Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

τη πολιτική της ιδεολογία.χαχαχαχααααα(ναι ισχύει πράγματι)
Δε χρειάζεται να φτάσεις τόσο βαθιά. Έτσι κι αλλιώς, ο άνθρωπος φαίνεται στα μικρά, στα απλά πράγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε χρειάζεται να φτάσεις τόσο βαθιά. Έτσι κι αλλιώς, ο άνθρωπος φαίνεται στα μικρά, στα απλά πράγματα![]()
τι εννοείς? δεν το έπιασα.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

τι εννοείς? δεν το έπιασα.
Εννοώ ότι από την πολιτική ιδεολογία κάποιου μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά γι' αυτόν, αλλά αυτά τα πολλά μπορείς να τα καταλάβεις και από πιο απλά πράγματα! Τώρα αν ο σκοπός σου είναι να μάθεις αποκλειστικά την πολιτική ιδεολογία, πάω πάσο ^^
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοώ ότι από την πολιτική ιδεολογία κάποιου μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά γι' αυτόν, αλλά αυτά τα πολλά μπορείς να τα καταλάβεις και από πιο απλά πράγματα! Τώρα αν ο σκοπός σου είναι να μάθεις αποκλειστικά την πολιτική ιδεολογία, πάω πάσο ^^
ποιά είναι αυτά τα πράγματα που λες?δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με μια δεξιά, και ναι με ενδιαφέρει η πολιτική ιδεολογία.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

ποιά είναι αυτά τα πράγματα που λες?δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με μια δεξιά, και ναι με ενδιαφέρει η πολιτική ιδεολογία.
Οτιδήποτε. Από τον τρόπο που μιλάει σε κάποιον, από το πώς κοιτάει ή το πώς χαμογελάει. Αλλά τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς.
nPb
Επιφανές μέλος

με αριστερή ή συριζιώτισσα για να είναι απασχολημένη με τον Μάρξ;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Quoted for archive. Όταν τα φτιάξεις με "δεξιά" έλα εδώ και ξαναδές το μήνυμά σου.ποιά είναι αυτά τα πράγματα που λες?δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με μια δεξιά, και ναι με ενδιαφέρει η πολιτική ιδεολογία.

Irodis
Δραστήριο μέλος

εμφανηση πρωτα και μετα το κυριοτερο πως μιλαει δε μαρεσουν καθολου οι κοπελες
που βριζουν!!
Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

alex2395
Δραστήριο μέλος

και εγω προσωπικα δεν βριζω μπροστα σε κοριτσια

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

το στηθος σου?κοιτάω ότι κοιτάνε εκ πρώτης όψης και αυτές σε μένα...

prinCess.
Επιφανές μέλος

οχι δεν ειναι ετσι
τα κοριτσια υποτιθεται οτι ειναι πιο ευαισθητα, μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
και εγω προσωπικα δεν βριζω μπροστα σε κοριτσια![]()
Ούτε τα κορίτσια μπροστά σε αγόρια.

Irodis
Δραστήριο μέλος

SOFIA19
Νεοφερμένο μέλος

Eγω αλλα ακουω απο γυρω μου!![]()
Μπορεί να τυχαίνεις συνεχώς σε κορίτσια με ρίζες ''νταλικέρη''

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει. Αν γουστάρεις,θα βρίσεις,θα φωνάξεις. 'Αλλες φορές θα είσαι και πιο ευγενικός.
Δεν υπάρχει το "δεν βρίζω επειδή είμαι κοπέλα και δεν είναι σωστό". Σε όποιον δεν αρέσει,δρόμο.

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα είναι το θέμα.
Ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει. Αν γουστάρεις,θα βρίσεις,θα φωνάξεις. 'Αλλες φορές θα είσαι και πιο ευγενικός.
Δεν υπάρχει το "δεν βρίζω επειδή είμαι κοπέλα και δεν είναι σωστό". Σε όποιον δεν αρέσει,δρόμο.![]()
μονο που οταν μια κοπελα γουσταρει να βριζει συνεχως τοτε χανει τη θηλυκοτητα της και το πιο λογικο ειναι να μην τη βλεπουν σοβαρα οι περισσοτεροι αντρες .Με αυτη τη συμπεριφορα πως να περιμενει η κοπελα να μην τη θελουν για ενα βραδυ η κατι τετοιο κ μετα γεια σας??
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Το να εκφράζεται κάποια κοπέλα όπως θέλει και να δηλώνει ειλικρινά τι νιώθει κάποια συγκεκριμένη στιγμή την κάνει φθηνή?μονο που οταν μια κοπελα γουσταρει να βριζει συνεχως τοτε χανει τη θηλυκοτητα της και το πιο λογικο ειναι να μην τη βλεπουν σοβαρα οι περισσοτεροι αντρες .Με αυτη τη συμπεριφορα πως να περιμενει η κοπελα να μην τη θελουν για ενα βραδυ η κατι τετοιο κ μετα γεια σας??
Και δεν μίλησα για συνεχώς. Αυτό που είπα και στο πόστ μου είναι να εκφραζόμαστε κάθε στιγμή όπως θέλουμε,ειλικρινά.
Αν θέλω να πώ κάτι καλό που πιστεύω για κάποιον,θα το πώ. Αν κάποια στιγμή είναι τσατισμένη με κάτι,θα βρίσω και θα φωνάξω.
Επειδή είμαι κοπέλα δηλαδή δεν έχω αυτό το "δικαίωμα"?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.