Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένο μέλος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

21-11-21

12:48
Εχω κολλήσει σε μια ασκησουλα αοθ μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
georgem23
Νεοφερμένο μέλος
Ο georgem23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

21-11-21

14:35
Σε ποιο κεφάλαιο είναι;Εχω κολλήσει σε μια ασκησουλα αοθ μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένο μέλος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

21-11-21

15:01
2oΣε ποιο κεφάλαιο είναι;
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

21-11-21

15:08
Για πες, σήμερα έγραψα 12,5 3ο και 4ο επειδή δεν ήξερα θεωρία

Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένο μέλος

21-11-21

15:15
Κακως κακώς το 3ο εύκολο είναι σχετικάΓια πες, σήμερα έγραψα 12,5 3ο και 4ο επειδή δεν ήξερα θεωρία![]()
->Η συνάρτηση ζήτησης είναι γραμμική. Ένα σημείο Μ της καμπύλης έχει συντεταγμένες Q=10 και P=5 να βρεθεί η εξίσωση ζήτησης όταν το σημείο Μ είναι το μέσω της ευθείας.
Τώρα που την ξαναδιαβάζω μου έρχεται μια διαφώτιση και θα το προσπαθήσω αλλα για δώσε μου μια βοήθεια αν γινεται
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

21-11-21

15:18
Λογικά πρέπει να σου βγει κάπως Q=α+βP εφόσον λέει για εξίσωση, λογικά πρέπει να πάρεις τον τύπο Q-Q1/P-P1=Q2-Q1/P2-P1Κακως κακώς το 3ο εύκολο είναι σχετικά
->Η συνάρτηση ζήτησης είναι γραμμική. Ένα σημείο Μ της καμπύλης έχει συντεταγμένες Q=10 και P=5 να βρεθεί η εξίσωση ζήτησης όταν το σημείο Μ είναι το μέσω της ευθείας.
Τώρα που την ξαναδιαβάζω μου έρχεται μια διαφώτιση και θα το προσπαθήσω αλλα για δώσε μου μια βοήθεια αν γινεται
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένο μέλος

21-11-21

16:15
Λογικά πρέπει να σου βγει κάπως Q=α+βP εφόσον λέει για εξίσωση, λογικά πρέπει να πάρεις τον τύπο Q-Q1/P-P1=Q2-Q1/P2-
georgem23
Νεοφερμένο μέλος
Ο georgem23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

21-11-21

16:27
Εγώ έτσι θα την έκαναΚακως κακώς το 3ο εύκολο είναι σχετικά
Συνημμένα
Chrisa
Νεοφερμένο μέλος
Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα.

21-11-21

16:30
Αρχικά το Μ εφόσον είναι το μέσο της ευθείας σημαίνει ότι |Ed|=1 δηλαδή Ed=-1Κακως κακώς το 3ο εύκολο είναι σχετικά
Και το β=ΔQ/ΔΡ...άρα Ed=ΔQ/ΔΡ·Ρ/Q=> -1=β·5/10....Β=-,0,5
Αντικαθιστάς Qd=α+βΡ=> 10=α+(-0,5)·5 και βρίσκεις κ το α.
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένο μέλος

21-11-21

16:30
Τελικα πιστεύω πως αυτό που σκέφτηκα ίσως και να είναι λάθοςΕγώ έτσι θα την έκανα

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε ευχαριστώ παρά πολυΑρχικά το Μ εφόσον είναι το μέσο της ευθείας σημαίνει ότι |Ed|=1 δηλαδή Ed=-1
Δίκιο εχεις σε ευχαριστώ παρά πολύ!Αρχικά το Μ εφόσον είναι το μέσο της ευθείας σημαίνει ότι |Ed|=1 δηλαδή Ed=-1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.