμσπάς στην αιτία που το προκάλεσε και όχι στην αντίπαλη ομάδα.
Εν τέλει, πρέπει να πάρουν κάποια μέτρα. Ας πάνε να εκτονωθούν στα σπίτια τους.

Ας βαρέσουν το κεφάλι τους στον τοίχο, ας κόψουν τις φλέβες τους, ας πάνε σε ψυχολόγο, ή ας πάρουν ένα τηγάνι και να χτυπήσουν το κεφάλι τους...

Θα μου πείτε τι λέω τώρα;;; Δεν είναι λύση αυτή. Αλλά είναι λύση να κάνουμε καλοκαιρινά τα γήπεδα και τους φίλαθλους;;;;
ΚΑι όπως λες το πρόβλημα είναι γενικό, της κοιωνίας, με τα προβλήματα, τη φτώχια κλπ, το γήπεδο δεν είναι χώρος εκτόνωσης.
Και επειδή δε νομίζω να λάβουν οι υπέυθυνοι μέτρα για την καταπολέμησή του. Είτε ισχυρή προστασία είτε να καλύψουν τα βαθύτερα αίτια όπως κοιωνικά προβλήματα, θα εξοπλίζομαι με μια στολή αστροναύτη, και ας πετάνε ό,τι θέλουν....

.Η κανένα κουβά, ή τέλοσπάντων κάτι που θα τους ηρεμήσει....
ΚΑι εν τέλει μερικοί θεωρούν υπερβολικό όλο αυτό αλλά ο θάνατος ενός νέου με τον πιο χυδαίο τρόπο δε νομίζω να μην κάνει την κατάσταση σοβαρή...