Αγαπημένες Ταινίες / Σειρές

Ποιά είναι η αγαπημένη σας σειρά;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 239)
  • Friends

Ψήφοι: 45 18,8%
  • Lost

Ψήφοι: 24 10,0%
  • 24

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Heroes

Ψήφοι: 4 1,7%
  • CSI

Ψήφοι: 10 4,2%
  • Prison Break

Ψήφοι: 28 11,7%
  • House

Ψήφοι: 40 16,7%
  • The O.C

• Supernatural

Ψήφοι: 24 10,0%
  • Grey's Anatomy

Ψήφοι: 32 13,4%
  • Battlestar Galactica

• How I Met You Mother

• Game Of Thrones

Ψήφοι: 7 2,9%
  • Στο παρά 5

• Tο καφέ της Χαράς

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Είσαι το ταίρι μου

• 50 - 50

• Κωνσταντίνου & Ελένης

Ψήφοι: 3 1,3%
  • Σαββατογεννημένες

• S1ngles

Ψήφοι: 3 1,3%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    239
Σειρές: Dexter :inlove:,CSI:Miami,Kyle XY,Criminal Minds,Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις (Που και που),Νόμος και τάξη,S1ngles,Παρα 5,Κων/νου και Ελένης,Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη (όποτε το θυμούνται και το βάζουν),Ευτυχισμένοι Μαζί,Μαύρα Μεσάνυχτα,Μ&Μ,Η Οικογένεια βλάπτει,4,Πολυκατοικία,Ίχνη :inlove:,Λόλα (έβλεπα φανατικά),Μίλα μου Βρώμικα.

Ταινίες:Friday the 13th,V for Vendetta.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1. House M.D-μπαα
2. Doctor Who (πρέπει να μπει στο poll)-:worry:
3. Criminal Minds- Καλοο
4. Friends-:D
5. The big bang theory-:D
6. Royal Pains- ;)
7. Torchwood(;)

Ελληνικές σειρές:
1. Με λένε Βαγγελη :D :D
2. 50-50 :D :D
3. Οι βασιλιάδες Μετριο
4. Στο παρά πέντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. Πολυκατοικία Μετριο

Ταινίες:
1. Sweeney Todd-Τελειο
2. Oliver Twist-Αριστουργημα
3. Haloween -Καλο
4. Friday 13th- Μπααα
5. Texas Chainsaw Massacre(;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xena:):)
hercules
kyle xy

1.greys anatomy
2.big bang theory
3.las vegas
4.friends
5.prison break

1.Στο παρα 5
2.50-50
3.κανεις δε λέει σ' αγαπώ
4.10 λεπτά κήρυγμα
5.Πολυκατοικία

1.greys anatomy Πωωω τι θυμισες
2.big bang theory ;)
3.las vegas Τελειο
4.friends Διαχρονικο:D
5.prison break Κορυφαιο και θα το βαζα πρωτο

1.Στο παρα 5 :D
2.50-50 :D
3.κανεις δε λέει σ' αγαπώ :worry:
4.10 λεπτά κήρυγμα :D:D
5.Πολυκατοικία :clapup:

σαν σειρα μου αρεσε παρα πολυ το jericho

Ταινια π ειδα προσφατα και μου αρεσε ηταν το remember me

Merlin,Friends,Supernatural,North & South BBC,Great Expectations BBC.

Άρχισα πάλι την 10η εντολή :P

Εχω δει Lost, Vampire Diaries, One Tree Hill, Pretty little liars και ειχα 3εκινησει αλλα δεν τρελαθηκα the O.C. και Dance Academy. Η αγαπημενη μου ειναι Pretty Little Liars και ακολουθει One Tree Hill <3 Εχετε καμια καλη να προτινετε?;ρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπλα Breakind Bad ρε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από ελληνικές, στο παρα 5 και 10 λεπτα κηρυγμα.
Οι ξένες είναι αρκετές...

απο ελληνικες: παρα 5, 10 λεπτα κυρηγμα, 10η εντολη και 3ος νομος
απο ξενες: Supernatural, Friends, NCIS

Τα αγαπημένα μου σε κάθε κατηγορία είναι:
- Από ξένες: 1) Friends, 2) The X-Files, 3) Mr. Bean, 4) The Nanny, 5) Grey's Anatomy, 6) Lost
- Από ελληνικές: 1) Κωνσταντίνου και Ελένης, 2) Είσαι το ταίρι μου, 3) Στο παρά πέντε, 4) Άκρως Οικογενειακόν, 5) Σαββατογεννημένες

Τα φιλαράκια,50-50,Κων/νου και Ελένης,κλεμμένα όνειρα,με τα παντελόνια κάτω,ευτυχισμένοι μαζί,el internado,

True Blood.

True blood = κάτι σαν twillight;
Ρομάντζο,σε συνδυασμό με βαμπίρ και λυκανθρώπους ;

True blood = κάτι σαν twillight;
Ρομάντζο,σε συνδυασμό με βαμπίρ και λυκανθρώπους ;

Καμία σχέση:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back