Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 19:33 Η Pequeño έγραψε: #321 01-01-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Btw, επισκεφτείτε και κανένα παλαιοπωλείο. Έχει πολύ ωραία γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, έπιπλα κτλ σε πολύ καλές τιμές! Click για ανάπτυξη... Θάλεια επειδή θέλω να αγοράσω κάτι και είμαι σίγουρη ότι μόνο σε παλαιοπωλείο μπορώ να το βρω μπορείς να μου στείλεις σε πμ αν γνωρίζεις που υπάρχει τέτοιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη γιατί εγώ δεν έχω ιδέα;Έτυχα κάποια μαγαζάκια κυρίως σε γειτονικές περιοχές αλλά δε μου γέμισαν το μάτι, όπως επίσης έχω πετύχει μαγαζιά που δεν είναι παλαιοπωλεία απλά έχουν έπιπλα καινούρια, φτιαγμένα σε ρυθμούς άλλων εποχών (βλέπε, μπαρόκ) αλλά οι τιμές είναι λίγο απαγορευτικές για εμένα. Από διάφορα ποστ σου κατάλαβα ότι έχεις σχέση με Θεσσαλονίκη για αυτό σε ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 20:54 Ο DrHouse έγραψε: #322 01-01-13 20:54 Η επομενη αγορα που ευελπιστω να κανω,ειναι η παρακατω.Βεβαια,λογω τιμης,μαλλον θα αργησω λιγο να το παρω Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο Αριθμός σελίδων: 1382 Εκδότης: Κέδρος Ημ. έκδοσης: Δεκέμβριος, 2011 Διαστάσεις: 25x18 εκ. Βάρος: 2156 γρ. Πρωτότυπο: The Cambridge Dictionary of Philosophy (Αγγλικά) ISBN: 9600442274 ISBN13: 9789600442274 Αριθμός προϊόντος: 2000494453 https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=2014216&prid=1268443 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 21:00 Ο cha0s έγραψε: #323 01-01-13 21:00 Ενα τέτοιο, αν μαζέψω τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 22:35 Η Ερινύς έγραψε: #324 01-01-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Στη Βενιζέλου έχει με 19ευρώ. Θα τα χτυπήσω. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, σε λάτρεψα τώρα. Θα πάω! Και τέτοια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:20 Η sydney96 έγραψε: #325 01-01-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Και μένα μ'άρεσαν αυτά,αλλά δεν στρώνει καλά το γουνάκι μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:26 Η Νηρηίς έγραψε: #326 01-01-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Btw, επισκεφτείτε και κανένα παλαιοπωλείο. Έχει πολύ ωραία γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, έπιπλα κτλ σε πολύ καλές τιμές! Click για ανάπτυξη... Θάλεια επειδή θέλω να αγοράσω κάτι και είμαι σίγουρη ότι μόνο σε παλαιοπωλείο μπορώ να το βρω μπορείς να μου στείλεις σε πμ αν γνωρίζεις που υπάρχει τέτοιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη γιατί εγώ δεν έχω ιδέα;Έτυχα κάποια μαγαζάκια κυρίως σε γειτονικές περιοχές αλλά δε μου γέμισαν το μάτι, όπως επίσης έχω πετύχει μαγαζιά που δεν είναι παλαιοπωλεία απλά έχουν έπιπλα καινούρια, φτιαγμένα σε ρυθμούς άλλων εποχών (βλέπε, μπαρόκ) αλλά οι τιμές είναι λίγο απαγορευτικές για εμένα. Από διάφορα ποστ σου κατάλαβα ότι έχεις σχέση με Θεσσαλονίκη για αυτό σε ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 20:54 Ο DrHouse έγραψε: #322 01-01-13 20:54 Η επομενη αγορα που ευελπιστω να κανω,ειναι η παρακατω.Βεβαια,λογω τιμης,μαλλον θα αργησω λιγο να το παρω Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο Αριθμός σελίδων: 1382 Εκδότης: Κέδρος Ημ. έκδοσης: Δεκέμβριος, 2011 Διαστάσεις: 25x18 εκ. Βάρος: 2156 γρ. Πρωτότυπο: The Cambridge Dictionary of Philosophy (Αγγλικά) ISBN: 9600442274 ISBN13: 9789600442274 Αριθμός προϊόντος: 2000494453 https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=2014216&prid=1268443 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 21:00 Ο cha0s έγραψε: #323 01-01-13 21:00 Ενα τέτοιο, αν μαζέψω τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 22:35 Η Ερινύς έγραψε: #324 01-01-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Στη Βενιζέλου έχει με 19ευρώ. Θα τα χτυπήσω. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, σε λάτρεψα τώρα. Θα πάω! Και τέτοια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:20 Η sydney96 έγραψε: #325 01-01-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Και μένα μ'άρεσαν αυτά,αλλά δεν στρώνει καλά το γουνάκι μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:26 Η Νηρηίς έγραψε: #326 01-01-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η επομενη αγορα που ευελπιστω να κανω,ειναι η παρακατω.Βεβαια,λογω τιμης,μαλλον θα αργησω λιγο να το παρω Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο Αριθμός σελίδων: 1382 Εκδότης: Κέδρος Ημ. έκδοσης: Δεκέμβριος, 2011 Διαστάσεις: 25x18 εκ. Βάρος: 2156 γρ. Πρωτότυπο: The Cambridge Dictionary of Philosophy (Αγγλικά) ISBN: 9600442274 ISBN13: 9789600442274 Αριθμός προϊόντος: 2000494453 https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=2014216&prid=1268443 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 21:00 Ο cha0s έγραψε: #323 01-01-13 21:00 Ενα τέτοιο, αν μαζέψω τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 22:35 Η Ερινύς έγραψε: #324 01-01-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Στη Βενιζέλου έχει με 19ευρώ. Θα τα χτυπήσω. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, σε λάτρεψα τώρα. Θα πάω! Και τέτοια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:20 Η sydney96 έγραψε: #325 01-01-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Και μένα μ'άρεσαν αυτά,αλλά δεν στρώνει καλά το γουνάκι μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:26 Η Νηρηίς έγραψε: #326 01-01-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα τέτοιο, αν μαζέψω τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 22:35 Η Ερινύς έγραψε: #324 01-01-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Στη Βενιζέλου έχει με 19ευρώ. Θα τα χτυπήσω. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, σε λάτρεψα τώρα. Θα πάω! Και τέτοια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:20 Η sydney96 έγραψε: #325 01-01-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Και μένα μ'άρεσαν αυτά,αλλά δεν στρώνει καλά το γουνάκι μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:26 Η Νηρηίς έγραψε: #326 01-01-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Στη Βενιζέλου έχει με 19ευρώ. Θα τα χτυπήσω. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, σε λάτρεψα τώρα. Θα πάω! Και τέτοια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:20 Η sydney96 έγραψε: #325 01-01-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Και μένα μ'άρεσαν αυτά,αλλά δεν στρώνει καλά το γουνάκι μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:26 Η Νηρηίς έγραψε: #326 01-01-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Και μένα μ'άρεσαν αυτά,αλλά δεν στρώνει καλά το γουνάκι μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:26 Η Νηρηίς έγραψε: #326 01-01-13 23:26 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Και τέτοια θέλω. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2013 στις 23:32 Η xristina elen: #327 01-01-13 23:32 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=64333 https://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=47993 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:02 Ο dannaros έγραψε: #328 02-01-13 00:02 Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω. Δώστε μου πέντε ευρώ και θα απαντήσω σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:15 Ο stefanos...: #329 02-01-13 00:15 εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:17 Η Ερινύς έγραψε: #330 02-01-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:19 Ο stefanos...: #331 02-01-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... δες το τωρα! το διορθωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:22 Η Ερινύς έγραψε: #332 02-01-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: δες το τωρα! το διορθωσα Click για ανάπτυξη... Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:23 Η Εχέμυθη έγραψε: #333 02-01-13 00:23 Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμ..ολοι βλεπω παρακολουθουμε σε φαση τις αγορες της Ελενας -------------------------------------- Εγω ειμαι απο αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις . Θελω να παρω ενα ζευγαρι καθημερινα αρβυλακια για το σχολειο...Επειδη ομως τον επομενο μηνα εχω και γενεθλια ειναι ευκαιρια να αγορασω και μερικα ρουχα απο καποια μαγαζια...Μια επισκεψη σε βιβλιοπωλειο θα ηταν εξ ισσου ενδιαφερουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο dannaros έγραψε: #334 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δεν βλέπω το πρώτο λινκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βλέπω κανένα λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:25 Ο stefanos...: #335 02-01-13 00:25 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Το κοίταξα 2-3 φορές γιατί ήμουν σίγουρη ότι η τελεία της τιμής είχε μπει σε λάθος θέση. Click για ανάπτυξη... χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:27 Η Ερινύς έγραψε: #336 02-01-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: χαχαχα μετα απο αρκετη προσπαθεια κατεληξες στο σωστο συμπερασμα, κανει 8.000+ ευρω! γι αυτο κι εγω θα το βλεπω μονο μεσω νετ και δεν παιζει να το αγορασω με τιποτα!!! θα το αγορασω με τα ματια!!! Γιατι με λεφτα χλωμο το βλεπω Click για ανάπτυξη... Ξέρω, ξέρω, θα το ματιάξεις με το κοίταγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:39 Ο cha0s έγραψε: #337 02-01-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εγω θεώ να αγορασω αυτο κι αυτο.αλλα επειδη ειναι ακριβα(ειδικα το πρωτο ειναι παρα πολυ ακριβο ) θα το αγορασω οταν θα εχω σπουδασει πληροφορικη και θα δουλευω στην google στην αμερικη!!! και μετα ξυπνησα..... Spoiler Spoiler Spoiler καλημερα σας,μολις ξυπνησα, εβλεπα ενα φανταστικο ονειρο!!! χαχα παντως δεν θα ελεγα οχι αν μου τα εκανε καποιος δωρο! εστω την κονσολα βρε παιδι μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:40 Ο Pupilloscope: #338 02-01-13 00:40 Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω να αγορασω ενα προβατο,μια κατσικα και 2 γαλοπουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:41 Η Θάλεια έγραψε: #339 02-01-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: αν δεν έχεις σκοπό να στήσεις σέρβερ, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2013 στις 00:42 Ο cha0s έγραψε: #340 02-01-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εκτός αν θέλει να στείλει διαστημόπλοιο στον Άρη. Click για ανάπτυξη... Χαχα, σωστό κ αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.