Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2022 στις 19:45 Η Εριφύλη έγραψε: #21 04-03-22 19:45 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Πιο επικίνδυνο να βγάλεις έναν δικηγόρο που έχει κάνει ΑΕΠΠ παρά έναν οικονομολόγο που έχει κάνει ιστορία.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Μαρτίου 2022 Εισαι το φως στο τουνελ μου.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Εισαι το φως στο τουνελ μου.. Click για ανάπτυξη... Γλυκειά μου δεν χρειάζεται κανένα άγχος, κανένα δάκρυ, καμία κρισάρα (ναι είχα δει πολλές από συμμαθητές μου)... Είχα συμμαθήτρια που αγχωνόταν τόσο πολύ που κοπανούσε ζαναξ από τα 17 της! Ότι είναι να έρθει, θα έρθει! Έχε θέληση και πίστη και όλα γίνονται
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Πιο επικίνδυνο να βγάλεις έναν δικηγόρο που έχει κάνει ΑΕΠΠ παρά έναν οικονομολόγο που έχει κάνει ιστορία.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Μαρτίου 2022 Εισαι το φως στο τουνελ μου.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Εισαι το φως στο τουνελ μου.. Click για ανάπτυξη... Γλυκειά μου δεν χρειάζεται κανένα άγχος, κανένα δάκρυ, καμία κρισάρα (ναι είχα δει πολλές από συμμαθητές μου)... Είχα συμμαθήτρια που αγχωνόταν τόσο πολύ που κοπανούσε ζαναξ από τα 17 της! Ότι είναι να έρθει, θα έρθει! Έχε θέληση και πίστη και όλα γίνονται