Αίτηση για φοιτητική εστία

Giannis_19

Νεοφερμένος

Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά,

Όπως καταλαβαίνεται και από τον τίτλο, αξίζει να κάνω αίτηση για τις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ; Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, απλά ακούω από πολλούς να μου λένε ότι είναι καλύτερο να μην πάω καν και να κάνω αναστολή σπουδών ώστε να μαζέψω χρήματα για να νοικιάσω του χρόνου. Στην πραγματικότητα, μήπως ξέρετε ποια είναι η κατάσταση τους και πως γίνονται οι εισδοχές; Πρέπει να έχεις μέσο για να σε δεχτούν; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3,956 μηνύματα.
Πρέπει να έχεις μέσο για να σε δεχτούν
Γίνονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα με το πόσους πόντους μαζεύεις από τα κριτήρια (εισόδημα γονέων, κοινωνικά κριτήρια, αν εχεις ειδικές ανάγκες ή όχι)

Για την κατάσταση που επικρατεί ελπίζω τα παιδιά εδώ που φοιτούν στο ΑΠΘ να ξέρουν να σου πουν.
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
Δες εδώ τις προϋποθέσεις

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται μέσο για να σε δεχτούν.

αξίζει να κάνω αίτηση για τις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ;
Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ. Όμως, εδώ μιλάμε για εντελώς δωρεάν στέγαση, οπότε αν δεν μπορείτε να νοικιάζετε για ευνόητους λόγους (το έχουν ξεφτιλίσει με τα ενοίκια) το θεωρώ την πιο καλή λύση. Μετά υπάρχει η συγκατοίκηση, που και αυτή με τρομάζει σαν ιδέα γιατί δεν ξέρεις σε τι άνθρωπο θα τύχεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top