Renaa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Renaa
Νεοφερμένο μέλος

georgeze
Νεοφερμένο μέλος

Renaa
Νεοφερμένο μέλος

stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά τα αποτελέσματα βγήκαν!! Είναι διαθέσιμα στην σελιδα του υπουργείου!!Συγχαρητήρια και μπραβο σε όλους!!Είστε πραγματικά αξιοι θαυμασμού γιατί καταφέρατε και συνδυάσατε το διάβασμα με τις προπονήσεις κλπ.!
καλα μην τρελενεσαι..
Renaa
Νεοφερμένο μέλος

stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος

νταξει δεν τρελενομαι...απλα περιμεναμε πολυ για τα αποτελεσματα και ευτυχως περασε...και ελπιζω και εσυ να περασεις εκει που θες χωρις να τρελαθεις.......γιατι φετος εχεις ζορια.........................
μακαρι..χαλαρα παντως αξιζει αλλα οχι και να τρελαθουμε εξαλου εξετασεις ειναι διαβαζεις και γραφεις...

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ παίζω σε μία ομάδα, αλλά τί <<προσόντα>> πρέπει να έχω για να έχω την αύξηση?
Τί χαρτια πρέπει να έχω, ας πούμε να παίζχω αγώνες 2 χρόνια???Τί ακριβώς?
Renaa
Νεοφερμένο μέλος

Τί πρέπει να κάνει κανείς για να έχει αυτή την προσαύξηση?
Εγώ παίζω σε μία ομάδα, αλλά τί <<προσόντα>> πρέπει να έχω για να έχω την αύξηση?
Τί χαρτια πρέπει να έχω, ας πούμε να παίζχω αγώνες 2 χρόνια???Τί ακριβώς?
Πρέπει να έχεις πετύχει κάποια από τις παρακάτω διακρίσεις:
(1) 7η - 8η θέση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
(2) 1η - 3η θέση σε μεσογειακούς αγώνες
(3) 1η - 3η θέση σε Βαλκανικούς αγώνες
(4) 1η - 3η θέση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα
(5) 1η - 3η θέση σε Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες
(6) 1η - 6η θέση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων
(7) 1η - 6η θέση σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων - κορασίδων
(8) 1η θέση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων σε άθλημα ή αγώνισμα που καλλιεργείται από τις Ομοσπονδίες
(9) Κατάρριψη ή ισοφάριση πανελλήνιας επίδοσης ανδρών - γυναικών.
Καταθέτεις μηχανογραφικό κανονικά και αφού ανακοινωθούν οι βάσεις και εντός της προθεσμίας που ανακοινώνει το υπουργείο υποβάλλεις την αίτησή σου μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μέσα Οκτωβρίου ανακοινώνονται οι βάσεις των αθλητών.Δηλαδή οι αθλητές συναγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή στις σχολές εφόσον δεν έχουν πετύχει στην πρώτη τους προτίμηση. Τα ποσοστά θέσεων είναι 30% επιπλέον του αριθμού εισακτέων για τμήματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού και 1% για τα υπόλοιπα τμήματα των παν/μίων και Τ.Ε.Ι.(εκτός από στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές)
Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά στην εγκύκλιο αθλητών https://www.ypepth.gr/el_ec_category10485.htm
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρέπει να έχεις πετύχει κάποια από τις παρακάτω διακρίσεις:
(1) 7η - 8η θέση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
(2) 1η - 3η θέση σε μεσογειακούς αγώνες
(3) 1η - 3η θέση σε Βαλκανικούς αγώνες
(4) 1η - 3η θέση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα
(5) 1η - 3η θέση σε Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες
(6) 1η - 6η θέση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων
(7) 1η - 6η θέση σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων - κορασίδων
(8) 1η θέση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων σε άθλημα ή αγώνισμα που καλλιεργείται από τις Ομοσπονδίες
(9) Κατάρριψη ή ισοφάριση πανελλήνιας επίδοσης ανδρών - γυναικών.
Καταθέτεις μηχανογραφικό κανονικά και αφού ανακοινωθούν οι βάσεις και εντός της προθεσμίας που ανακοινώνει το υπουργείο υποβάλλεις την αίτησή σου μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μέσα Οκτωβρίου ανακοινώνονται οι βάσεις των αθλητών.Δηλαδή οι αθλητές συναγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή στις σχολές εφόσον δεν έχουν πετύχει στην πρώτη τους προτίμηση. Τα ποσοστά θέσεων είναι 30% επιπλέον του αριθμού εισακτέων για τμήματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού και 1% για τα υπόλοιπα τμήματα των παν/μίων και Τ.Ε.Ι.(εκτός από στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές)
Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά στην εγκύκλιο αθλητών https://www.ypepth.gr/el_ec_category10485.htm
Σε ευχαριστώ πολυ!!!
Αρχική Δημοσίευση από iliaso:Έχω ακούσει ότι μερικοί που συμμετείχαν έστω και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ως αλλαγή πήραν την προσαύξηση και ας συμμετείχαν λίγοΉ ότι μπήκαν στις ομάδες στο τέλος (με το αζημείωτο) για τον ίδιο λόγο
Δεν νομίζω

DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω ακούσει ότι μερικοί που συμμετείχαν έστω και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ως αλλαγή πήραν την προσαύξηση και ας συμμετείχαν λίγοΉ ότι μπήκαν στις ομάδες στο τέλος (με το αζημείωτο) για τον ίδιο λόγο
![]()
Ισχύει.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Ισχύει.

Τί εννοείς??????????????????????????????
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Ισχύει.
Και ύστερα με λένε γραφικό που λέω για τις προσαυξήσεις...
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Μισώ λεπτό, γιατί θα με τρελάνεται.Και ύστερα με λένε γραφικό που λέω για τις προσαυξήσεις...
Θα πάρει προσαύξηση αυτός που πήρε 1η - 6η θέση σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων - κορασίδων και την ίδια προσαύξηση αυτός που έπαιξε σε έναν καθημερινό αγώνα πρωταθλήματος, ας πούμε???
Δλδ μπορεί να πάρω και εγώ που κατεβαίνω σε αγώνες μπάσκετ με ομάδα???
Iliaso
Περιβόητο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

1η - 3η θέση σε Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες
Οποιαδήποτε σχολική χρονιά???
Iliaso
Περιβόητο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι το πρόσεξα, το συγκεκριμένο το ρωτάω για έναν γνωστό μουΝαι. Πανελλήνιο όμως![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.