Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:28 Η Xx-Giota-xX: #581 01-07-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Αν το αντισταθμίζει με τον κωλο και το πρόσωπο ( αντε και κανα βύζο ) νο προμπ , ειδαλως ... Click για ανάπτυξη... ΛΟΛ τελείως! Κοίτα αυτά που λες τα χει ιδικά το πρώτο και γω γι 'αυτό απορώ, γιατί ξαφνικά τόση ανασφάλεια...τεσπα ελπίζω να το καταλάβει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:30 Η Ερις έγραψε: #582 01-07-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: ΛΟΛ τελείως! Κοίτα αυτά που λες τα χει ιδικά το πρώτο και γω γι 'αυτό απορώ, γιατί ξαφνικά τόση ανασφάλεια...τεσπα ελπίζω να το καταλάβει! Click για ανάπτυξη... Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:33 Ο Guest 018946: #583 01-07-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Μα σοβαρά μίλησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:34 Η Xx-Giota-xX: #584 01-07-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:39 Ο Guest 018946: #585 01-07-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Click για ανάπτυξη... Δεν τρολλαρα ρε κοπελια . ΥΣ : Το 1000στο μου μηνυμα το σπαταλάω για να δηλωσω οτι δεν τρολλαρω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η ^Dark Angel^: #586 04-08-12 23:24 Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Αν το αντισταθμίζει με τον κωλο και το πρόσωπο ( αντε και κανα βύζο ) νο προμπ , ειδαλως ... Click για ανάπτυξη... ΛΟΛ τελείως! Κοίτα αυτά που λες τα χει ιδικά το πρώτο και γω γι 'αυτό απορώ, γιατί ξαφνικά τόση ανασφάλεια...τεσπα ελπίζω να το καταλάβει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:30 Η Ερις έγραψε: #582 01-07-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: ΛΟΛ τελείως! Κοίτα αυτά που λες τα χει ιδικά το πρώτο και γω γι 'αυτό απορώ, γιατί ξαφνικά τόση ανασφάλεια...τεσπα ελπίζω να το καταλάβει! Click για ανάπτυξη... Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:33 Ο Guest 018946: #583 01-07-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Μα σοβαρά μίλησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:34 Η Xx-Giota-xX: #584 01-07-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:39 Ο Guest 018946: #585 01-07-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Click για ανάπτυξη... Δεν τρολλαρα ρε κοπελια . ΥΣ : Το 1000στο μου μηνυμα το σπαταλάω για να δηλωσω οτι δεν τρολλαρω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η ^Dark Angel^: #586 04-08-12 23:24 Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: ΛΟΛ τελείως! Κοίτα αυτά που λες τα χει ιδικά το πρώτο και γω γι 'αυτό απορώ, γιατί ξαφνικά τόση ανασφάλεια...τεσπα ελπίζω να το καταλάβει! Click για ανάπτυξη... Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:33 Ο Guest 018946: #583 01-07-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Μα σοβαρά μίλησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:34 Η Xx-Giota-xX: #584 01-07-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:39 Ο Guest 018946: #585 01-07-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Click για ανάπτυξη... Δεν τρολλαρα ρε κοπελια . ΥΣ : Το 1000στο μου μηνυμα το σπαταλάω για να δηλωσω οτι δεν τρολλαρω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η ^Dark Angel^: #586 04-08-12 23:24 Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Μα σοβαρά μίλησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:34 Η Xx-Giota-xX: #584 01-07-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:39 Ο Guest 018946: #585 01-07-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Click για ανάπτυξη... Δεν τρολλαρα ρε κοπελια . ΥΣ : Το 1000στο μου μηνυμα το σπαταλάω για να δηλωσω οτι δεν τρολλαρω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η ^Dark Angel^: #586 04-08-12 23:24 Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ααααχμ του απαντάς σοβαρά; χαχαχαχαχα Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα Click για ανάπτυξη... Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουλίου 2012 στις 20:39 Ο Guest 018946: #585 01-07-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Click για ανάπτυξη... Δεν τρολλαρα ρε κοπελια . ΥΣ : Το 1000στο μου μηνυμα το σπαταλάω για να δηλωσω οτι δεν τρολλαρω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η ^Dark Angel^: #586 04-08-12 23:24 Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Να μωρέ...μια άποψη ζήτησα, απάντησε ο dr.tasos ( ) μ φάνηκε οτι ΔΕΝ τρολλάρει και είπα να απαντήσω! Click για ανάπτυξη... Δεν τρολλαρα ρε κοπελια . ΥΣ : Το 1000στο μου μηνυμα το σπαταλάω για να δηλωσω οτι δεν τρολλαρω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:24 Η ^Dark Angel^: #586 04-08-12 23:24 Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Ο Rainbowarrior: #587 04-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο manos90 έγραψε: #588 04-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Παιδια,να σας ρωτησω κατι? Click για ανάπτυξη... Δωσε μας τα στοιχεια σου πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Η ^Dark Angel^: #589 04-08-12 23:32 Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Ο manos90 έγραψε: #590 04-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Θα ηταν σημαντικο να μας πεις γιατι ζητας την αποψη μας.Τι σε απασχολει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:40 Η ^Dark Angel^: #591 04-08-12 23:40 Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Ο Itach1 έγραψε: #592 04-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Αν δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Εquilibria: #593 04-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Αυγούστου 2012 ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν με αφορούν και πάρα πολύ οι αναλογίες...ποτέ δεν είχα πρόβλημα-κόλλημα με τις αναλογίες. Αλλά, έχω κόλλημα με τη "φάτσα" και συγκεκριμένα τα μάτια της κοπέλας.. Για να σου δώσω να καταλάβεις...τη δικιά μου κοπέλα την ερωτεύτηκα για τα εκφραστικά και πανέρμοφα μάτια της..Από τα μάτια, τουλάχιστον εγώ, καταλαβαίνω πάρα πολλά..the eye doesn't lie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:51 Η ^Dark Angel^: #594 04-08-12 23:51 Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαταλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο manos90 έγραψε: #595 04-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Απλως θελω να ακουσω και την αποψη καποιων αγοριων. Εχω παρει και τη γνωμη απο καποια κοριτσια(γνωστες μου) και μολις ακουσαν την παραπανω περιγραφη,την χαρακτηρισαν φυτουκλα,μπαζο και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους. Click για ανάπτυξη... Τα χαρακτηριστικα συμεπριφορας για μενα δειχνουν μια σοβαρη κοπελα.Το να πηγαινεις παντως σε νυχτερινα μαγαζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο.Αν σ'αρεσει πρπει αν πηγαινεις να διασκεδασεις.Νεα κοπελα εισαι. Τωρα για την εμφανιση,δεν ωφελει να σκεφτεσαι τη γνωμη των αλλων.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.Προσπαθησε να εισαι ανοιχτη με τους γυρω σου και καποιοι σιγουρα θα σε αγαπησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:02 Ο venividivici43946: #596 05-08-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Έχεις πρόταση γάμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:16 Ο nikosxdxd: #597 05-08-12 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Λοιπον, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Πως θα σας φαινοταν μια κοπελα 1.70(και κατι) υψος,μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου,με καλο χαρακτηρα,που δεν συχναζει πολυ σε νυχτερινα κλαμπ,δεν καπνιζει,δεν βαφεται πολυ,ουτε φοραει ξεκολα συνολακια? Click για ανάπτυξη... Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η xristina elen: #598 05-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 petrosln Nia Skg Philologist oups eukleidhs1821 chester20080 MarcoReus 042003 SlimShady Galina Lathy jul25 stefan dimppnd Πα.Κ Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... χααχαχαχ γιατι εσυ την θεσ να καπνιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Εquilibria: #599 05-08-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Aμα δε καπνιζει εχουμε προβλημα. Click για ανάπτυξη... Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 00:22 Η xristina elen: #600 05-08-12 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Warlord: Άμα εσύ μπορείς να φιλήσεις γυναίκα και να ΒΡΩΜΑΕΙ το στόμα της. παρ προμπλεμ Click για ανάπτυξη... χαχαχα ενταξει ρε παιδια ασ μην κρινουμε..ο καθενασ με το βιτσιο του!!!!χαχαχαπαντως ειναι πολυ ασχημο να καπνιζει μια γυναικα και αντιαισθητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.