Ωραία είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά όταν κάνουμε σχόλια πάνω σε ένα ματς που έχει κερδίσει η Χ ή η Ψ ομάδα δεν μπορείς να παρεμβαίνεις λέγοντας “είμαστε οι ταδε και έχουμε κανει εκείνα ενώ εσείς τα σκάτε“. Γιατί; Γιατί μιλάμε με γεγονότα και όχι αμπελοφιλοσοφίες. Καθ αυτό τον τρόπο και εγώ θα μπορούσα ως Ολυμπιακός να μπαίνω σε μια συζήτηση για ποδόσφαιρο και να λέω “έχω 40 κούπες γιαυτό οι υπόλοιποι μούγκα“. Σου φαίνεται σωστό;
O fisher96 είπε ότι
"βουλωσαν πολλα στοματακια μετα τα χθεσινα". Διαφώνησα μαζί του λέγοντας ότι χθες ήταν απλά μια νίκη, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το ότι κερδίσατε δε σημαίνει ότι πήρατε και το πρωτάθλημα.

Φυσικά, το ίδιο θα ίσχυε και στην περίπτωση κατά την οποία θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, (για να μη λέτε ότι είμαι μεροληπτική

).
Και γι' αυτά που είπα για την ομάδα μου, τα είπα γιατί ΟΚ όλοι ξέρουμε την ιστορία του ΠΑΟ στο μπάσκετ. Ψεματα δεν είναι. Και ούτε είπα ότι ο ΟΣΦΠ δεν είναι καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει περισσότερες κατακτήσεις στο μπάσκετ, επομένως εύλογα μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι.

Τέσπα, δε θα έπρεπε να ενθουσιάζεστε και ΤΟΣΟ πολύ με μια
πρώτη νίκη. Α! Και δεν είπα "οι υπόλοιποι μούγκα". λολ Απλά δεν μπορείτε να κρίνετε από τώρα τα πάντα. Ακούς εκεί
κλείσανε πολλά σταματάκια... Τι μας λες;

Από πότε το πρώτο παιχνίδι καθορίζει την έκβαση του πρωταθλήματος;
Και για το ποδόσφαιρο τώρα, νταξ, έχετε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ. Ο Παναθηναϊκός είναι από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους από πλευράς διακρίσεων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 20 Πρωταθλήματα και 17 Κύπελλα Ελλάδας δεν τα λες και λίγα...

Ασε που είναι και η περισσότερο επιτυχημένη ελληνική ομάδα σε επιδόσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τώρα no money.

Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Οταν είχε λεφτά όμως... 8)
Edit: Και δεν είμαι οπαδός.