Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Δες τη και κάνε αναπροσαρμογή στο σχόλιο...τέτοιο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ penalty σπάνια βλέπει κανείς στα επαγγελματικά γήπεδα και σίγουρα ΠΟΤΕ σε τέτοιου μεγέθους διοργανώσεις (το συναγωνίζεται μόνο το penalty στο φετινό παιχνίδι των play-off που κέρδισε ο Ολυμπιακός Κώλου με τον Ηρακλή)...Παιδιά λέτε σφαγή κλπ, εντάξει την φάση του πέναλτι δεν την είδα, είδα όμως το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και το παιχνίδι ήταν δίκαιο. Εκτός από την φάση του πέναλτι που δεν είδα, δεν μου φάνηκε να υπάρχει καμιά άλλη αμφισβητούμενη φάση. Υπήρχε?
Κατά τ' άλλα πολύ πρόχειρα:
-Τα "σπόρια" (που λέμε στην ποδοσφαιρική καθομιλουμένη) πήγαν εξ' ολοκλήρου στη Βραζιλία, η οποία πήρε τη μερίδα του λέοντος σε στημένες φάσεις και κατά συνέπεια δημιούργησε έτσι και κατοχή μπάλας,
-Στη δεύτερη καλή επιθετικά φάση της Βραζιλίας στο 1ο ημίχρονο η μπάλα έχει βγει άουτ απ' το πόδι του Neymar και
-Το 3ο goal της Βραζιλίας δεν έπρεπε να μετρήσει καν καθώς προηγείται ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Ramires στον Rakitic...
Και σε όλο αυτό έχεις και το μπινέ τον Scolari να λέει "10 φορές είδα τη φάση, ήταν penalty"!
Διδάσκει ήθος κι αυτός...ως γνωστόν το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Πιο αντιπαθητική ομάδα δεν υπάρχει από αυτήν. Θα πάει ψηλά σίγουρα αλλά να πάρει το τρόπαιο δε νομίζω.Αυτη τη φορα η Γερμανια θα το σηκωσει ! Παιξτε την για νικητρια διοργανωσης, δε θα χασετε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αυτη τη φορα η Γερμανια θα το σηκωσει ! Παιξτε την για νικητρια διοργανωσης, δε θα χασετε.
Δε νομίζω ότι θα το σηκώσει η Γερμανία αλλά δεν είναι και απίθανο
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

θα το σηκωσει η Ολλανδια

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλη η αλήθεια μαζεμένη.

Αλλα πείτε μου σχετικά με το 2ο ακυρωθέν γκολ του Μεξικού.
Κατα την ταπεινή μου γνωμη,θα έπρεπε να μετρηθεί (έτσι όπως το ξαναείδα).
Τί γνωμη έχετε εσείς παιδιά;

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Συμφωνώ απίστευτα με το ποστ του Τζακ.
Όλη η αλήθεια μαζεμένη.
Τί γνωμη έχετε εσείς παιδιά;![]()
3-0 έπρεπε να λήξει κανονικά το παιχνίδι
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά σοβαρά τωρα το πιστεύετε ότι θα αφήσουμε το Μαντζαρη στον Τράκη; γελάνε και οι πετρες μαζι σας
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

https://www.newsnowgr.com/article/683794/kamia-diapragmatefsi-gia-mantzari.html
Ρε παιδιά σοβαρά τωρα το πιστεύετε ότι θα αφήσουμε το Μαντζαρη στον Τράκη; γελάνε και οι πετρες μαζι σας
Πάει τον χάσαμε τον Τράκη
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Παμε για το ματς της ημερας.... ελπιζω ματς με πολλα γκολ
1-0 η Ισπανία προβλέπω.
Εσείς τι προβλέπεται
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Ετσι οπως τα ειδα εγω και τα δυο κακως ακυρωθηκαν.Συμφωνώ απίστευτα με το ποστ του Τζακ.
Όλη η αλήθεια μαζεμένη.
Τί γνωμη έχετε εσείς παιδιά;![]()
Πιο αντιπαθητική ομάδα δεν υπάρχει από αυτήν. Θα πάει ψηλά σίγουρα αλλά να πάρει το τρόπαιο δε νομίζω.
Χαχα επιβεβαιωνεις την ερευνα για τις πιο αντιπαθητικες ομαδες με τους Ελληνες να θεωρουν τη Γερμανια. Δε νομιζω πως και οι αλλοι λαοι πιστευουν κατι τετοιο.

https://www.kathimerini.gr/771323/ar...014-ta-prognwstika-twn-fila8lwn-ana-ton-kosmo
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολλανδια!!!!!1-0 η Ισπανία προβλέπω.
Εσείς τι προβλέπεται

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

1-0 η Ισπανία προβλέπω.
Εσείς τι προβλέπεται
Η 1-0 Σπειν 'η ισοπαλια.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ολλανδια!!!!!![]()
Η 1-0 Σπειν 'η ισοπαλια.
Ας ευχηθούμε πάντως να μην μείνουν στο 1 γκολ
Civilara
Περιβόητο μέλος

https://www.newsbomb.gr/sports/story...plires-tileoptiko-programma-tis-nerit-pinakas
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Η διαιτησία είναι χάλια σε αυτήν την διοργάνωση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Liberta_
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.