halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:38 Ο halvas έγραψε: #1 10-03-09 10:38 Λοιπόν, πείτε γνώμες, απόψεις, ιδέες, πληροφορίες, εμπειρίες για τον αγροτουρισμό σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Άντε, θέλω συμμετοχή που να ξεπεράσει τη "θρησκεία" σε ποστς! (πολλά ζητάω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 19:58 Ο Crookshanks: #2 10-03-09 19:58 Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Ο qwertyuiop: #3 11-03-09 13:53 Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:12 Ο halvas έγραψε: #4 11-03-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Click για ανάπτυξη... Μη το λες. Άμα το ζήσεις, ίσως σου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:59 Ο Crookshanks: #5 11-03-09 18:59 Συγγνώμη, αλλά ζω σε αγροτική περιοχή και πίστεψέ με, το έχω ζήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 19:54 Ο johngreek_mad: #6 13-03-09 19:54 το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, πείτε γνώμες, απόψεις, ιδέες, πληροφορίες, εμπειρίες για τον αγροτουρισμό σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Άντε, θέλω συμμετοχή που να ξεπεράσει τη "θρησκεία" σε ποστς! (πολλά ζητάω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 19:58 Ο Crookshanks: #2 10-03-09 19:58 Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Ο qwertyuiop: #3 11-03-09 13:53 Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:12 Ο halvas έγραψε: #4 11-03-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Click για ανάπτυξη... Μη το λες. Άμα το ζήσεις, ίσως σου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:59 Ο Crookshanks: #5 11-03-09 18:59 Συγγνώμη, αλλά ζω σε αγροτική περιοχή και πίστεψέ με, το έχω ζήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 19:54 Ο johngreek_mad: #6 13-03-09 19:54 το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Ο qwertyuiop: #3 11-03-09 13:53 Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:12 Ο halvas έγραψε: #4 11-03-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Click για ανάπτυξη... Μη το λες. Άμα το ζήσεις, ίσως σου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:59 Ο Crookshanks: #5 11-03-09 18:59 Συγγνώμη, αλλά ζω σε αγροτική περιοχή και πίστεψέ με, το έχω ζήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 19:54 Ο johngreek_mad: #6 13-03-09 19:54 το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:12 Ο halvas έγραψε: #4 11-03-09 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Click για ανάπτυξη... Μη το λες. Άμα το ζήσεις, ίσως σου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:59 Ο Crookshanks: #5 11-03-09 18:59 Συγγνώμη, αλλά ζω σε αγροτική περιοχή και πίστεψέ με, το έχω ζήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 19:54 Ο johngreek_mad: #6 13-03-09 19:54 το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά. Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά. Click για ανάπτυξη... Μη το λες. Άμα το ζήσεις, ίσως σου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:59 Ο Crookshanks: #5 11-03-09 18:59 Συγγνώμη, αλλά ζω σε αγροτική περιοχή και πίστεψέ με, το έχω ζήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 19:54 Ο johngreek_mad: #6 13-03-09 19:54 το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγγνώμη, αλλά ζω σε αγροτική περιοχή και πίστεψέ με, το έχω ζήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 19:54 Ο johngreek_mad: #6 13-03-09 19:54 το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ειχανε θεμα στην Τατιανα πριν μερικες εβδομαδες, πολυ ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:36 Ο miv έγραψε: #7 13-03-09 21:36 Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτι σε δήθεν μου κάνει. Βασικά στις διακοπές προτιμώ ραχάτεμα. Αν θέλω αγροτικές ιστορίες για αγρίους, κατεβαίνω στο νησί να μαζέψω τις ελιές της θειας μου και ν'αρμέξω τις κατσίκες, δεν τρέχει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Ο halvas έγραψε: #8 13-03-09 23:12 Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που μένει η θεία σου; Δέχεται και ξένο κόσμο; Πληρώνει καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:22 Ο miv έγραψε: #9 14-03-09 15:22 Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οικογενειακή επιχείρηση, no. Βασικά πιο πολύ το κάνει (τυροκομία, μελισσοκομία κλπ.) επειδή τα κληρονόμησε απ'τον παππού μου και δεν θέλει να τα παρατήσει. Στην ουσία δεν έχει ανάγκη, ο θείος μου είναι στον κατασκευαστικό τομέα και κυρίως από κει έχουν εισοδήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggi92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:06 Η aggi92 έγραψε: #10 17-12-10 14:06 ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο αγροτουρισμος μου ακουγεται πολυ κινκυ χαχα φενεται ,θελω να πω,κατι πολυ ενδιαφερον!αν εισαι με φιλους σου κτλ πρεπει να χει πλακα...! αλλα αμα εισαι με φιλους παντου ωραια ειναι θα μου πεις.οχι οκ πρεπει να χει πλακα ο αγροτουρισμος.δεν ειμαι απο χωριο (δυστυχως) μονο απο γιαγια κ παππου αν το παρεις κ στο χωριο τους δεν πολυπαμε οποτε να θα μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:14 Ο nPb έγραψε: #11 17-12-10 14:14 έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
έχω εγώ χωριό σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:00 Η ZETAXA έγραψε: #12 17-12-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.