Αγαπητές πανελλήνιες

happy avocado

Νεοφερμένος

Η happy avocado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Χαιρετώ ως νεο μέλος την παρέα του φόρουμ. Ίσως όπως καταλάβατε από τον τίτλο φέτος δίνω πανελλήνιες, από την θεωρητική με ανώτερο στόχο μου την ψυχολογία. (Δηλαδή βάσεις από 16.500 έως 17.500) ως πραγματική αγαπη της ζωής μου😂) Ας μην πολυλογώ έχουν μείνει 3 μηνες, διαβάζω όμως θεωρώ ότι θέλει πολυ περισσότερο διάβασμα. Γενικότερα είμαι πολυ καλή στην ευφράδεια του λόγου και πολυ ευφυής (παιδια δεν έχω σκοπό να παινέψω τον ευατο μου αλήθεια απλά για να καταλάβετε πάνω κάτω τι παίζει) όμως μέγα «ατύχημα» η τεμπελιά μου και το άγχος.
Δηλαδή, εννοώ πιστεύω πως είμαι ικανή να πετύχω τον στόχο μου έρχεται μια απαισιόδοξη σκέψη και μπαμ ήρθε η «συντέλεια». Από την άλλη, η μητερα μου υποστηρίζει ότι δεν θα καταφέρω να την πιάσω ως σχολή και ότι αυτα είναι για παιδια που ασχολούνται χρόνια με αυτα τα μαθήματα κλπ.. εν μέρει έχει δίκαιο απλά είμαι αρκετά καλή εκτός από την γραμματική των αρχαίων..και δυστυχώς αυτό αντι να με ενδυναμώνει με απομακρύνει από τον στόχο καθώς τα πιστεύω όλα αυτα και ναι νομίζω επαναπαύεται η τεμπελιά μου. Τώρα όσον αναφορά τους καθηγητές όλοι λένε ότι θα καταφέρω να περάσω και ότι είμαι πολυ καλή κλπ κλπ αλλά θέλω περισσότερο διάβασμα. Σαφώς. Όμως. Εάν το καταβάλω πχ. 8-10 ώρες την μέρα λέτε να τα καταφέρω;
τέλος πάντων παιδια δωστε μου τα φώτα σας, Συμβουλέψτε ένα 17 χρόνο και ναι..
Υ.Γ ευχαριστώ εάν το διαβάσετε και απαντήσετε. Καλή συνέχεια. 😁
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,788 μηνύματα.
Εφόσον λες και η ίδια ότι είναι θέμα τεμπελιάς, κάνε το εξής απλο: στρωσου διάβασε. Δεν υπάρχει άλλη συμβουλή που να μπορεί να σου δοθεί. Ξέχνα το κινητό, τα σοσιαλ μίντια, το ischool ή ο, τι άλλο σε κάνει να τεμπελιαζεις και επικεντρώσου στο ποσό καλά θα νιώθεις ότι θα έχεις πετύχει τον στόχο σου.
 

ioannaion

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ioannaion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 288 μηνύματα.
Στρώσου και διάβασε, δεν υπάρχει άλλη λύση. Ξεκαθάρισε τους στόχους σου, και ξεκίνα να διαβάζεις. Καλή επιτυχία!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top