Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 21:38 Η Manuela98: #1 16-08-21 21:38 Δίνω αθλήματα για στρατό περίπου σε ενάμιση μήνα. Το 100αρι το έχω άνετα το χιλιαρι μέχρι την ημερομηνία που είναι πιστεύω θα το βγάλω, τη σφαίρα και το εις ύψος το ίδιο... Αυτό που είναι για να μένα παλούκι είναι το άλμα εις μήκος ρε παιδιά παιρνω φορα κάνω ένα μεγάλο βήμα σηκώνοντας τα γόνατα και δίνοντας ώθηση μα φτανω μέχρι 2.20 το πολύ ενώ το όριο είναι 3.60... βοηθήστε!!! Να κάνω 2 βήματα στον αέρα μήπως ?? Κάποιο πρακτικό τιπ ??? Θέλω να αρχίσω να το βελτιώνω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 21:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 16-08-21 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Δίνω αθλήματα για στρατό περίπου σε ενάμιση μήνα. Το 100αρι το έχω άνετα το χιλιαρι μέχρι την ημερομηνία που είναι πιστεύω θα το βγάλω, τη σφαίρα και το εις ύψος το ίδιο... Αυτό που είναι για να μένα παλούκι είναι το άλμα εις μήκος ρε παιδιά παιρνω φορα κάνω ένα μεγάλο βήμα σηκώνοντας τα γόνατα και δίνοντας ώθηση μα φτανω μέχρι 2.20 το πολύ ενώ το όριο είναι 3.60... βοηθήστε!!! Να κάνω 2 βήματα στον αέρα μήπως ?? Κάποιο πρακτικό τιπ ??? Θέλω να αρχίσω να το βελτιώνω... Click για ανάπτυξη... Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια? Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2021 Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:42 Η Manuela98: #3 16-08-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 16-08-21 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:50 Η Manuela98: #5 16-08-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 23:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 16-08-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δίνω αθλήματα για στρατό περίπου σε ενάμιση μήνα. Το 100αρι το έχω άνετα το χιλιαρι μέχρι την ημερομηνία που είναι πιστεύω θα το βγάλω, τη σφαίρα και το εις ύψος το ίδιο... Αυτό που είναι για να μένα παλούκι είναι το άλμα εις μήκος ρε παιδιά παιρνω φορα κάνω ένα μεγάλο βήμα σηκώνοντας τα γόνατα και δίνοντας ώθηση μα φτανω μέχρι 2.20 το πολύ ενώ το όριο είναι 3.60... βοηθήστε!!! Να κάνω 2 βήματα στον αέρα μήπως ?? Κάποιο πρακτικό τιπ ??? Θέλω να αρχίσω να το βελτιώνω...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 21:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 16-08-21 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Δίνω αθλήματα για στρατό περίπου σε ενάμιση μήνα. Το 100αρι το έχω άνετα το χιλιαρι μέχρι την ημερομηνία που είναι πιστεύω θα το βγάλω, τη σφαίρα και το εις ύψος το ίδιο... Αυτό που είναι για να μένα παλούκι είναι το άλμα εις μήκος ρε παιδιά παιρνω φορα κάνω ένα μεγάλο βήμα σηκώνοντας τα γόνατα και δίνοντας ώθηση μα φτανω μέχρι 2.20 το πολύ ενώ το όριο είναι 3.60... βοηθήστε!!! Να κάνω 2 βήματα στον αέρα μήπως ?? Κάποιο πρακτικό τιπ ??? Θέλω να αρχίσω να το βελτιώνω... Click για ανάπτυξη... Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια? Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2021 Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:42 Η Manuela98: #3 16-08-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 16-08-21 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:50 Η Manuela98: #5 16-08-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 23:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 16-08-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Δίνω αθλήματα για στρατό περίπου σε ενάμιση μήνα. Το 100αρι το έχω άνετα το χιλιαρι μέχρι την ημερομηνία που είναι πιστεύω θα το βγάλω, τη σφαίρα και το εις ύψος το ίδιο... Αυτό που είναι για να μένα παλούκι είναι το άλμα εις μήκος ρε παιδιά παιρνω φορα κάνω ένα μεγάλο βήμα σηκώνοντας τα γόνατα και δίνοντας ώθηση μα φτανω μέχρι 2.20 το πολύ ενώ το όριο είναι 3.60... βοηθήστε!!! Να κάνω 2 βήματα στον αέρα μήπως ?? Κάποιο πρακτικό τιπ ??? Θέλω να αρχίσω να το βελτιώνω... Click για ανάπτυξη... Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια?
Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:42 Η Manuela98: #3 16-08-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 16-08-21 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:50 Η Manuela98: #5 16-08-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 23:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 16-08-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το να κανεις 2 βηματα στον αερα ειναι προχωρημενη κατασταση και θελει να εχεις παρει και υψος ειδαλως τα βηματα θα γινουν πανω στην αμμο. Θα σου ελεγα να πας να γραφτεις στον στιβο του πανιωνιου στην νεα σμυρνη να σε κοουτσαρουν και θα τα καταφερεις.50 € ο μηνας. Εχεις κιλακια? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 16-08-21 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:50 Η Manuela98: #5 16-08-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 23:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 16-08-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θεσσαλονίκη μένω... Όχι δεν έχω κιλα Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις.
Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 22:50 Η Manuela98: #5 16-08-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 23:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 16-08-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θεσσαλονικη δεν εχει πανιωνιο εχει ομως αλλους συλλογους που ξερεις. Θα πας θα κανεις λιγο τετρακεφαλους και κοιλιακους και θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2021 στις 23:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 16-08-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Χαχα μα τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με το άλμα εις μήκος? Click για ανάπτυξη... Εχουν μεγαλη σχεση, την μεγαλυτερη. Οτι η ουρα στο ψαρι, ειναι η ωθηση προς τα εμπρος.
Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Η Manuela98: #7 21-08-21 11:14 Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 21-08-21 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Θέλω να δώσω για στρατό και θα ήθελα να ρωτήσω από τα αθλήματα ποιο θεωρείτε το πιο εύκολο και ποιο το πιο δύσκολο ?? Ως τώρα μόνο το 100αρι μπορω να βγάλω ... Ελπίζω μέχρι όταν θα γίνουν να μπορώ να τα βγάλω όλα! Επίσης γνωρίζετε πότε θα γίνουν στο περίπου οι αθλητικές εξετάσεις ?Ο γυμναστης μου, μου είπε πιστεύει αρχές Νοεμβρίου το πιο σύντομο ..αλλιώς μέσα Εσείς τι λέτε ?? επίσης κάποια τιπς για να μπορω να βγάλω το χιλιαρι?? Ξεκινάω με το Ρυθμό που πρέπει όμως στη πορεία κουράζομαι.. και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου Click για ανάπτυξη... Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις.
Manuela98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Manuela98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:31 Η Manuela98: #9 21-08-21 11:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. Eleni123- johnstamatis34 Marianna.diamanti VasoKour Kontos23 vbvbvbv Ness Raf2005 Sm123 Aggelikiiii Manuela98 Than003 Nino Scandal Giii effie04 Ragnar10 Angelosap Jimmy20 kwstas03 Georgekk SlimShady constansn fenia Makis7 Nikkkpat tsiobieman stefan panosveki Manolo165 eukleidhs1821 oups ggl Nala tfghp Unboxholics Αναστασία197 Gus Roger10 igeorgeoikonomo Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και γιατι θες στρατο? Ο γυμναστης σωστα ειπε για τον χρονο , υπομονη μεχρι τον οκτωβρη που θα βγαλει εγκυκλιο το ΓΕΕΘΑ. Τωρα αφου εχεις γυμναστη τι να πουμε εμεις? Αμα η αναπνοη σου αντεχει στο 1000αρι και τα ποδια καταρεουν μαλλον θελεις οργανα γυμναστηριου για ενδυναμωση μηριαίων , κνημιαιων μυων και κοιλιακων. Μην σε παιρνει απο κατω θα τα καταφερεις. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι..
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:39 Ο SlimShady: #10 21-08-21 11:39 Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εάν δεν δύνασαι να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές, νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσεις την εισαγωγή σου σε αυτές, καθώς η καθημερινότητά στην σχολή σίγουρα προϋποθέτει σωματική ασκήσεις.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 21-08-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ntinakiii: Σ'ευχαριστω! Εσύ ποτέ πιστεύεις ότι θα γίνουν πάντως? Επίσης έχω θέμα αναπνοής από ένα σημείο και μετά... Αυτό είναι το θέμα με το χιλιαρι.. Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι θα γινουν τελος νοεμβριου. 4 υπουργεια να συνεννοηθούν συντομα ειναι αθλος Τωρα η αναπνοη ειναι πιο δυσκολο , κοψε το τσιγαρο και πηγαινε σε ενα πνευμονολογο, υπαρχουν εισπνεομενα που κανουν συντομα δουλεια και τελος αναπνευστικες ασκησεις.