Δυστυχώς συμφωνώ σε αρκετά από όσα γράφεις, αν και νομίζω υπάρχει μια υπερβολή γενικά...
Η διαφορά μας κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν στο 0. Από πού προκύπτει ότι 11 παίκτες θα κερδίζατε σίγουρα; Εγώ είδα ότι δημιουργήσατε ευκαιρίες, αλλά (αντικειμενικά) δεν έχετε επιθετικούς ικανούς να τις τελειώσουν, κατά γενική ομολογία αυτό... Και γενικά μη μου πεις ότι είχατε καλύτερη ομάδα και ότι αν δεν υπήρχε η διαιτησία θα είχατε πάρει όλα τα πρωταθλήματα... Στην καλύτερη θα είχατε πάρει 1-2 παραπάνω (και αν...). Δεν μπορώ να δεχτώ ότι και τα 39 πρωταθλήματά μας είναι βρώμικα

, κάποια, μικρού κιόλας μονοψήφιου αριθμού να δεχτώ ότι είναι.
Επίσης με εκνευρίζει που για ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ματς που δεν κερδίζετε, ψάχνετε μέχρι να βρείτε κάποιο ψεγάδι στη διαιτησία για να δικαιολογήσετε την έλλειψη ποιότητας που έχετε...
Τον Μαρινάκη/Μαριδάκη εγώ τον σιχαίνομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, γιατί δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ένα πλυντήριο, που χέστηκε πατόκορφα για τον Ολυμπιακό και ας μας το παίζει άρρωστος οπαδός του.. Αλλά δεν δέχομαι με τίποτα από μία μεγάλη, όπως θέλετε να λέγεστε τουλάχιστον, ομάδα, να μην έχει παραδεχτεί ΜΙΑ φορά τα τελευταία χρόνια το απλό "Οκ, χάσαμε, ήμασταν άτυχοι/δεν είχαμε καλή ανάπτυξη κλπ" και να ρίχνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην διαιτησία και στην περιβόητη "Παράγκα"
Στο μοναδικό ματς που έχετε δικαίωμα να φωνάζετε για "σφάξιμο"/αλλοίωση αποτελέσματος ήταν το περσινό 2-1 στο Καραϊσκάκη. Μετά όμως κάνατε 4 σερί ισοπαλίες, αλλά σας έφταιγε και πάλι η παράγκα και είχε θιχτεί το γοητρό σας... ότι δηλαδή θίχτηκαν πολύ ο Κουίνσι και ο Λέτο που είναι βάζελοι από μωρά και δεν μπορούσαν να παίξουν μετά...
Στο τέλος θα πείτε κιόλας ότι ο Μαρινάκης έστησε τον όμιλο στο champions league για να περάσουμε και έστησε και τον δικό σας στο europa league για να αποκλειστείτε

Διόρθωσέ με όπου έχω λάθος (δεν κάνω επίθεση σε σένα προσωπικά

)